53 indice2
+31
Calin
Ionescu D.
Gica U.
BMC
pitic dorian
ion radulescu
robi
Dan Grecu
DON CARLOS
ionescu maria
costel
G.G
topcamelia
Dragos
marsinel
Marcu A
cris
cornelia
tn55
Maxim
popescu nicolae jr
alecu t
Marian Preda
SPEEDY G.
Dan Voicu
fredz
viovioleta
Admin
Dan Bita
panchios
magduuu
35 participanți
Pagina 6 din 11
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: 53 indice2
Rezumarea primului mesaj :
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
alecu t- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014
tanti cornelia,scuze noi vorbeam despre altceva,matale ai picat ca musca in zer,sa nu zic altundeva!
Rog sa ne respectam intre noi. Sa respectam traditia de a respecta doamnele,putem sa atacam ideile dar nu persoanele.
===
Atac la persoana inseamna adresarea directa cu injurii, amenintari,jigniri. Atacarea unei persoane care ea a atacat o intreaga masa a unui intreg grup, nu se considera atac la persoana.
===
Atac la persoana inseamna adresarea directa cu injurii, amenintari,jigniri. Atacarea unei persoane care ea a atacat o intreaga masa a unui intreg grup, nu se considera atac la persoana.
Când oamenii vor să atace persoana, trec de la discuţiile făcute asupra subiectului, adică lasă într-o parte ideile, pentru că nu au suficiente argumente şi caută orice pot găsi pentru a ataca persoana, cu toate că aceasta nu are a face cu ideea.
''Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui; dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.''
''Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui; dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.''
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
Nestiute sint caile Domnului....Ponta. Oricum, nu se va face nimic decit cu voia sa. Ce nu pot eu sa inteleg este vehementa impotriva lui Manolache care, fie vorba intre noi, a fost cel care a condus actiunile si pentru aparitia legii personalului navigant si acum pentru revenirea la pensiile
oneste. Si daca nu a putut obtine revenirea la pensiile din 2010, trebuie sa intelegem ca "atit s-a putut " si ca, tocmai cei care au "sarit calul" au provocat aceasta decizie. Un pic de decenta nu strica. Astept injuraturile....
oneste. Si daca nu a putut obtine revenirea la pensiile din 2010, trebuie sa intelegem ca "atit s-a putut " si ca, tocmai cei care au "sarit calul" au provocat aceasta decizie. Un pic de decenta nu strica. Astept injuraturile....
BMC- Mesaje : 14
Data de inscriere : 30/12/2014
Procesul lotului Costiniu a fost amanat pentru 19 Mai 2015 din lipsa de procedura.......
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
Au decedat 4 pensionari parte in proces si mostenitorii trebuie sa depuna imputerniciri avocatilor pentru reprezentare......
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
ALTA SURSA 'Solomon"
PE SURSE:
PE SURSE:
Se urmareste sa ajunga si L 724 in comisia de munca din camera deputatilor.
L 724 este la senat programat pe 18 martie pentru vot in plen. L724 indiferent de vot va trece in camera decizionala Camera Deputatilor. Mai mult L 724 are termen de trecere tacita 02 aprilie.
O data ajunse cele trei legi in comisia de munca a camerei decizionale se va lua o decizie despre ce se va intimpla cu cele trei legi.
PE SURSE:
PE SURSE:
Se urmareste sa ajunga si L 724 in comisia de munca din camera deputatilor.
L 724 este la senat programat pe 18 martie pentru vot in plen. L724 indiferent de vot va trece in camera decizionala Camera Deputatilor. Mai mult L 724 are termen de trecere tacita 02 aprilie.
O data ajunse cele trei legi in comisia de munca a camerei decizionale se va lua o decizie despre ce se va intimpla cu cele trei legi.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier 18 Mar - 13:08, editata de 1 ori
online@gov.ro
Departamentul pentru servicii online si design
Departamentul pentru servicii online si design
popescu nicolae jr- Mesaje : 124
Data de inscriere : 19/02/2014
Am cerut in mail urgentarea punerii pe ordinea de zi a plx 612
Ar fi bine sa fie asa
Ma bucur cand aud termene mai mici de o luna
Ma bucur cand aud termene mai mici de o luna
L 724 a grefirilor a trecut de Senat. Saptamina asta, inceputul celeilalte va aparea in Camera Deputatilor, si va fi planificata la comisia de munca.
Duminica22.03.2015 la emisiunea luiR.Tudor ,,Punctul de Intalnire,, este invitata d-na Rovana Plumb la ora 20.00.Tema despre pensii si salarii!
G.G- Mesaje : 7
Data de inscriere : 02/03/2011
Petitii online - Mesaj catre Primul Ministru si Parlament
Dragi colegi, am formulat un mesaj catre Primul Ministru, Dl.Victor Ponta privind repunerea in drepturi a pensiilor.Mesaj, pe care il voi trimite si catre Parlament. Voi posta si raspunsurile.
Va rog sa semnati si sa comentati! Sunt deschisa comunicarii. Va multumesc!
Constanta Nevelicico ( user Dana Ionescu)
http://www.petitieonline.net/petitie/repunerea_in_drepturi_a_pensiilor_de_serviciu_pentru_personalul_aeronautic_civil_navigant_profesionist_din_aviatia_civila_din_romania-p21443144.html
Acesta este mesajul.
Parerea mea este ca trebuie sa-i atentionam ca existam, ca ne-am facut datoria si asteptam "ce s-a putut face pana acum".
Incertitudinea nu a fost "meseria noastra".As dori sa ne pastram decenta in exprimarea parerilor.
Va rog sa semnati si sa comentati! Sunt deschisa comunicarii. Va multumesc!
Constanta Nevelicico ( user Dana Ionescu)
http://www.petitieonline.net/petitie/repunerea_in_drepturi_a_pensiilor_de_serviciu_pentru_personalul_aeronautic_civil_navigant_profesionist_din_aviatia_civila_din_romania-p21443144.html
Acesta este mesajul.
Parerea mea este ca trebuie sa-i atentionam ca existam, ca ne-am facut datoria si asteptam "ce s-a putut face pana acum".
Incertitudinea nu a fost "meseria noastra".As dori sa ne pastram decenta in exprimarea parerilor.
Repunerea in drepturi a pensiilor de serviciu pentru personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania
20/03/2015
Categorie: Proiecte de lege, legislatie.
Destinatar: Domnului Prim Ministru al Romaniei, Victor Ponta
Buna ziua,
Va rugam sa ne informati cu privire la stadiul legislativ pentru:
- "L E G E pentru completarea Legii nr. 223/2007 REEXAMINARE SENAT L403"
sau
- daca mai sunt alte initiative, in stadiul de proiect, privind categoria din care fac parte, personalul aeronautic civil navigant profesionist.
Suntem pensionari, oameni care ne-am indeplinit atributiunile de serviciu cu responsabilitate, cu mult profesionalism, invatand, fiind verificati periodic, executand fiecare zbor la nivelul cel mai inalt de siguranta si confort posibil.
Mi se pare firesc ca sa nu mai fim amanati pentru a fi repusi in drepturi conform unei legi prea mult discutate pe la televiziuni si pe forumuri, dar cu perspectiva incerta de aprobare si intrare in posesia drepturilor.
Mai trebuie specificat ca zborul, ca si conditii in care ne-am desfasurat activitatea, nu este un mediu normal, firesc in care organismul uman sa raspunda o viata intreaga la tot felul de factori, cum sunt: presiunea din cabina, munca efectiva fizica si consumul psihic, privite prin schimbarea de fusuri orare, timpul de munca, ritmicitatea alternarii zilei si noptii de munca ( ritm circadian) si altor factori, la fel de importanti. Acestea sunt de competenta medicinii aeronautice.De aceea, anii pensionarii incep de la nivelul calculat de 50 de ani.
Avand decenta propriilor noastre vieti, putem doar sa amintim ca foarte multi dintre pensionarii, din cadrul personalului navigant profesionist, se confrunta cu boli de "natura profesionala".
Va rugam sa ne informati cu privire la stadiul legislativ pentru:
- "L E G E pentru completarea Legii nr. 223/2007 REEXAMINARE SENAT L403"
sau
- daca mai sunt alte initiative, in stadiul de proiect, privind categoria din care fac parte, personalul aeronautic civil navigant profesionist.
Suntem pensionari, oameni care ne-am indeplinit atributiunile de serviciu cu responsabilitate, cu mult profesionalism, invatand, fiind verificati periodic, executand fiecare zbor la nivelul cel mai inalt de siguranta si confort posibil.
Mi se pare firesc ca sa nu mai fim amanati pentru a fi repusi in drepturi conform unei legi prea mult discutate pe la televiziuni si pe forumuri, dar cu perspectiva incerta de aprobare si intrare in posesia drepturilor.
Mai trebuie specificat ca zborul, ca si conditii in care ne-am desfasurat activitatea, nu este un mediu normal, firesc in care organismul uman sa raspunda o viata intreaga la tot felul de factori, cum sunt: presiunea din cabina, munca efectiva fizica si consumul psihic, privite prin schimbarea de fusuri orare, timpul de munca, ritmicitatea alternarii zilei si noptii de munca ( ritm circadian) si altor factori, la fel de importanti. Acestea sunt de competenta medicinii aeronautice.De aceea, anii pensionarii incep de la nivelul calculat de 50 de ani.
Avand decenta propriilor noastre vieti, putem doar sa amintim ca foarte multi dintre pensionarii, din cadrul personalului navigant profesionist, se confrunta cu boli de "natura profesionala".
Dupa anii de munca in conditii grele, avem nevoie sa ne ingrijim si sa beneficiem de drepturile noastre normale.Avem dreptul la o viata decenta!
Pensia de asigurari sociale asigura normalitatea oricarei munci, care nu s-a desfasurat in conditii speciale de munca.De multe ori, se face o confuzie, o discriminare, punandu-se la acelasi nivel categorii sociale si de munca diferite, ca si grad de risc sau de dificultate.
Va rugam sa urgentati demersurile si sa ne prezentati un punct de vedere oficial al stadiului legii si cand se va face repunerea noastra in drepturi!
Va multumim pentru intelegere si asteptam un raspuns!
Pensia de asigurari sociale asigura normalitatea oricarei munci, care nu s-a desfasurat in conditii speciale de munca.De multe ori, se face o confuzie, o discriminare, punandu-se la acelasi nivel categorii sociale si de munca diferite, ca si grad de risc sau de dificultate.
Va rugam sa urgentati demersurile si sa ne prezentati un punct de vedere oficial al stadiului legii si cand se va face repunerea noastra in drepturi!
Va multumim pentru intelegere si asteptam un raspuns!
Autor: Constanta Nevelicico
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Dum 22 Mar - 13:00, editata de 3 ori
Ionescu D.- Mesaje : 45
Data de inscriere : 01/08/2014
DUMINICA LA PUNCTUL DE INTINLIRE LA RADU TUDOR VINE D NA PLUMB
scrieti si intrebati cit mai multi sa I bombardam cu intrebari
https://www.facebook.com/PunctuldeIntalnire
scrieti si intrebati cit mai multi sa I bombardam cu intrebari
Marcu A- Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014
Marti 24.03.2015 la Comisia de munca ,, NU SUNTEM TRECUTI PE ORDINEA DE ZI.
G.G- Mesaje : 7
Daca nu iesim in strada, Ponta ingroapa legea!
magduuu- Mesaje : 104
AHA...bine ca v-ati prins in sfirsit! Haideti in strada,poate asa se mai intimpla ceva...am scris peste tot,deja este plictisitor pt mine,care nu am crezut o iota toata aceasta perioada,asta este,fiecare are dreptul la opinie! Dar hai sa fim optimisti,pina facem 100 de ani mai este,oricind banii sint bineveniti,mai ales pt nepoti! Doamne ajuta! atit mai pot spune....
Domnule Alecu T., eu am fost in strada si in iunie, si in septembrie si nu-mi pare rau! Convingerea mea este ca in tara asta drepturile se obtin cu "bata", nu cu capul plecat.
Eu v-am dat dreptate,m-am referit la faptul ca in geneneral noi aviatorii am crezut in cuvintul dat de ponta etc,care s-a dovedit a fi o minciuna...singurul care a mai luptat pt noi este D-nul Tariceanu,tot respectul pt el! DECI ASA CUM SPUNETI SA LUAM "BITELE" !!!!!
Mesaj la " Punctul de Intilnire"
" Aviator Tarom. De la inceputul sesiuni parlamentare sintem amagiti saptamina de saptamina ca se va lua in discutie legea noastra in comisia de munca unde doamna ministru este membra. Dorim o clarificare a situatiei. Tensiunea psihica este maxima."
====
AICI
" Aviator Tarom. De la inceputul sesiuni parlamentare sintem amagiti saptamina de saptamina ca se va lua in discutie legea noastra in comisia de munca unde doamna ministru este membra. Dorim o clarificare a situatiei. Tensiunea psihica este maxima."
====
AICI
Ar trebui sa ne mobilizam si sa protestam, inca unii propaga ideia ca o sa se resolve pasnic, discuta unii colegi etc, consider ca sunt niste manipulari doar sa stam retrasi, ATI INTELES CA RABDARE A FOST SI PINA ACUM nimic , S AU FACUT AUZIti doar citiva. Daca doriti trebuie sa ne unim toate fortele si atitia citi mai suntem sa ne intinlim intr un protest asa cum s a facut ultima data , DAR E NEVOIE DE MAI MULTI NU DOAR DE 5 , 6 PERSOANE, cine nu iese nu si merita pensia pt ca nu lupta pt ea.
Asta e parerea mea daca aveti alta spuneti o. Oricum dupa citi comenteaza pe pagina asta........ma cam indoiesc , Multi intra citesc si e sufficient, Citeodata ma gindesc ca ne meritam soarta la cit de pasivi suntem, activi si agresivi numai cind e vorba de insotitori.....cam atit , Ce ar fi sa ne cerem drepturile toti , toate categoriile unde am fost incadrati si ne - am ales fiecare meseria. Ma uit pe pagina lui Radu Tudor , a pus si dl Preda un mesaj de la un pilot......unde sunt ceilalti ? bombardati-l cu intrebari nu doar eu si inca 2. Nu va intereseaza?
Asta e parerea mea daca aveti alta spuneti o. Oricum dupa citi comenteaza pe pagina asta........ma cam indoiesc , Multi intra citesc si e sufficient, Citeodata ma gindesc ca ne meritam soarta la cit de pasivi suntem, activi si agresivi numai cind e vorba de insotitori.....cam atit , Ce ar fi sa ne cerem drepturile toti , toate categoriile unde am fost incadrati si ne - am ales fiecare meseria. Ma uit pe pagina lui Radu Tudor , a pus si dl Preda un mesaj de la un pilot......unde sunt ceilalti ? bombardati-l cu intrebari nu doar eu si inca 2. Nu va intereseaza?
nu toti pot iesi in strada
toti suntem 1000
poate 500 in Bucuresti
250 or avea peste probleme de sanatate sau o varsta care nu
le permite sa urle in fata guvernului
sa iasa in strada 100 de persoane mai mult rau ne facem
toti suntem 1000
poate 500 in Bucuresti
250 or avea peste probleme de sanatate sau o varsta care nu
le permite sa urle in fata guvernului
sa iasa in strada 100 de persoane mai mult rau ne facem
Bine spus, decit sa ne facem rau mai bine sa stam ca oricum cu statul nu am facut nimic 4 ani. Ehipajele Lufthansa au putut iesi in strada si au putut opri zborurile, nu au avut nici o jena,,,,ma ginndesc poate scoala militara sa va faca sa fiti mai rezervati? inca ascultati de ordine? ATUNCI DOMNILOR NU AVEM NIMIC DE FACUT CU ASA ATITUDINI . .
Dar unde ati scris, dragilor, ca eu nu am gasit pe niciunul dintre voi. Iata lista mesajelor, inclusiv mesajul meu (Vee Brn):
Radu Tudor (radu-tudor.ro)
5 hrs ·
Punctul de intalnire, Antena 3
19,00 PSD, la rascrucea DNA cu PNL. Invitati : Luviu Dragnea, presedinte executiv PSD si Cristian Parvulescu, politolog
20,00 Salarii si pensii noi din 2016. Ce se modifica si ce probleme sunt in sistemul salariilor, pensiilor si ajutoarelor. Invitate : Rovana Plumb, ministrul muncii si Elena Cristian, redactor sef Income Magazine
=============
Like · · =150466911690771&p[1]=790121417725314&share_source_type=unknown]Share · 174302
Ciprian Stanescu ASTEPT SA VAD EDITIA NOUA A MINISTERULUI MUNCII SI NOUA GRILA DE TEME NOI PRIVIND SITUATIA SALARIULUI A PENSIEI SI A AJUTOARELOR SOCIALE DAR SI SISTEMUL SOCIAL DIN ROMANIA PROBLEME SOC
Like · Reply · 2 · 4 hrs
Virginia Popescu Succes la emisiune!
Like · Reply · 4 hrs
Marian Vaduva Stimate Radu Tudor,
astept un raspuns din partea doamnei ministru Rovana Plumb in legatura cu Legea Amnistiei Fiscale si anume daca aviatorii care in procesele cu Statul Roman au castigat in prima faza (la Tribunal) si au fost pusi in plata cu toate d...See More
Like · Reply · 4 hrs
George Ion Ticalosia fara margini din timpul lui Basescu-Boc continua SI A LUAT AMPLOARE pe timpul ,jOHANNIS -PONTA. Mai mult decat atat la nivel locat primarii,consilii judetene si prefecturi Clanurile mafiote ale PSD.ului face ravagii, PENTRU ASI UMPLE BUZUNARELE. Vedeti marele scandal din comuna Dridu,judet Ialomita,
Like · Reply · 1 · 4 hrs
Radu Serbanescu Domnule Radu Tudor, am scris o nota pt. D-na Ministru privind o mare nedreptate facuta pensionarilor de invaliditate. Este vorba de taierea pensiilor la schimbarea de grad, in ambele sensuri, cu pana la 25%, prin Art. 132 Al (2) din Normele de aplicar...See More
Like · Reply · 4 hrs · Edited
Stoica Petrisor asteptam cu interes
Like · Reply · 3 hrs
Cristi Alin basescu la puscarie!
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Geta Bilan Vă pupicesc măi..că meritaţi.
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Maricica Balan O rog pe doamna ministru sa ne clarifice modul de calcul a pensiei comunitare ????
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Gabriela Bacara * Buna dimineata, Radu! Abia astept emisiunea ta! Ai subiecte deosebit de interesante, ca in fiecare duminica, merci! Te voi urmari cu mare drag!
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Sorin Nicodin Si in 2015? Cine mai scapa pana in 2016, o sa"vada?"
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Lucica Paduraru Daca nu ne da , macar nu ne ia.Basescu ne-a luat . Lui nu ia placut aceasta tara si locuitorii ei. El s-a folosit de toti cei care au crezut in el ( saracii } .Ne-a luat demnitatea , banii , ne-a asmutit unii impotriva altora.
Like · Reply · 1 · 2 hrs
Ion Petre Vad ca multi d' alde 30 - 50 de bani ,pe aici .
Like · Reply · 2 hrs
Costi Kos il tot chemati pe dragnea care are in alexandria casa cat strada ....si inca cateva sute de ha de pamant .....un gunoi
Like · Reply · 1 · 2 hrs
Vasy Corcodel Poate ne spune domnul Dragnea cand vor face modificarile la legile promise...si la constitutie ? Ca de vorbe...suntem satui...Au trecut deja cateva luni...vine vacanta...si de facut nu au facut nimic parlamentarii...Daca vor continua sa raspunda doar la comanda DNA...si nu vor face legi clare...sa nu se astepte la castigarea viitoarelor alegeri...Noi inca asteptam sa vedem infaptuit ce au promis...
Like · Reply · 2 · 2 hrs
Anela Mihai Radu Tudor inca nu ti-ai dat seama ca esti un gunoi purtat de vanturile antenei 3
Like · Reply · 2 hrs
1 Reply
Ioana Dumitru Pentru dna ministru , cand se va scoate sporul de vechime din salariu?In prezent un nou angajat din asistenta sociala are salariu cat cel cu 30 de ani vechime.Este aberant si nedrept in acelasi timp !
Like · Reply · 2 · 2 hrs
Doinita Anutei Sa se scoata sporul de vechime din salariu si sa se calculeze corect. Cu 35 de ani vechime am un salariu egal cu cei cu 5 ani vechime.Se va mai da vreodata in sistemul sanitar ceea ce s-a luat de guvernul Boc(2%, al treisprezecelea salariu? Bine ca se dau ajutoare multe celor ce nu muncesc,incurajandu-se astfel nemunca.
Like · Reply · 1 hr
Marian Sima Domnule Radu am înteles ca asta seara aveti ca invitat pe Doamna Ministru Robana Plumb de acee va scriu si doresc sa îi puneti câteva intrebari in legatura cu angajatii din Instituiile publice locale:
-in primul rînd cînd sau taiat salariile 2008-2010...See More
Like · Reply · 1 hr
Doinita Anutei Cei ce lucram in sistemul sanitar nu am putea fi scutiti de contributia de 5,5% la sanatate? Macar atat beneficiu am avea pt. munca noastra, ca altfel nu beneficiem de nimic.
Like · Reply · 1 hr
Aurora Aura Cu parere de rau trebuie sa spunem ca si la ora actuala sunt salariati la stat care se mira si ei ci noroc a dat peste ei cu salarii fabuluase de 5,6000fara sa se stofoace s au sa produca ceva.Important este ca au studii superioare.Iar ca de obicei un muncitor are si el ,ca mucea 1000 .pai intreb si eu unde este dreptatea?Plus ca muncitori sunt ff putin ,iar sefi sunt cu duiumul.Un asa servici sa tot ai .
Like · Reply · 1 hr
Mates Paulina Am fost pensionata in 2012, pensie la limita de varsta( desi as mai fi lucrat). Dupa recalcularea pensiilor prin adaugare, conform Deciziei CC referitoare la pensiile acordate in perioada 2011-2013, decizia 437/ 2013, foste colege de-ale mele, aflate i...See More
Like · Reply · 1 hr · Edited
Betty Beea Daca doriti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite urmatorul link: http://www.petitieonline.net/petitie/21443144
Petitie: "Repunerea in drepturi a pensiilor de serviciu pentru personalul aeronautic civil...
Petitie: "Repunerea in drepturi a pensiilor de serviciu pentru personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania". Exprima-ti Opinia Liber : Creeaza sau semneaza o Petitie Online.
PETITIEONLINE.NET
Like · Reply · 1 hr
Stela Caraman Suntem cu ochii pe Antena3
Like · Reply · 1 · 59 mins
Marcel Corbeanu intrebati-l cand indeparteaza psd-ul toti parvenitii veniti din toate partidele si nu la nivel inalt ci la baza care se vor consilieri locali dar de cand s-au vopsit in rosu psd-ul se misca in reluare in ultimii ani adevaratii psd-isti au fost marginalizati sa ne spuna care este ponderea salariului minim pentru cei ce muncesc la privat
Like · Reply · 31 mins
Vee Brn Intrebari pentru Doamna Ministru Plumb: De ce ati blocat Plx-612 / 2013 privind pensiile personalului navigant din Aviatia Civila in Comisia de munca de la Camera Deputatilor, dupa trimiterea ei spre reexaminare de catre ex-presedintele Basescu inca din luna octombrie a anului trecut? Cine raspunde pentru incalcarea Regulamentului Camerei privind termenul de reexaminare (30 de zile)? Cat mai continua bataia de joc a Guvernului la adresa acestei categorii profesionale de elita?
Like · Reply · 14 mins
Eleonora Gatina Parca nu-i adevarat ca si Dan Sova a mesterit ceva penal ca se vede totusi ca are caracter fata de sleahta basista dar justitia are nevoie de echillibru sa nu cada in prapastie si s-a gandit sa mai inhate si din PSD ,vb aia ca si moartea inhata pe cine poate.
Radu Tudor (radu-tudor.ro)
5 hrs ·
Punctul de intalnire, Antena 3
19,00 PSD, la rascrucea DNA cu PNL. Invitati : Luviu Dragnea, presedinte executiv PSD si Cristian Parvulescu, politolog
20,00 Salarii si pensii noi din 2016. Ce se modifica si ce probleme sunt in sistemul salariilor, pensiilor si ajutoarelor. Invitate : Rovana Plumb, ministrul muncii si Elena Cristian, redactor sef Income Magazine
=============
Like · · =150466911690771&p[1]=790121417725314&share_source_type=unknown]Share · 174302
174 people like this.
2 shares
Ioan Dudaș Vă urmărim cu plăcere...
Like · Reply · 2 · 5 hrs
Ecaterina Trifan cred ca trebuie sa fiti mai atenti la propunerea unor invitati de ai avea in emisiune ,caci nu vor decat sa va atraga in capcana ,ma refer la forma de viata de aseara ,cand subtil a jignit un om ca OANA STANCU,trimitand in eter o barfa ,mai da-unezi ,c...See More
Like · Reply · 6 · 4 hrs
1 Reply
Ciprian Stanescu ASTEPT SA VAD EDITIA NOUA A MINISTERULUI MUNCII SI NOUA GRILA DE TEME NOI PRIVIND SITUATIA SALARIULUI A PENSIEI SI A AJUTOARELOR SOCIALE DAR SI SISTEMUL SOCIAL DIN ROMANIA PROBLEME SOC
Like · Reply · 2 · 4 hrs
Virginia Popescu Succes la emisiune!
Like · Reply · 4 hrs
Marian Vaduva Stimate Radu Tudor,
astept un raspuns din partea doamnei ministru Rovana Plumb in legatura cu Legea Amnistiei Fiscale si anume daca aviatorii care in procesele cu Statul Roman au castigat in prima faza (la Tribunal) si au fost pusi in plata cu toate d...See More
Like · Reply · 4 hrs
George Ion Ticalosia fara margini din timpul lui Basescu-Boc continua SI A LUAT AMPLOARE pe timpul ,jOHANNIS -PONTA. Mai mult decat atat la nivel locat primarii,consilii judetene si prefecturi Clanurile mafiote ale PSD.ului face ravagii, PENTRU ASI UMPLE BUZUNARELE. Vedeti marele scandal din comuna Dridu,judet Ialomita,
Like · Reply · 1 · 4 hrs
Radu Serbanescu Domnule Radu Tudor, am scris o nota pt. D-na Ministru privind o mare nedreptate facuta pensionarilor de invaliditate. Este vorba de taierea pensiilor la schimbarea de grad, in ambele sensuri, cu pana la 25%, prin Art. 132 Al (2) din Normele de aplicar...See More
Like · Reply · 4 hrs · Edited
Stoica Petrisor asteptam cu interes
Like · Reply · 3 hrs
Cristi Alin basescu la puscarie!
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Geta Bilan Vă pupicesc măi..că meritaţi.
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Maricica Balan O rog pe doamna ministru sa ne clarifice modul de calcul a pensiei comunitare ????
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Gabriela Bacara * Buna dimineata, Radu! Abia astept emisiunea ta! Ai subiecte deosebit de interesante, ca in fiecare duminica, merci! Te voi urmari cu mare drag!
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Sorin Nicodin Si in 2015? Cine mai scapa pana in 2016, o sa"vada?"
Like · Reply · 1 · 3 hrs
Lucica Paduraru Daca nu ne da , macar nu ne ia.Basescu ne-a luat . Lui nu ia placut aceasta tara si locuitorii ei. El s-a folosit de toti cei care au crezut in el ( saracii } .Ne-a luat demnitatea , banii , ne-a asmutit unii impotriva altora.
Like · Reply · 1 · 2 hrs
Ion Petre Vad ca multi d' alde 30 - 50 de bani ,pe aici .
Like · Reply · 2 hrs
Costi Kos il tot chemati pe dragnea care are in alexandria casa cat strada ....si inca cateva sute de ha de pamant .....un gunoi
Like · Reply · 1 · 2 hrs
Vasy Corcodel Poate ne spune domnul Dragnea cand vor face modificarile la legile promise...si la constitutie ? Ca de vorbe...suntem satui...Au trecut deja cateva luni...vine vacanta...si de facut nu au facut nimic parlamentarii...Daca vor continua sa raspunda doar la comanda DNA...si nu vor face legi clare...sa nu se astepte la castigarea viitoarelor alegeri...Noi inca asteptam sa vedem infaptuit ce au promis...
Like · Reply · 2 · 2 hrs
Anela Mihai Radu Tudor inca nu ti-ai dat seama ca esti un gunoi purtat de vanturile antenei 3
Like · Reply · 2 hrs
1 Reply
Ioana Dumitru Pentru dna ministru , cand se va scoate sporul de vechime din salariu?In prezent un nou angajat din asistenta sociala are salariu cat cel cu 30 de ani vechime.Este aberant si nedrept in acelasi timp !
Like · Reply · 2 · 2 hrs
Doinita Anutei Sa se scoata sporul de vechime din salariu si sa se calculeze corect. Cu 35 de ani vechime am un salariu egal cu cei cu 5 ani vechime.Se va mai da vreodata in sistemul sanitar ceea ce s-a luat de guvernul Boc(2%, al treisprezecelea salariu? Bine ca se dau ajutoare multe celor ce nu muncesc,incurajandu-se astfel nemunca.
Like · Reply · 1 hr
Marian Sima Domnule Radu am înteles ca asta seara aveti ca invitat pe Doamna Ministru Robana Plumb de acee va scriu si doresc sa îi puneti câteva intrebari in legatura cu angajatii din Instituiile publice locale:
-in primul rînd cînd sau taiat salariile 2008-2010...See More
Like · Reply · 1 hr
Doinita Anutei Cei ce lucram in sistemul sanitar nu am putea fi scutiti de contributia de 5,5% la sanatate? Macar atat beneficiu am avea pt. munca noastra, ca altfel nu beneficiem de nimic.
Like · Reply · 1 hr
Aurora Aura Cu parere de rau trebuie sa spunem ca si la ora actuala sunt salariati la stat care se mira si ei ci noroc a dat peste ei cu salarii fabuluase de 5,6000fara sa se stofoace s au sa produca ceva.Important este ca au studii superioare.Iar ca de obicei un muncitor are si el ,ca mucea 1000 .pai intreb si eu unde este dreptatea?Plus ca muncitori sunt ff putin ,iar sefi sunt cu duiumul.Un asa servici sa tot ai .
Like · Reply · 1 hr
Mates Paulina Am fost pensionata in 2012, pensie la limita de varsta( desi as mai fi lucrat). Dupa recalcularea pensiilor prin adaugare, conform Deciziei CC referitoare la pensiile acordate in perioada 2011-2013, decizia 437/ 2013, foste colege de-ale mele, aflate i...See More
Like · Reply · 1 hr · Edited
Betty Beea Daca doriti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite urmatorul link: http://www.petitieonline.net/petitie/21443144
Petitie: "Repunerea in drepturi a pensiilor de serviciu pentru personalul aeronautic civil...
Petitie: "Repunerea in drepturi a pensiilor de serviciu pentru personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania". Exprima-ti Opinia Liber : Creeaza sau semneaza o Petitie Online.
PETITIEONLINE.NET
Like · Reply · 1 hr
Stela Caraman Suntem cu ochii pe Antena3
Like · Reply · 1 · 59 mins
Marcel Corbeanu intrebati-l cand indeparteaza psd-ul toti parvenitii veniti din toate partidele si nu la nivel inalt ci la baza care se vor consilieri locali dar de cand s-au vopsit in rosu psd-ul se misca in reluare in ultimii ani adevaratii psd-isti au fost marginalizati sa ne spuna care este ponderea salariului minim pentru cei ce muncesc la privat
Like · Reply · 31 mins
Vee Brn Intrebari pentru Doamna Ministru Plumb: De ce ati blocat Plx-612 / 2013 privind pensiile personalului navigant din Aviatia Civila in Comisia de munca de la Camera Deputatilor, dupa trimiterea ei spre reexaminare de catre ex-presedintele Basescu inca din luna octombrie a anului trecut? Cine raspunde pentru incalcarea Regulamentului Camerei privind termenul de reexaminare (30 de zile)? Cat mai continua bataia de joc a Guvernului la adresa acestei categorii profesionale de elita?
Like · Reply · 14 mins
Eleonora Gatina Parca nu-i adevarat ca si Dan Sova a mesterit ceva penal ca se vede totusi ca are caracter fata de sleahta basista dar justitia are nevoie de echillibru sa nu cada in prapastie si s-a gandit sa mai inhate si din PSD ,vb aia ca si moartea inhata pe cine poate.
Nu stiu cum sa postezi pe pagina lui Radu Tudor ca sa apara langa mrssjele aratate de tine M
Eu i am trimis mess privat
Eu i am trimis mess privat
A MINTIT CU NERUSINARE IN SEARA ASTA!!!! NU MAI STIA INCOTRO SA SE UITE CRUCIS LA ECRANUL CARE-I AMINTEA TOATE PROMISIUNILE:2 SAPTAMINI,DE PASTI,ANALIZAM ETC ETC! RUSINE ! A LUAT-O PE URMELE LA HOASCA AIA DE CIMPEANCA,CE MAI "LA BITE" DRAGILOR,CINEVA SPUNEA CA PONTA SI EA AU INMORMINTAT LEGEA NOASTRA,ASA ESTE!
Aveti dreptate dl Alecu, Parerea mea e ca nu vor sa spuna concret ca nu ne dau nimic sau nu au bani. De data asta am inteles clar ca nu avea ce sa spuna si de accea a spus (istoricul cu Basescu) ca o sa vorbeasca.......au fost alte prioritati, etc. Asteptari desarte dragilor.
Hai sa gindim serios, daca vroiau sa dea pensile speciale de ce au mai pierdut cei de la Ploiesti? Le dadea lor pensile si ramineau cu pensile si ne dadeau si noua prin repunerea in drepturi, asa ca NIMIC la toti , eu asta am inteles poate voi ati inteles altceva.
Guvernul facuse calculele pt indemnizatie, nu pt pensii speciale. .
Daca stie cineva altceva sa ne informeze si pe noi.
Ma mai gindesc ca daca ar fi dorit sa ne repuna in drepturi ca au fost atitea nereguli cu taiatul pensiilor, imediat puteau da un OUG si gata se revenea la legea 223.
Aceasta lege ginditi cum a aparut......propusa de niste deputati ca ar fi bine sa ni se dea drepturile inapoi ...etc s a plimbat de atitia ani .. asa fara rezolvare inca.
Nu e vorba de pesimism este o realitate.
Hai sa gindim serios, daca vroiau sa dea pensile speciale de ce au mai pierdut cei de la Ploiesti? Le dadea lor pensile si ramineau cu pensile si ne dadeau si noua prin repunerea in drepturi, asa ca NIMIC la toti , eu asta am inteles poate voi ati inteles altceva.
Guvernul facuse calculele pt indemnizatie, nu pt pensii speciale. .
Daca stie cineva altceva sa ne informeze si pe noi.
Ma mai gindesc ca daca ar fi dorit sa ne repuna in drepturi ca au fost atitea nereguli cu taiatul pensiilor, imediat puteau da un OUG si gata se revenea la legea 223.
Aceasta lege ginditi cum a aparut......propusa de niste deputati ca ar fi bine sa ni se dea drepturile inapoi ...etc s a plimbat de atitia ani .. asa fara rezolvare inca.
Nu e vorba de pesimism este o realitate.
PAI SIGUR CA EI URMARESC DOAR VOTURILE,A SPUS CA INAINTEA NOASTRA AU FOST VREO 45.000 DE INSI CU NU MAI STIU CE PROBLEMA SI I-A REZOLVAT INAINTEA NOASTRA...SI CITE SI MAI CITE,ORB SA FII SI TOT VEZI MIZERIA CE NE-O ARUNCA IN FATA! AU EPUIZAT TOATE TERTIPURILE,IMI ESTE RUSINE MIE DE RUSINEA EI,ESTE IN VIRSTA CA SI NOI SI POATE LEGEA COMPENSATIEI O VA LOVI CU ACEEASI ARMA CU CARE NE LOVESTE EA ACUM! ASA SI UDREA PLATESTE PE LEGILE EI SI A VIERMELUI CHIOR,TOTI VOR PLATI,SA NU UITE!!!!!
popescu nicolae jr Astazi la 09:21
"Nu stiu cum sa postezi pe pagina lui Radu Tudor ca sa apara langa mrssjele aratate de tine M
Eu i am trimis mess privat"
Trebuia postat imediat sub mesajul lui Radu Tudor, la "Comment".
"Nu stiu cum sa postezi pe pagina lui Radu Tudor ca sa apara langa mrssjele aratate de tine M
Eu i am trimis mess privat"
Trebuia postat imediat sub mesajul lui Radu Tudor, la "Comment".
Nici eu nu mai am optimismul de pana acum.Dar fata de perioada noiembrie 2014-februarie 2015 macar se vorbeste despre noi.Nu e mult,e mai bine decat o tacere de mormamt
Buna dimineata Dana
Eu as propune sa mai astepti o saptamina sa semneze mai multi , poate au inteles toti ca stam degeaba si asteptam daca nu ne facem auziti.
o saptamina buna tuturor
p,s
Reprezentatntul aviatorilor MANOLACHE are ceva de spus referitor la raspunsul Ministrei ? Ce are de gind sa faca? poate intreaba cei care inca platesc cotizatia si ar fi bine sa stie de ce dau banii. ANAP A FOST INFIINTAT PT LUPTA IN A NE RECISTIGA PENSIILE pina acum nimic, banii pierduti doar.
Eu as propune sa mai astepti o saptamina sa semneze mai multi , poate au inteles toti ca stam degeaba si asteptam daca nu ne facem auziti.
o saptamina buna tuturor
p,s
Reprezentatntul aviatorilor MANOLACHE are ceva de spus referitor la raspunsul Ministrei ? Ce are de gind sa faca? poate intreaba cei care inca platesc cotizatia si ar fi bine sa stie de ce dau banii. ANAP A FOST INFIINTAT PT LUPTA IN A NE RECISTIGA PENSIILE pina acum nimic, banii pierduti doar.
Va rog sa revedeti cu mare atentie emisiunea lui R.Tudor cu aceasta "distinsa d-na ministru...",mai ales expresia fetei,mimica,mi s-a parut un om incoltit,foarte interesant ce ne transmite prin limbajul corpului...adica nu va dau nimic din ce a furat boc...si mai giditi-va la un lucru:nu a schimbat nici o iota din legea 263 furata de anastase,si atunci ce mai speram?
Eu as spune ca se simtea rusinata de situatie
Orcum ar fi sa ne facem socoteala pe mimica unui om .Mai bine mergem la ghicitoare!
Orcum ar fi sa ne facem socoteala pe mimica unui om .Mai bine mergem la ghicitoare!
Pe surse : legea ar intra pe 31 martie pe ordinea de zi la comisia de munca
Calin- Mesaje : 11
Data de inscriere : 06/02/2013
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : pilot
Da, voi mai astepta.M-am uitat pe ordinea de zi de la camera de munca si inca nu au postat ordinea de zi din 31.03.2015.
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Joi 26 Mar - 19:14, editata de 1 ori
buna ziua.se poate vedea pe site cite persoane au semnat petitia?
=======
Deschizi si ai toate informatiile.
=======
Deschizi si ai toate informatiile.
robi- Mesaje : 50
Data de inscriere : 01/03/2015
Nu se poate descarca
=======
O sa incerc sa-l scriu eu, insa mai dureaza ca eu scriu cu un deget.
bratosin ion- Mesaje : 27
Data de inscriere : 16/03/2013
Dl.Robi, cand dati click pe link, vor aparea sus mai multe casute (trebuie sa dati click pe fiecare):
Deci sunt pana acum 4.34 PM : 57 de semnaturi
http://www.petitieonline.net/petitie/21443144/semnaturi
Deci sunt pana acum 4.34 PM : 57 de semnaturi
http://www.petitieonline.net/petitie/21443144/semnaturi
Catre,
Domnul PREDA GHEORGHE
preda_gheorghe22@yahoo.com
Va aducem la cunostinta faptul ca am primit memoriul dumneavoastra, prin care solicitati urgentarea analizarii initiativei legislative de modificare si completare a Legii nr.223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania, inregistrat la Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor, cu nr.223 din 17.03.2015.
In prezent, initiativa legislativa (Plx 612/2013) se afla in procedura de dezbatere la Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor, care este Camera Decizionala.
Va informam ca vom face demersurile necesare pentru dezbaterea acesteia cu celeritate.
Multumindu-va pentru colaborare, primiti va rog, expresia alesei mele consideratii.
PRESEDINTE,
Adrian SOLOMON
Domnul PREDA GHEORGHE
preda_gheorghe22@yahoo.com
Va aducem la cunostinta faptul ca am primit memoriul dumneavoastra, prin care solicitati urgentarea analizarii initiativei legislative de modificare si completare a Legii nr.223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania, inregistrat la Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor, cu nr.223 din 17.03.2015.
In prezent, initiativa legislativa (Plx 612/2013) se afla in procedura de dezbatere la Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor, care este Camera Decizionala.
Va informam ca vom face demersurile necesare pentru dezbaterea acesteia cu celeritate.
Multumindu-va pentru colaborare, primiti va rog, expresia alesei mele consideratii.
PRESEDINTE,
Adrian SOLOMON
Felicitari D-le PREDA GHEORGHE,ati reusit sa-i dezmortiti! INCREDIBIL! Si v-au si raspuns cu CELERITATE...ei iata un cuvint frumos pt noi,insa celeritarea in sine nu are termen...nu vreau sa fiu din nou circotas,ci dimpotriva ma bucur alaturi de voi,ca D-ul Solomon a trecut la fapte! Sa fie intr-un ceas bun! Totusi legea nu este la pres.Johannis,asa cum zicea d-nul Ponta,sau a intors-o Presedintele?
Comisia de munca:
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista?tip=7&an=2015
cu Ordinea de zi din 24.03.2015
http://www.cdep.ro/co/docs/F1425864618/oz%2003.24-26.pdf
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista?tip=7&an=2015
cu Ordinea de zi din 24.03.2015
http://www.cdep.ro/co/docs/F1425864618/oz%2003.24-26.pdf
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Joi 26 Mar - 19:15, editata de 2 ori
Domnilor nu inteleg bucuria, Dl Solomon a dat exact acelasi raspuns ca si D na Plumb, o sa urgenteze........va mai aduc aminte anul trecut asa au urgentat -o din febr pina in sept 2014 tot pe problema raportului. Nu da nimeni raspuns concred ca nu au cum sa spuna nu va dam pensii speciale poate fac alt amendament si nu stim. Astept si eu un raspuns sa vedem , o sa va anunt cind il primesc tot de la pres, Comisiei de Munca.
Realitatea e ca suntem mintiti,
Realitatea e ca suntem mintiti,
AM TRANSMIS URMATORUL MAIL
"""Domnului Presedinte al Comisiei de Munca din Camera Deputatilor
Domnule Presedinte va reamintim noi pensionarii aviatori ca aveti in dezbatere initiativa legislativa de modificare si completare a Legii nr. 223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania, inregistrat la Comisia pentru munca siprotectie sociala a Camerei Deputatilor, cu nr.223 din 17.03.2015
Initiativa legislativa sta in sertarul Comisiei din motive, zicem noi, politice cu toate ca se afla in procedura de dezbatere de multa vreme.
Va facem cunoscut faptul ca tensiunea psihica in rindul pensionarilor aviatori este maxima, acestia asteptind revenirea la legea lor de cinci ani.
Prin actiunea pasiva compromiteti increderea cu care va investit floarea aviatiei Romine prin Comandantii aeronavelor de zeci de tone pe care le ridica in aer cu pasageri cu tot. Acesti oameni s-au facut datoria fata de milioane de calatori, iar acum dumneavoastra cu buna stiinta ii ignorati, le produceti traume psihice dar si materiale.
Folositi-va de autoritatea cu care ati fost investit si luati in dezbatere PLX 612/2013 cu celeritate dupa cum ati promis
Cu stima si respect! """
"""Domnului Presedinte al Comisiei de Munca din Camera Deputatilor
Domnule Presedinte va reamintim noi pensionarii aviatori ca aveti in dezbatere initiativa legislativa de modificare si completare a Legii nr. 223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania, inregistrat la Comisia pentru munca siprotectie sociala a Camerei Deputatilor, cu nr.223 din 17.03.2015
Initiativa legislativa sta in sertarul Comisiei din motive, zicem noi, politice cu toate ca se afla in procedura de dezbatere de multa vreme.
Va facem cunoscut faptul ca tensiunea psihica in rindul pensionarilor aviatori este maxima, acestia asteptind revenirea la legea lor de cinci ani.
Prin actiunea pasiva compromiteti increderea cu care va investit floarea aviatiei Romine prin Comandantii aeronavelor de zeci de tone pe care le ridica in aer cu pasageri cu tot. Acesti oameni s-au facut datoria fata de milioane de calatori, iar acum dumneavoastra cu buna stiinta ii ignorati, le produceti traume psihice dar si materiale.
Folositi-va de autoritatea cu care ati fost investit si luati in dezbatere PLX 612/2013 cu celeritate dupa cum ati promis
Cu stima si respect! """
Dl Presedinte .ADRIAN SOLOMON
PRESEDINTELE COMISIEI DE MUNCA
Ma numar printere aviatorii care asteapta aceasta lege sa ne repuna in drepturi din 2010. Drepturi taiate abuziv si nu se grabeste nimeni sa definitiveze aceasta situatie. Va intreb nu credeti ca deja e prea mult? Prea multa bataie de joc de niste oameni care au muncit correct in conditii speciale de munca?
Toate termenele sunt calcate in picioare nu le respecta nimeni, nu si tine nimeni cuvintul dat.
Dovediti lipsa de respect ca nu va tineti de cuvint ?
Aveti legea acum doar pt reezaminare si retrimis la Dl Presedinte , de ce va trebuie atita timp practic sa recopiati acelasi raport de la COMISIA DE MUNCA , sa mearga la vot fiind fara modificari.
Ultima data d na Ministru Plumb a spus ca la sfirsitul lunii febr,2015 e gata cu legea aviatorilor.....
E SFIRSITUL LUI FEBRUARIE SI NU E GATA , CIT MAI SPUNETI NEADEVARURI D NA MINISTRU. NE AM CAM SATURAT.
Ultima data cind ati facut raportul l ati facut din FEBRUARIE PINA IN SEPTEMBRIE......ati scris cite o litera pe zi cred,
As dori daca puteti sa mi spuneti CONCRET de ce nu se da drumul acestei legi. a Personalului Navigant ( pt 1400 de persoane)
cu multumiri
A Marcu 27 /02/2015
Ma numar printere aviatorii care asteapta aceasta lege sa ne repuna in drepturi din 2010. Drepturi taiate abuziv si nu se grabeste nimeni sa definitiveze aceasta situatie. Va intreb nu credeti ca deja e prea mult? Prea multa bataie de joc de niste oameni care au muncit correct in conditii speciale de munca?
Toate termenele sunt calcate in picioare nu le respecta nimeni, nu si tine nimeni cuvintul dat.
Dovediti lipsa de respect ca nu va tineti de cuvint ?
Aveti legea acum doar pt reezaminare si retrimis la Dl Presedinte , de ce va trebuie atita timp practic sa recopiati acelasi raport de la COMISIA DE MUNCA , sa mearga la vot fiind fara modificari.
Ultima data d na Ministru Plumb a spus ca la sfirsitul lunii febr,2015 e gata cu legea aviatorilor.....
E SFIRSITUL LUI FEBRUARIE SI NU E GATA , CIT MAI SPUNETI NEADEVARURI D NA MINISTRU. NE AM CAM SATURAT.
Ultima data cind ati facut raportul l ati facut din FEBRUARIE PINA IN SEPTEMBRIE......ati scris cite o litera pe zi cred,
As dori daca puteti sa mi spuneti CONCRET de ce nu se da drumul acestei legi. a Personalului Navigant ( pt 1400 de persoane)
cu multumiri
A Marcu 27 /02/2015
Pe ce adresa ati trimis mesaj dle Admin?
Si eu doresc sa trimit mess
Poate vor si altii.
Unde's multi puterea creste!
======
"Comisia pentru Munca"
cp07@cdep.ro>
""Zece insi care tipa fac mai mult decit o armata care tace""(napoleon)
Si eu doresc sa trimit mess
Poate vor si altii.
Unde's multi puterea creste!
======
"Comisia pentru Munca"
cp07@cdep.ro>
""Zece insi care tipa fac mai mult decit o armata care tace""(napoleon)
Scris de bratosin ion Astazi la 16:20Nu se poate descarca
=======
O sa incerc sa-l scriu eu, insa mai dureaza ca eu scriu cu un deget.
Ba se descarca! Dati click pe 223.pdf, apoi pe Open, apoi pe OK, ca sa-l vizualizati; ca sa-l descarcati, dati click pe 223.pdf, apoi pe Save File, apoi pe OK (si vi-l salvati pe desktop sau altundeva).
Dl Presedinte .ADRIAN SOLOMON
După adoptarea Legii nr. 119/2010, pensiile de serviciu pentru personalului aeronautic civil navigant profesionist s-au redus drastic, deși întreaga lor activitate s-a desfășurat în condiții de muncă deosebit de grele și periculoase, a arătat Gabriela Firea.
Condițiile de desfășurare a activității și-au pus amprenta asupra sănătății acestor persoane, speranța medie de viață fiind de 58-59 de ani în cazul lor, cu 10 ani mai mică decât speranța medie de viață din România. Potrivit studiilor medicale efectuate, în cazul personalului civil navigant, în primii ani după ieșirea la pensie rata îmbolnăvirilor grave atinge 90%, iar cea a mortalității depășește 40%
Multi dintre noi au varsta de peste 60 de ani
După adoptarea Legii nr. 119/2010, pensiile de serviciu pentru personalului aeronautic civil navigant profesionist s-au redus drastic, deși întreaga lor activitate s-a desfășurat în condiții de muncă deosebit de grele și periculoase, a arătat Gabriela Firea.
Condițiile de desfășurare a activității și-au pus amprenta asupra sănătății acestor persoane, speranța medie de viață fiind de 58-59 de ani în cazul lor, cu 10 ani mai mică decât speranța medie de viață din România. Potrivit studiilor medicale efectuate, în cazul personalului civil navigant, în primii ani după ieșirea la pensie rata îmbolnăvirilor grave atinge 90%, iar cea a mortalității depășește 40%
Multi dintre noi au varsta de peste 60 de ani
Dl. Admin, link-ul catre documentul 223.pdf nu functioneaza(vedeti imaginea de mai sus). Posibil ca dmv. ca si admin sa aveti permisiuni dar noi nefiind administratori nu avem permisiuni la accesare. Multumim.
Floooooder- Mesaje : 5
Data de inscriere : 23/03/2015
Si anume ce surpriza?
======
E posibil ca mobilizarea de ieri de a trimite mail-uri sa rodeasca. sapam
======
E posibil ca mobilizarea de ieri de a trimite mail-uri sa rodeasca. sapam
Floooooder- Mesaje : 5
Data de inscriere : 23/03/2015
Plx-612 (Legea 223/2007) a fost discutat in Comisia de munca SI A TRECUT.
Mobilizarea se pare ca a dat roade. Informatia este facuta de catre familia VISAN, care a participat la lucrari.
Mobilizarea se pare ca a dat roade. Informatia este facuta de catre familia VISAN, care a participat la lucrari.
O mare parte din reusita i-o datoram dlui Marcu A
El a propus sa-i bombardam cu mesaje
Sper sa fie corest ce am scris si sa nu supar pe nimeni
El a propus sa-i bombardam cu mesaje
Sper sa fie corest ce am scris si sa nu supar pe nimeni
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Pagina 6 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum