53 indice2
+31
Calin
Ionescu D.
Gica U.
BMC
pitic dorian
ion radulescu
robi
Dan Grecu
DON CARLOS
ionescu maria
costel
G.G
topcamelia
Dragos
marsinel
Marcu A
cris
cornelia
tn55
Maxim
popescu nicolae jr
alecu t
Marian Preda
SPEEDY G.
Dan Voicu
fredz
viovioleta
Admin
Dan Bita
panchios
magduuu
35 participanți
Pagina 3 din 11
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: 53 indice2
Rezumarea primului mesaj :
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
alecu t- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014
Urmariti emisiunea de pe Rom tv azi ora 13,de la min 16:10...iar la ora 20:00 tot la Rom tv vine si d-na Plumb...judecati singuri! http://www.romaniatv.net/jurnale.html
Buna ziua ,
LA MULTI ANI ! SARBATORI FERICITE !
Nu in ultimul rand multa , multa sanatate si viata lunga celor care astazi isi serbeaza onomastica.
LA ceas de sarbatoare as avea si eu o " intrebare " , daca nu este cu suparare.
Intrucat in ultimele luni , cele mai importante, din cei 4 ani si 1/2, am avut parte de tot felul de SURPRIZE neplacute, decizii luate de o parte din conducerea ANAP, FARA a-I consulta ,informa, in ultima instatnta , pe cei care I-au desemnat sa reprezinte INTERESELE MAJORITATII membrilor sai, a luat decizia de a introduce anumite amendamente , ( dupa ce legea a fost votata o data in Parlament si AR FI FOST doar o simpla formalitate pentru a putea fi PROMULGATA ).Pentru a se evita in viitor asmenea " DICONFORT " , am si eu o sugestie.
Am propus ca STAMPILA ,care dovedeste ca cei care o folosesc au girul nostru in sustinerea punctelor de vedere pe care ac. le prezinta oficial factorilor de decizie, sa nu mai fie la -ndemana ORICUI ,ORICAND, sa fie detinuta sub cheie de catre cel putin un reprezentant al fiecarei categorii care face parte din ANAP. Astfel ,cred eu , poate ca sunt "naiva " n-o sa ne mai trezim ca interesele MAJORTATII au fost neglijate in favoarea unei MINORITATI ,asa cum s-a intamplat ACUM . Din aprox.1000 de pensionari din cadrul Aviatiei Civile ,o buna parte dintre ei NU au fost sau NU mai sunt membrii ANAP, sunt OBLIGATI sa se supuna capriciilor a CEL MULT 10 - 15% dintre ei .
O FI CORECT ca MAJORITATEA sa se supuna MINORITATII ?
Aceasta este DEMOCRATIA societatii romanesti de dupa 1989 ?!
Cam acesta a fost punctual meu de vedere cu privire la ac. situatie ,poate ca ar fi bine si asa si este democratic, sa fie exprimate si alte opinii , iar in infinal supuse la vot .
Cu stima ,
Cornelia Popescu
LA MULTI ANI ! SARBATORI FERICITE !
Nu in ultimul rand multa , multa sanatate si viata lunga celor care astazi isi serbeaza onomastica.
LA ceas de sarbatoare as avea si eu o " intrebare " , daca nu este cu suparare.
Intrucat in ultimele luni , cele mai importante, din cei 4 ani si 1/2, am avut parte de tot felul de SURPRIZE neplacute, decizii luate de o parte din conducerea ANAP, FARA a-I consulta ,informa, in ultima instatnta , pe cei care I-au desemnat sa reprezinte INTERESELE MAJORITATII membrilor sai, a luat decizia de a introduce anumite amendamente , ( dupa ce legea a fost votata o data in Parlament si AR FI FOST doar o simpla formalitate pentru a putea fi PROMULGATA ).Pentru a se evita in viitor asmenea " DICONFORT " , am si eu o sugestie.
Am propus ca STAMPILA ,care dovedeste ca cei care o folosesc au girul nostru in sustinerea punctelor de vedere pe care ac. le prezinta oficial factorilor de decizie, sa nu mai fie la -ndemana ORICUI ,ORICAND, sa fie detinuta sub cheie de catre cel putin un reprezentant al fiecarei categorii care face parte din ANAP. Astfel ,cred eu , poate ca sunt "naiva " n-o sa ne mai trezim ca interesele MAJORTATII au fost neglijate in favoarea unei MINORITATI ,asa cum s-a intamplat ACUM . Din aprox.1000 de pensionari din cadrul Aviatiei Civile ,o buna parte dintre ei NU au fost sau NU mai sunt membrii ANAP, sunt OBLIGATI sa se supuna capriciilor a CEL MULT 10 - 15% dintre ei .
Cam acesta a fost punctual meu de vedere cu privire la ac. situatie ,poate ca ar fi bine si asa si este democratic, sa fie exprimate si alte opinii , iar in infinal supuse la vot .
Cu stima ,
Cornelia Popescu
cornelia- Mesaje : 97
Data de inscriere : 22/02/2011
Sa supunem la vot CE ?
=================
Nici eu nu am inteles in totalitate ideea de mai sus.
Totusi consider ca este un pas inainte in ceea ce ne priveste. Inseamna ca exista o nemultumire generala in legatura cu organizarea noastra, pensionarii din aviatia civila, membrii sau nemembrii ai asociatiei.
Se simte o lipsa de personalitate a ANAP. Cu cit mai multe pareri, bune sau mai putin bune, cu atit mai repede ne vom reorganiza fortele.
Admin
=================
Nici eu nu am inteles in totalitate ideea de mai sus.
Totusi consider ca este un pas inainte in ceea ce ne priveste. Inseamna ca exista o nemultumire generala in legatura cu organizarea noastra, pensionarii din aviatia civila, membrii sau nemembrii ai asociatiei.
Se simte o lipsa de personalitate a ANAP. Cu cit mai multe pareri, bune sau mai putin bune, cu atit mai repede ne vom reorganiza fortele.
Admin
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
= CHEIA =
Domnule Admin ,NU sta bine la cine sta, generic spus = CHEIA =
SUBIECTUL , acestei dizertatii era =CHEIA = sau ce s-a intamplat cand toata lumea s-a relaxat , pt,ca lg. se votase si PAREA totul OK .
Intre timp s-au sucit 180 grade in jurul cozii si la 2 saptamani de la votul din Parlament AU (adica EI AU spus ) ca tiganul " stii nasule , vorba ce-am vorbit aseara NU mai e vorba ".Au negociat pt. cele 2 amendamente , ala cu 50, 40, 30%, Manolache a cerut 18, 28,si 38% =CEI 3 decidenti NU i-au dat nimic. Al 2- lea a fost cu revenirea la cuantumul lui AUG. 2010 Ce au cerut de data asta ? media pe 12 luni anterioara taierilor,iar NIMIC si s-a acceptat ce a fost votat si trimis la promulgare . ACUM este clar? Cei care au facut asta N-AR mai trebui sa negocieze in numele" MEU "Daca voua va convine dati-le girul si pe mai departe .
Apreciind ca de data asta am fost sufficient de explicita ,va doresc multe
= SUCCESURI =
Va doresc o seara buna tuturor .
Domnule Admin ,NU sta bine la cine sta, generic spus = CHEIA =
SUBIECTUL , acestei dizertatii era =CHEIA = sau ce s-a intamplat cand toata lumea s-a relaxat , pt,ca lg. se votase si PAREA totul OK .
Intre timp s-au sucit 180 grade in jurul cozii si la 2 saptamani de la votul din Parlament AU (adica EI AU spus ) ca tiganul " stii nasule , vorba ce-am vorbit aseara NU mai e vorba ".Au negociat pt. cele 2 amendamente , ala cu 50, 40, 30%, Manolache a cerut 18, 28,si 38% =CEI 3 decidenti NU i-au dat nimic. Al 2- lea a fost cu revenirea la cuantumul lui AUG. 2010 Ce au cerut de data asta ? media pe 12 luni anterioara taierilor,iar NIMIC si s-a acceptat ce a fost votat si trimis la promulgare . ACUM este clar? Cei care au facut asta N-AR mai trebui sa negocieze in numele" MEU "Daca voua va convine dati-le girul si pe mai departe .
Apreciind ca de data asta am fost sufficient de explicita ,va doresc multe
= SUCCESURI =
Va doresc o seara buna tuturor .
Daca democratic, asa cum spuneti, asteptati alte opinii, sper sa nu va suparati din nou pe mine, un biet truditor ce raspund acestui text eronat, caustic si fals in mare parte.cornelia a scris: Intrucat in ultimele luni , cele mai importante, din cei 4 ani si 1/2, am avut parte de tot felul de SURPRIZE neplacute, decizii luate de o parte din conducerea ANAP, FARA a-I consulta ,informa, in ultima instatnta , pe cei care I-au desemnat sa reprezinte INTERESELE MAJORITATII membrilor sai, a luat decizia de a introduce anumite amendamente , ( dupa ce legea a fost votata o data in Parlament si AR FI FOST doar o simpla formalitate pentru a putea fi PROMULGATA ).Pentru a se evita in viitor asmenea " DICONFORT " , am si eu o sugestie.
1. Surprizele neplacute, asa cum bine le numiti, au venit de la alte persoane si nu de la conducerea ANAP pe care o puneti din nou la zid.
2. Poate intr-un joc de copii gasiti mai multe stampile. Acum cultura de stampilei trece printr-o grea perioada, a fost seceta, dar daca semanti din toamna vreo 10 hectare, este posibil ca prin vara sa recoltati cateva tone de stampile.
3. La fiecare adunare generala ANAP, sala a fost plina si-au fost prezenti peste 50% din membrii asociatiei. Hotararea din 2014 a fost luata in unanimitate si prin aceasta s-a imputernicit conducerea ANAP sa ne reprezinte si sa faca toate demersurile posibile pentru adoptarea legii, respingand propunerile de indemnizatii si alte asemenea artificii.
Iar pentru a va reaminti de cei care au gresit, au incurcat, care au solicitat si sustinut amendamente, iata cateva mostre ca sa nu le zice "monstre", comise de altii si nu de conducerea ANAP:
http://www.petitieonline.net/petitie/acordarea_indemnizatiei_dupa_proiectul_plx_612_2013-p10882150.html
sau urmatoarea:
https://taromistii.forumgratuit.ro/t867-scrisoare-deschisa-presedintelui-senatului-romaniei
sau recititi scrisoarea reprezentantului SSAVC inaintata presedintelui Senatului, care semneaza cu numele sau, care specifica faptul ca nu este reprezentat de ANAP....
Invit pe oricine are o dovada, un document semnat de conducerea ANAP, document prin care sa se fi cerut modificarea legii dupa ce a fost adopatat in 09.09.2014, sa-l prezinte aici, pe site-ul ANAP ori pe grupurile deschise pe facebook unde se discuta despre noi.
Drept recompensa, daca exista si publicati asa ceva, eu va trimit amprenta stampilei ANAP sa va faceti cate stampile vreti.
Maxim- Mesaje : 36
Data de inscriere : 07/03/2011
Vad ca va place sa dati vina pe altii care au incercat sa dreaga cate ceva din ce a facut ANAP-ul fara a cere opinia majoritatii. La sedinta ANAP s-a votat in unanimitate "revenirea la pensia de serviciu avuta in 2010" Va invit sa cititi procesul verbal de la sedinta sa vedeti ce s-a votat. Ori forma trimisa spre promulgare era total diferita din ce s-a stabilit si votat la sedinta. De aceea, unii au incercat sa mai dreaga cate ceva (cu mai mult sau mai putin success). Eu oricum am renuntat sa mai platesc cotizatia la ANAP si toti cu cei care am vorbit (mai ales de la sportiva si utilitara ) vor proceda la fel. Asa ca o sa ramana ANAP-ul taromistilor, dar pana acum a fost buna si cotizatia noastra...
Marian Preda- Mesaje : 18
Data de inscriere : 29/10/2013
Pt CRITICUL LITERAR MAXIM
@MAXIM
Cine esti dl ACADEMICIAN " LICENTIAT" si vinator de greseli si reprosuri? Identifica te rog, cum iti permiti sa tot reprosezi tuturor orice, gasesti tu ceva....... Ai si informatii despre pensile noastre?
Eu una as putea sa ti spun sa ti fie rusine pt toate comentariile rautacioase si jignitoare adresate mai sus. De aceea nu putem merge mai departe nu vedem partea mportanta de interes ca ne lovim de nimicuri
Sa ti dau si eu exemplu citeste si vezi cum ati" actionat" voi pilotii (nu stiu daca esti totusi pilot) cei mai destepti in comparative cu alte catecorii din Pers, Navigant Aeronautic"
http://www.petitieonline.net/petitie/scrisoare_deschisa_domnului_prim_ministru_victor_viorel_ponta-p49982160.html
SA NU INDRAZNESTI SA MI RASPUNZI DACA NU TI DAI NUMELE REAL
GICA TU STII CINE E , TE ROG SA SPUI numele adevarat pt a stii cu cine discutam si cine e acest personaj. Tu ai spus clar toti sa dam numele reale correct?
vai nu am correct textul.......ce o sa ma critice Maxim acum sa vezi.......
Cine esti dl ACADEMICIAN " LICENTIAT" si vinator de greseli si reprosuri? Identifica te rog, cum iti permiti sa tot reprosezi tuturor orice, gasesti tu ceva....... Ai si informatii despre pensile noastre?
Eu una as putea sa ti spun sa ti fie rusine pt toate comentariile rautacioase si jignitoare adresate mai sus. De aceea nu putem merge mai departe nu vedem partea mportanta de interes ca ne lovim de nimicuri
Sa ti dau si eu exemplu citeste si vezi cum ati" actionat" voi pilotii (nu stiu daca esti totusi pilot) cei mai destepti in comparative cu alte catecorii din Pers, Navigant Aeronautic"
http://www.petitieonline.net/petitie/scrisoare_deschisa_domnului_prim_ministru_victor_viorel_ponta-p49982160.html
SA NU INDRAZNESTI SA MI RASPUNZI DACA NU TI DAI NUMELE REAL
GICA TU STII CINE E , TE ROG SA SPUI numele adevarat pt a stii cu cine discutam si cine e acest personaj. Tu ai spus clar toti sa dam numele reale correct?
vai nu am correct textul.......ce o sa ma critice Maxim acum sa vezi.......
Marcu A- Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014
Tu una nu ai stat la mansa deci nu stii ce simt pilotii...
Cand o sa fiti si d-stra pilot, pilot instructor, pilot de receptive si control si pilot examinator pentru acordare de licenta, o sa va spun si eu cine sunt. S-ar parea ca adevarul, va supara...
Apropo, probabil ca nu ati fost niciodata director de zbor si chiar director general cu delegatie al unei institutii de aviatie civila.
Si cu asta am terminat.
Si cu asta am terminat.
Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutăţile, trei lucruri: speranţa, visul şi zâmbetul! - Immanuel Kant
Scuze, credeam ca D-na Marcu A mi s-a adresat mie ...
Nu-i nimic...te poti lauda in continuare....Dar asta nu-ti da dreptul sa ,,indrepti '' si tu cateceva tot fara a intreba pe nimeni,cum a facut ANAP-ul...Nu te erija in reprezentantul celor care nu mai platesc cotizatii la ANAP, si nu mai trimite in numele lor tot felul de sesizari,reclamatii si plangeri..Faci mai mult rau....
marsinel- Mesaje : 18
Data de inscriere : 07/05/2014
Eu l-am contrazis de cateva ori pe dl. Marian Preda pentru ca a mai aruncat aici pe forum cate ceva la suparare.
Dar, pentru ca-l cunosc de mult timp ca pe un om asezat, nu cred ca a trimis vreo scrisoare care sa incurce proiectul de lege. Margarin are acces oricand la ANAP si poate discuta oricand acolo daca are o propunere.
De fapt sunt multi alti colegi care au usa deschisa (telefon, email...) la ANAP, au fost la adunarile generale, i-am vazut atat pe Margarin cat si pe dl. Gh. Preda care au fost de acord cu hotararile luate in adunarea generala... Dar, eu cred ca supararea si nerabdarea ne pot duce uneori sa sarim calul in dialog aici intre noi, ceea ce mi s-a intamplat si mie uneori, lucru pentru care-i rog pe cei suparati pe mine, sa ma scuze.
Incepem un an nou si o noua etapa a luptei noastre.
Sa ne canalizam eforturile spre rezolvarea problemei pensiilor si sa nu ne epuizam in lupta dintre noi. As da exemplu celorlalte categorii aflate in aceeasi situatie cu noi (grefieri, diplomati, parlamentari...), intre care am cunoscuti si prieteni, dar unde nu se duc asemenea discutii si lupte intre ei. Nu apar in articole de scandal, in presa scrisa, pe net, pe sticla TV..., ci incearca sa-si rezolve problema pensiilor in liniste discutand organizat cu cei de sus. Sa luam aminte!
Dar, pentru ca-l cunosc de mult timp ca pe un om asezat, nu cred ca a trimis vreo scrisoare care sa incurce proiectul de lege. Margarin are acces oricand la ANAP si poate discuta oricand acolo daca are o propunere.
De fapt sunt multi alti colegi care au usa deschisa (telefon, email...) la ANAP, au fost la adunarile generale, i-am vazut atat pe Margarin cat si pe dl. Gh. Preda care au fost de acord cu hotararile luate in adunarea generala... Dar, eu cred ca supararea si nerabdarea ne pot duce uneori sa sarim calul in dialog aici intre noi, ceea ce mi s-a intamplat si mie uneori, lucru pentru care-i rog pe cei suparati pe mine, sa ma scuze.
Incepem un an nou si o noua etapa a luptei noastre.
Sa ne canalizam eforturile spre rezolvarea problemei pensiilor si sa nu ne epuizam in lupta dintre noi. As da exemplu celorlalte categorii aflate in aceeasi situatie cu noi (grefieri, diplomati, parlamentari...), intre care am cunoscuti si prieteni, dar unde nu se duc asemenea discutii si lupte intre ei. Nu apar in articole de scandal, in presa scrisa, pe net, pe sticla TV..., ci incearca sa-si rezolve problema pensiilor in liniste discutand organizat cu cei de sus. Sa luam aminte!
Va doresc tuturor un an nou fericit. La multi ani !
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
La Multi Ani !!! Ati vazut stmati colegi ce pensie+indemnizatie nesimtite si-a tras Viermele Chior,acum fericit pensionar,iar noua ne-a intors legea!!! Sa-i uram din tot sufletul ca cineva destept sa-i recalculeze pensia+indemnizatia cam la 7lei+Rahova!!!Doamne fa dreptate!!!!
Către PARLAMENTUL ROMȂNIEI
Doamnelor şi domnilor parlamentari,
Nu reţin cine, dar cineva spunea: "Ce este legal nu este obligatoriu să fie şi drept." In 2007, Parlamentul a făcut ca ceea ce este drept să fie şi legal, aşezând aviatorii pensionari români în nişa care li se cuvine în cadrul societăţii.In 2010, forţele răului le-au luat acest drept. După 4 (patru) ani, în 2014, Parlamentul a repus dreptul luat abuziv la locul său prin adoptarea unei noi legi - Propunerea legislativă de modificare şi completare a Legii nr. 223 /2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România, Pl-x nr. 612/2013. Forţele răului au căutat şi de această dată să se opună.Noi, aviatorii pensionari, considerăm că legea, aşa cum a fost adoptată în 2014, este dreaptă şi echitabilă.Rugăm Parlamentul României să retrimită legea Preşedintelui pentru promulgare cât mai satelitând posibil, respectând termenele legale.
Cu respect,Aviator pensionar , fost comandant TAROM,
Preda Gheorghe
========
Materalul a fost trimis catre parlament.
Doamnelor şi domnilor parlamentari,
Nu reţin cine, dar cineva spunea: "Ce este legal nu este obligatoriu să fie şi drept." In 2007, Parlamentul a făcut ca ceea ce este drept să fie şi legal, aşezând aviatorii pensionari români în nişa care li se cuvine în cadrul societăţii.In 2010, forţele răului le-au luat acest drept. După 4 (patru) ani, în 2014, Parlamentul a repus dreptul luat abuziv la locul său prin adoptarea unei noi legi - Propunerea legislativă de modificare şi completare a Legii nr. 223 /2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România, Pl-x nr. 612/2013. Forţele răului au căutat şi de această dată să se opună.Noi, aviatorii pensionari, considerăm că legea, aşa cum a fost adoptată în 2014, este dreaptă şi echitabilă.Rugăm Parlamentul României să retrimită legea Preşedintelui pentru promulgare cât mai satelitând posibil, respectând termenele legale.
Cu respect,Aviator pensionar , fost comandant TAROM,
Preda Gheorghe
========
Materalul a fost trimis catre parlament.
09.01.2015 Astazi la sediul ANAP a avut loc o sedinta. Dupa cum am banuit, nimic nou fata de ce stim.
S-au adus acuzatii la adresa conduceri, acuzatii care au fost respinse. Persoana cea mai ascultata, Manolache. Multe vorbe, dar nimic concret,justificariale neputintei in vorbe multe si exagerari a unor mici actiuni nesemnificative.S-a simtit lipsa de actiune si de solutii. O sedinta a trecutului si a justificarilor.
S-au adus acuzatii la adresa conduceri, acuzatii care au fost respinse. Persoana cea mai ascultata, Manolache. Multe vorbe, dar nimic concret,justificariale neputintei in vorbe multe si exagerari a unor mici actiuni nesemnificative.S-a simtit lipsa de actiune si de solutii. O sedinta a trecutului si a justificarilor.
Astazi 14.01.2015 trebuia sa primim pentru prima data pensia conform legii pentru care am asteptat 4,5 ANI. Ca nu s-a intimplat sint niste vinovati. Vor plati ei? Un lucru bun a fost infiintarea ANAP, iar un lucru prost a fost alegerea unei conduceri care nu a stiut sa gestioneze corect situatia noastra. Poate gresesc !!
DESFIINTAREA ANAP
Este singura si ultima solutie de a scapa de ac. piatra de moara.
Daca " sportivii " si cei de la Sc. de aviatie au considerat ca suntem impreuna doar la bine , iar acum prin toate tertipurile posibile incearca sa ne impiedice sa ne recapatam (atat cat se poate obtine ) drepturile inapoi nu au decat sa ramana ei in ANAP ,iar noi ceilalti NU avem nevoie de ac asociatie intrucat NU ne-a adus nimic bun , ba dimpotriva , unii dintre noi s-au imprumutat la banca pt. a putea achita TOT ce s-a solicitat la infiintarea acesteia.
Daca s-ar intampla asta vor mai ramane doar vreo 10-15 % din tot ce a insemnat ANAP.
Inca nu s-a infiintat niciunde in lume o lege care sa fie acceptata 100% de cei carora li se adreseaza ,pana si un REFERENDUM este VALID cu aprobarea a 30% din nr. celor care s-au prezentat la vot , NU din totalul celor inscrisi in liste ( asa a hatarat CCR ) Noi suntem mai catolici decat papa ?
Si acum start la apostrofari !
Cornelia
P.S.
Onor ANAP-ul sa se prezinte la negocieri cu lista si nr. exact al celor pe care ii mai reprezinta. Restul ar fi bine sa faca un tabel intru sustinerea Legii 403/2013.
Daca " sportivii " si cei de la Sc. de aviatie au considerat ca suntem impreuna doar la bine , iar acum prin toate tertipurile posibile incearca sa ne impiedice sa ne recapatam (atat cat se poate obtine ) drepturile inapoi nu au decat sa ramana ei in ANAP ,iar noi ceilalti NU avem nevoie de ac asociatie intrucat NU ne-a adus nimic bun , ba dimpotriva , unii dintre noi s-au imprumutat la banca pt. a putea achita TOT ce s-a solicitat la infiintarea acesteia.
Daca s-ar intampla asta vor mai ramane doar vreo 10-15 % din tot ce a insemnat ANAP.
Inca nu s-a infiintat niciunde in lume o lege care sa fie acceptata 100% de cei carora li se adreseaza ,pana si un REFERENDUM este VALID cu aprobarea a 30% din nr. celor care s-au prezentat la vot , NU din totalul celor inscrisi in liste ( asa a hatarat CCR ) Noi suntem mai catolici decat papa ?
Si acum start la apostrofari !
Cornelia
P.S.
Onor ANAP-ul sa se prezinte la negocieri cu lista si nr. exact al celor pe care ii mai reprezinta. Restul ar fi bine sa faca un tabel intru sustinerea Legii 403/2013.
Localizare : bucuresti
In ce priveste ANAP, s-ar putea sa ai dreptate. Din cauza ca nu a urmarit suficient interesul general si s-a dedicat in principal interesului conducerii (apropo de fuga din dosarele comune si inca nu se stie pe banii cui), iar pe ultima suta de metri din cauza apropierii de interesul nejustificat al pilotilor sportivi, a pierdut din credibilitate.
In ceea ce priveste noua lege, eu o vad chiar multumitoare pentru toata lumea. Pensionarii proveniti din sistemul public vor primi 80% din venitul mediu (aici fiind ceva discutii), iar viitorii pensionari vor primi tot 80% din venit. Nicio discriminare.
Se pot discuta multe despre "venit", dar aceasta tine de alte legi, legi ale salarizarii. Dupa ce ne-au regulat cei citiva contestatari, au realizat si au apelat la ce era normal sa faca de multa vreme. Au cerut marirea salariului si vor obtine, conform ultimelor informatii, o marire cu 50%.
Dar, discutand despre lege, cei citiva contestatari stiau ca o lege adoptata de Parlament nu se poate modifica decit in sensul recomandarilor Presedintelui, ori cererile presedintelui se refereau in principal la salarizare, si, in aceste conditii, Comisia juridica a Parlamentului pe buna dreptate a respins amendamentele aberante.
Nu ar fi fost o nenorocire, intrucat oricine are dreptul sa ceara, insa acele amendamente venite in cascada ne-au facut mult rau noua, marii mase de pensionari. Spun ca se stia deznodamantul acelor amendamente, intrucit ele au fost discutate in cadrul ANAP in sedintele de conducere, conform spuselor lui Manolache.
Tot cu o informatie de la Manolache ne putem da seama cam cine face parte din acest grup, care, practic, ne-a furat cateva pensii din acest an. De la el stiu cum a reusit legal Catalin Voicu sa ajunga la o pensie peste cele de la Tarom. Fiind mare sef la Aeroclub si, se pare, avand si functie in Ministerul Transporturilor, a ridicat pentru trei luni costul unui tur de pista astfel incat sa obtina venitul pe care si l-a propus la calculul pensiei, dupa care l-a coborat la normal. Ori, de aceasta masura legala au mai profitat si altii o data cu el. Asta s-a intamplat intre anii 2007-2010. Catalin Voicu, intrebat intr-un interviu cam ce pensie ar fi trebuit sa aiba in mod normal, a spus "in jur de 6 000 RON".
Sa revenim la situatia generala a aviatorilor pensionari:
Stim ca una din cele trei grupe, grupa Piperea, a castigat definitiv procesul cu statul. Dupa lupte grele, au fost repusi in drepturi conform legii 223/2007. Daca, pe 29 ianuarie, vor castiga si recursul, vor fi fericiti si, in acelasi timp, norocosi. In caz contrar, vor fi nevoiti sa returneze banii primiti. Dar, atentie marita: NU vor mai putea face cerere pe noua lege.
"ART.IV alin. (4) Prevederile prezentei legi nu se aplica persoanelor care beneficiaza de pensie de serviciu in temeiul hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile sau, dupa caz, hotararilor judecatoresti definitive".
Cu alte cuvinte, vor da banii inapoi si nu vor mai beneficia de pensie de serviciu. Trebuie neaparat sa castige recursul de la Ploiesti. Va trebui sa-i sustinem cat mai multi pe 29 ianuarie.
Noi, care am pierdut in celelalte procese, e cazul sa ne gandim bine la ce avem de facut in viitor. Observati ca, daca castigam definitiv dar nu irevocabil, se complica situatia fiecaruia.
In ceea ce priveste noua lege, eu o vad chiar multumitoare pentru toata lumea. Pensionarii proveniti din sistemul public vor primi 80% din venitul mediu (aici fiind ceva discutii), iar viitorii pensionari vor primi tot 80% din venit. Nicio discriminare.
Se pot discuta multe despre "venit", dar aceasta tine de alte legi, legi ale salarizarii. Dupa ce ne-au regulat cei citiva contestatari, au realizat si au apelat la ce era normal sa faca de multa vreme. Au cerut marirea salariului si vor obtine, conform ultimelor informatii, o marire cu 50%.
Dar, discutand despre lege, cei citiva contestatari stiau ca o lege adoptata de Parlament nu se poate modifica decit in sensul recomandarilor Presedintelui, ori cererile presedintelui se refereau in principal la salarizare, si, in aceste conditii, Comisia juridica a Parlamentului pe buna dreptate a respins amendamentele aberante.
Nu ar fi fost o nenorocire, intrucat oricine are dreptul sa ceara, insa acele amendamente venite in cascada ne-au facut mult rau noua, marii mase de pensionari. Spun ca se stia deznodamantul acelor amendamente, intrucit ele au fost discutate in cadrul ANAP in sedintele de conducere, conform spuselor lui Manolache.
Tot cu o informatie de la Manolache ne putem da seama cam cine face parte din acest grup, care, practic, ne-a furat cateva pensii din acest an. De la el stiu cum a reusit legal Catalin Voicu sa ajunga la o pensie peste cele de la Tarom. Fiind mare sef la Aeroclub si, se pare, avand si functie in Ministerul Transporturilor, a ridicat pentru trei luni costul unui tur de pista astfel incat sa obtina venitul pe care si l-a propus la calculul pensiei, dupa care l-a coborat la normal. Ori, de aceasta masura legala au mai profitat si altii o data cu el. Asta s-a intamplat intre anii 2007-2010. Catalin Voicu, intrebat intr-un interviu cam ce pensie ar fi trebuit sa aiba in mod normal, a spus "in jur de 6 000 RON".
Sa revenim la situatia generala a aviatorilor pensionari:
Stim ca una din cele trei grupe, grupa Piperea, a castigat definitiv procesul cu statul. Dupa lupte grele, au fost repusi in drepturi conform legii 223/2007. Daca, pe 29 ianuarie, vor castiga si recursul, vor fi fericiti si, in acelasi timp, norocosi. In caz contrar, vor fi nevoiti sa returneze banii primiti. Dar, atentie marita: NU vor mai putea face cerere pe noua lege.
"ART.IV alin. (4) Prevederile prezentei legi nu se aplica persoanelor care beneficiaza de pensie de serviciu in temeiul hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile sau, dupa caz, hotararilor judecatoresti definitive".
Cu alte cuvinte, vor da banii inapoi si nu vor mai beneficia de pensie de serviciu. Trebuie neaparat sa castige recursul de la Ploiesti. Va trebui sa-i sustinem cat mai multi pe 29 ianuarie.
Noi, care am pierdut in celelalte procese, e cazul sa ne gandim bine la ce avem de facut in viitor. Observati ca, daca castigam definitiv dar nu irevocabil, se complica situatia fiecaruia.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 16 Ian - 7:24, editata de 2 ori
Cam incurcata problema . Grupul Piperea daca pierd recursul pe 29 inseamna ca
nu mai primesc pensie de serviciu deci vor beneficia de noua lege .
nu mai primesc pensie de serviciu deci vor beneficia de noua lege .
fredz- Mesaje : 58
Data de inscriere : 04/12/2014
NU!!! Daca pierd recursul, vor da banii inapoi si nici nu vor beneficia de noua lege. Vor ramane cu pensie sociala. Deoarece au hotarare judecatoreasca definitiva.
====
"ART.IV alin. (4) Prevederile prezentei legi nu se aplica persoanelor care beneficiaza de pensie de serviciu in temeiul hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile sau, dupa caz, hotararilor judecatoresti definitive" (din noua lege).
Ei au acum pensie in temeiul unei hotarari judecatoresti definitive, deci nu au voie sa faca cerere pe noua lege.
Daca pierd recursul, pana nu dispare hotararea judecatoreasca definitiva nu pot face cerere pe noua lege. Ori disparitia hotararii definitive se intampla dupa redactarea motivarii hotararii de pierdere a recursului, care stim cat dureaza.
====
"ART.IV alin. (4) Prevederile prezentei legi nu se aplica persoanelor care beneficiaza de pensie de serviciu in temeiul hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile sau, dupa caz, hotararilor judecatoresti definitive" (din noua lege).
Ei au acum pensie in temeiul unei hotarari judecatoresti definitive, deci nu au voie sa faca cerere pe noua lege.
Daca pierd recursul, pana nu dispare hotararea judecatoreasca definitiva nu pot face cerere pe noua lege. Ori disparitia hotararii definitive se intampla dupa redactarea motivarii hotararii de pierdere a recursului, care stim cat dureaza.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam 17 Ian - 3:04, editata de 1 ori
Ar fi cazul sa mai piarda si altii,nu numai noi! Astia care au cistigat temporar(speram) si-au batut joc de cei care au pierdut,deci merita sa piarda recursul! Trebuiau sa fie modesti macar in declaratiile pe care le-au facut prin diferite spatii virtuale.Sa le fie rusine,deci nu merita sprijinul nostru!
Ii rog insistent pe cei care tin si la interesul general sa binevoiasca a-i ajuta pe cei din procesul Piperea prin prezenta, nu material. Ei pun la dispozitie transport cu plecarea de la aeroportul Baneasa in ziua procesului.
Se va reveni cu precizari.
Se va reveni cu precizari.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam 17 Ian - 3:10, editata de 1 ori
Domnule Admin,EI cu ce ne-au ajutat pe noi amarastenii, pierzatori de procese?Mi se pare curioasa aceasta sustinere din partea noastra,atita vreme cit pe ei i-a durut in brisca de noi,ba mai mult si-au batut joc de toti cei ce au pierdut,cu o superioritate greu de inteles...Sa mearga cine o vrea sa-i sustina,sintem liberi sa alegem si sa avem opinii,nu-i asa????
Corect! Insa sunt colegii nostri si au avut o conducere. Nu ei v-au suparat, ci unul care pe cont propriu, si-a recastigat drepturile, daca ne amintim. Dar si acela ne poate ajuta prin numarul celor care au castigat, si putem sa invocam discriminarea.
Noi nu am pierdut datorita noua, ci datorita celor ce au condus prost procesele si au ales avocati inadecvati. Nu cred ca ati vazut formularea actiunii ca sa va dati cu parerea si apoi sa va acuzati singur ca ati gresit. Mai precis, nu ati avut norocul sa fiti la acel avocat, cum nu am avut majoritatea dintre noi.
Eu cred ca e bine sa-i ajutam pe ei, ca sa ne ajutam si pe noi. Evident ca cine vrea, nu este obligatoriu, doar avem libertate de gandire si de actiune.
Noi nu am pierdut datorita noua, ci datorita celor ce au condus prost procesele si au ales avocati inadecvati. Nu cred ca ati vazut formularea actiunii ca sa va dati cu parerea si apoi sa va acuzati singur ca ati gresit. Mai precis, nu ati avut norocul sa fiti la acel avocat, cum nu am avut majoritatea dintre noi.
Eu cred ca e bine sa-i ajutam pe ei, ca sa ne ajutam si pe noi. Evident ca cine vrea, nu este obligatoriu, doar avem libertate de gandire si de actiune.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 18 Ian - 10:10, editata de 2 ori
daca se pierde recursul lui piperea ce avem noi de castigat?
daca 1; 2 colegi si-au pierdut cumpatul si au vorbit ce nu trebuia nu marita toti acelasi tratament
daca ei castiga recursul si noi avem de castigat
putem cere sa se faca dreptate poate si banii din urma
aven ceva la mana ''o decizie judecatoreasca irevocabila''
daca 1; 2 colegi si-au pierdut cumpatul si au vorbit ce nu trebuia nu marita toti acelasi tratament
daca ei castiga recursul si noi avem de castigat
putem cere sa se faca dreptate poate si banii din urma
aven ceva la mana ''o decizie judecatoreasca irevocabila''
popescu nicolae jr- Mesaje : 124
Data de inscriere : 19/02/2014
Unde ,in care tara este valabila " o decizie judecatoreasca irevocabila " ? Aici la noi in Romania ? Cred ca glumiti .
In alta ordine de idei , este foarte bine ca unii dintre noi si-au recapatat vechile drepturi. In ceea ce priveste chestiunea cu recuperarea banilor....sunt sceptica .
Sa dea Domnul sa fie bine , ca sa nu fie rau .
O zi de Sambata frumoasa va doresc .
Cornelia
In alta ordine de idei , este foarte bine ca unii dintre noi si-au recapatat vechile drepturi. In ceea ce priveste chestiunea cu recuperarea banilor....sunt sceptica .
Sa dea Domnul sa fie bine , ca sa nu fie rau .
O zi de Sambata frumoasa va doresc .
Cornelia
Alta promisiune, astazi, 18.01.2015, precum ca in luna februarie se rezolva cu pensiile aviatorilor.
Sa vedem!!!
Sa vedem!!!
...da,peste doua saptamini,analizam,dezbatem,calculam,in feb.la "anu'si la multi ani" stimati colegi,asa este cum v-am spus eu cu luni in urma,imi este teama ca nu vom mai ramine multi pina intr-un final de lege! Radu Tudor i-a spus de la obraz ca din campania electorala 2012-2014 au tot promis,iar d-na s-a facut ca ploua,mai credeti ceva? Hai totusi sa ne mintim frumos,intr-o terapie de grup....
D.lui Alecu T
Nu-mi lua speranta .....(daca pleci ,asa era melodia ) ,mai lasa-ma sa cred in ea .))))))))))))))))
cornelia
Nu-mi lua speranta .....(daca pleci ,asa era melodia ) ,mai lasa-ma sa cred in ea .))))))))))))))))
cornelia
ANUNT F.F.F. IMPORTANT!
ANUNT F.F.F. IMPORTANT!
ULTIMA BATALIE DE LA PLOIESTI CONDUSA DE DL. AVOCAT PIPEREA
La data de 29 IANUARIE 2015, ora 09.00, se va judeca, la C.A.PLOIESTI, recursul inaintat de CPMB impotriva Sentintei civile nr.1480/06.06.2014, pronuntata de TRIBUNALUL PRAHOVA (dosar nr.58004/3/2011).
Rog in mod respectuos si insistent ca toti INTIMATII din grupa PIPEREA (PLOIESTI) sa participle la proces din constiinta, necesitate si solidaritate prin prezenta la apelul nominal cerut de PRESEDINTA COMPLETULUI DE JUDECATA. Este singura modalitate care probeaza respectul nostru pentru JUSTITIE si demonstreaza INSTANTEI dorinta noastra ferma de a ne pastra PENSIA DE SERVICIU, asa cum a hotarat TRIBUNALUL PRAHOVA.
Plecarea spre PLOIESTI va avea loc la ora 07.30 din fata Aeroportului BANEASA. Va rog sa confirmati prezenta dumneavoastra la proces, pentru a calcula numarul de masini necesare care urmeaza sa asigure transportul dus-intors.
PERSOANE DE CONTACT:
CONSTANTIN EMIL: 0728.328.488
COSMA GHEORGHE: 0721.889.375
CATAROS: 0744.302.408
CALINESCU HORIA: 0722.638.916
FERESTEANU: 0722.545.930
VOINEA GHEORGHE: 0723.674.270
Sa speram ca vom avea o zi fericita!
COSMA GHEORGHE
Indemnul de a merge cat mai multi la proces este corect si a fost necesar in toate procesele. Dar invocarea unor aberatii ca cele din citat este de spitatul numarul 9.Admin a scris: Insa sunt colegii nostri si au avut o conducere. Nu ei v-au suparat, ci unul care pe cont propriu, si-a recastigat drepturile, daca ne amintim.
Cine este cel care ne-a condus si si-a recastigat drepturile? Ati auzit probabil la radio Erevan. Prezentati o hotarare definitiva aici ca doar sunt publice toate si orice muritor are acces la ele pe net. Eu pot sa va arat decizia definitiva si irevocabila prin care a pierdut asa cum am pierdut majoritatea dintre noi. Dumneavoastra ce prezentati, barfele si refularile bolnave!?
Si "formularea actiunii" asa cum spuneti este publica iar daca memoria va mai ajuta cat de cat, ati auzit cu urechile dumneavoastra ceea ce spunea avocatul din dosarul ce se afla acum la Pitesti: actiunile si sustinerile au fost identice in toate procesele noastre pentru ca avocatii s-au consultat intre ei. A explicat ca doar conjuntura, completele de judecata au fost diferite, dar ca toti avocatii au avut aceleasi argumente si aceleasi sustineri.
Casele de avocatura au fost prezentate in adunarea generala inainte de a se incheia contractele cu fiecare. Fiecare dintre noi a fost liber sa aleaga, sa opteze pentru oricare dintre ele sau pentru orice avocat, chiar altii decat cei prezentati de ANAP. Asa ca nu vad de ce ar fi vinovata conducerea ANAP. Poate pentru ca nu a fortat pe nimeni sa mearga cu unul sau altul dintre avocati.
Stiti foarte bine ca presedintele ANAP si altii din conducere nu au fost si nu sunt in procesul de la Ploiesti. Sa-i invinovatim si pentru asta!
Vad ca ati trecut fara comentarii peste cresterea salariilor celor de la Aeroclub si Academie cu 50%. Poate nu intelegeti ca aceasta vine ca sa creasca baza de calcul a pensiilor acestora la care sa se aplice cei 80%. Si poate nu stiti ca demersurile au fost facute de reprezentantii acestora cu sprijinul ANAP si ANAR, pe langa M. Transporturilor. Iar actiunea coontinua pana la punerea in practica.
Mergeti pe 29 la Ploiesti la proces pentru ca de se va castiga vom castiga toti. Cei din dosar vor recastiga pensia iar noi ceilalti castigam o speta de practica juduiciara ce ne-ar putea fi de folos.
Si chiar daca eu nu voi castiga nimic, tot ma simt mai bine ca macar unii din colegii mei traiesc mai bine, traiesc asa cum merita.
Vad ca Dl Maxim e categoric de partea ANAP, foarte bine fiindca si eu am avut incredere la inceput. Dar pe parcurs mi-am dat seama ca si din cotizatia mea (cumulata cu a tuturor membrilor) a folosit la inchiriera un spatiu de functioare, s-au cumparat diverse dar cand a fost vorba de avocati, dupa ce am platit suma ceruta (plus bonus de castig), atat la revenirea la pensia de servici cat si la recalcularea punctului de pensie, mi-au dat jumatate din cat am platit, 3 hartii si m-au trimis la avocatul pe care l-am ales sa ma descuc singur.
Si atunci de ce sa mai platesc la ANAP daca eu vorbesc direct cu avocatul ? La sedinta ANAP-ul s-a hotarat ca nu vrem pomana si ca ori luam pensile speciale inapoi ori nimic. Din pacate ANAP a acceptat un proiect de lege prin care doar o parte dintre piloti si stuarzi luau ceva dupa ce se depunea cerere si se lua adeverinta cu nu stiu ce venituri ale unora care lucreaza in present. Pai eu unul m-am inscris si am platit cotizatie la ANAP ca sa IMI RECASTIG PENSIA PIERDUTA si nu pentru a se inventa nu stiu ce aberatii care ii avantajeaza pe unii si ii dezavantajeaza pe altii. Daca ANAP-ul nu poate sa faca acest lucru, cred ca ar fi mai bine sa mai cumpere niste Cessna si sa faca scoala de pilotaj si sa ne lase pe noi sa ne descurcam cum putem.
Si pentru ca veni vorba, nu stiu de ce d-ul Maxim e atat de revoltat pe acest site de pe care se mai poate afla ceva si nu scrie pe site-ul ANAP-ului, eventual intre 2 anunturi mortuare ca altceva nu se publica acolo.
Si atunci de ce sa mai platesc la ANAP daca eu vorbesc direct cu avocatul ? La sedinta ANAP-ul s-a hotarat ca nu vrem pomana si ca ori luam pensile speciale inapoi ori nimic. Din pacate ANAP a acceptat un proiect de lege prin care doar o parte dintre piloti si stuarzi luau ceva dupa ce se depunea cerere si se lua adeverinta cu nu stiu ce venituri ale unora care lucreaza in present. Pai eu unul m-am inscris si am platit cotizatie la ANAP ca sa IMI RECASTIG PENSIA PIERDUTA si nu pentru a se inventa nu stiu ce aberatii care ii avantajeaza pe unii si ii dezavantajeaza pe altii. Daca ANAP-ul nu poate sa faca acest lucru, cred ca ar fi mai bine sa mai cumpere niste Cessna si sa faca scoala de pilotaj si sa ne lase pe noi sa ne descurcam cum putem.
Si pentru ca veni vorba, nu stiu de ce d-ul Maxim e atat de revoltat pe acest site de pe care se mai poate afla ceva si nu scrie pe site-ul ANAP-ului, eventual intre 2 anunturi mortuare ca altceva nu se publica acolo.
Inaltator si mobilizator!!! Si noi ceilalti ne bucuram nespus cind cistiga unii ''pe sub masa" iar gloata sta si se uita la colegii care au cistigat pe sest,restul raminind in calupuri de cite 100-200 la un avocat...ne bucuram,sigur pt colegii nostrii care o vor duce bine merci,iar noi vax,mai ales ca acesti colegi nici nu ne-au sustinut nici verbal,nici pe la vreun proces tip gramada organizata...si eu zic ca noi astia cu buza umflata putem chiar sa renuntam la pensia actuala ca sa aiba acest colegi mai mult,ei ce ziceti de asta? Stimati colegi,orice instanta este suverana pe deciziile ei,guvernul are pozitia lui si nu vad cum putem noi invoca cuiva deciziile unei instante,cerindu-ne drepturile conform cu anumite decizii juridice,nu ne baga nineni in seama,invocindu-se separatia puterilor in stat.Asa ca fiecare este suveran pe decizia lui iar eu nu am de cistigat de pe urma altui coleg...daca ar fi fost asa,atunci legea ar fi trebuit sa arate altfel si sa tina seama de alte hotariri definitive de dinainte cind colegi de-ai nostrii au cistigat in instante cu ani in urma,iar legea de acum habar n-are ca li s-au dat drepturile inpoi,ci au venit cu tot felul de figuri(indemnizatii,etc) cind trebuiau sa dea totul inpoi ca si colegilor ce au cistigat anterior...deci noi nu cistigam nimic daca cistiga acesti colegi,succesuri!
Corect, dar daca tot nu castigam nimic si nu ne reprezinta, nu ne intreaba si nu ne informeaza Asociatia de ce sa mai platim si cotizatie ? Probabil de prosti sau ... degeaba.
Asa este stimate coleg,de prosti si degeaba...
Procesul de la Ploiesti s-a judecat. A ramas in pronuntare.
Ca parere neautorizata, s-a castigat. Vom vedea maine solutia.
======
Ca sa nu fie lucrul bine facut, solutia se amana pentru 3 februarie 2015.
Ca parere neautorizata, s-a castigat. Vom vedea maine solutia.
======
Ca sa nu fie lucrul bine facut, solutia se amana pentru 3 februarie 2015.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 29 Ian - 20:37, editata de 2 ori
Procesul de la Ploiesti
intelege fiecare ce doreste dar cam asa e postat
Şedinţe
29.01.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: 7R CIV
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Având nevoie de timp pentru studierea actelor şi lucrărilor dosarului, amână pronunţarea cauzei la data de 3 februarie 2015.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 29.01.2015
Şedinţe
29.01.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: 7R CIV
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Având nevoie de timp pentru studierea actelor şi lucrărilor dosarului, amână pronunţarea cauzei la data de 3 februarie 2015.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 29.01.2015
Pe surse:se va tot amina pina la promulgarea legii noaste...
Procesul s-a judecat! S-a amanat doar PRONUNTAREA, ATENTIE.
Intr-adevar, 3 Februarie se va face publica, Doamne Ajuta la toata lumea!
Intr-adevar, 3 Februarie se va face publica, Doamne Ajuta la toata lumea!
Dragos- Mesaje : 23
Buna seara!Domnule Alecu cu tot respectul,ne terminati cu pesimismul dumneavoastra!
topcamelia- Mesaje : 6
Data de inscriere : 07/02/2013
Luni 02 feb. 2015 ,, L403,, este pusa pe ordinea de zi poz.2 pentru dezbatere la Senat
====
====
2 | L403/03.09.2013 | Proiectul de lege pentru completarea Legii nr. 223/2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România – reexaminare/10.10.2014 (la solicitarea Preşedintelui României) Comisie fond: Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări Raport de admitere cu un amendament admis (+ amendamente respinse) Caracterul legii: organică |
G.G- Mesaje : 7
Data de inscriere : 02/03/2011
Pt. dezbatere, si VOT in plenul Senatului .
Sa fie intr-un ceas bun !!
Sa fie intr-un ceas bun !!
De Senat se pare ca vom trece cu L403,insa urmeaza Cam.Dep.(cam.decizionala) unde incep iarasi tarantelele,cu amendamente,discutii interminabile,amendamente aiuristice...cred ca nu putem calcula o data a intrarii in vigoare,avind in vedere etapele ce urmeaza si sa nu uitam vacanta de Pasti+alte evenimente...sa speram totusi ca va merge mai repede decit pesimismul meu,iar domnul presedinte Johannis va aprecia valoarea,asa cum a spus in campanie...Doamne Ajuta!
Sa-i facem putina reclama domnului Maxim, profesorul nostru de gramatica, dumnealui fiind consatean si prieten cu domnul Totolici. Amandoi sunt mana dreapta a lui Manolache. Ii rog pe amandoi sa puna o vorba buna pe langa acesta, ca sa faca demersuri si pentru insotitorii de bord, sa le mareasca si lor salariile cu 50%, intrucat acestia sunt cel mai prost platiti din tara (conform TV ). Nu ma refer la cuantum, ci la calitatea muncii. Cred ca munca lor e la fel de importanta ca cea a aviatorilor sportivi, intrucat insotitorii de bord participa efectiv la siguranta zborului si au raspundere hotaratoare in cazurile unor incidente de zbor. Mai mult, nu sunt cheltuitori de la buget, ci contribuie la productivitatea companiei din care fac parte. Ii rog pe cei doi din Iasi, ca prieteni ai sefului ANAP, dar si pe cei care cred ca pot avea influenta asupra lui Manolache - care am inteles ca se implica in demersurile de la Ministerul Transporturilor pentru salarizarea grupului ce a avut acele actiuni in Senat.
http://www.senat.ro/live.aspx
PROGRAMUL
PROGRAMUL
[size=305]Lucrări în PLENUL SENATULUI[/size] [size=305] (după pauză)[/size] [size=305]- Aprobarea programului de lucru al Senatului pentru[/size] [size=305] perioada 3-7 februarie 2015. [/size] [size=305]- Dezbaterea iniţiativelor legislative înscrise în ordinea de zi[/size] | 16:40 | 18:00 |
[size=305]ÎNTREBĂRI, I=N [/size] 03.02.2015 Miine la 10 30 este plen. L 403 repusa la Nr. 2 http://www.senat.ro/live.aspx dati "CLIC" la 10 30 [size=305]TERPELĂRI[/size] | 18:00 | 18:30 |
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 3 Feb - 18:47, editata de 1 ori
Proces recurs Piperea
03.02.2015 |
Ora estimata: 09:00 Complet: 7R CIV Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: Având nevoie de timp mai îndelungat pentru studierea actelor şi lucrărilor dosarului, amână pronunţarea cauzei la data de 10.02.2015. Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 03.02.2015 |
Legea noastra, PLx-612, a trecut astazi de comisiile reunite de transporturi si munca fara niciun amendament.
==================
ERATA
Astazi s-a discutat si au fost respins un amendament din partea acelorasi "prieteni"mai putin Manolache, in comisia transporturi.
Informatia am primit-o din sala de comisie unde nu se puteau spune multe, asa se explica intelegerea gresita ca s-ar fi discutat si in prezenta comisiei de munca.
Informatia este corecta mai putin comisia de munca, asa cum se anuntase oficial.
==================
ERATA
Astazi s-a discutat si au fost respins un amendament din partea acelorasi "prieteni"mai putin Manolache, in comisia transporturi.
Informatia am primit-o din sala de comisie unde nu se puteau spune multe, asa se explica intelegerea gresita ca s-ar fi discutat si in prezenta comisiei de munca.
Informatia este corecta mai putin comisia de munca, asa cum se anuntase oficial.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 17 Feb - 16:05, editata de 2 ori
Mai exact, ce inseamna ca a trecut fara nici un amendament?
viovioleta- Mesaje : 22
Data de inscriere : 20/11/2013
Adica legea nu sufera nicio modificare fata de forma primita de la Senat si nu sufera vreo alta intarziere suplimentara.
Urmeaza votul in plen si se scapa de Parlament.
Urmeaza votul in plen si se scapa de Parlament.
Comentariu pe fb:
"Bratianu Marin In cadrul discutiilor in comisie, "academicienii " au reclamat ca au venituri mai mici comparativ cu insotitorii de bord. Raspunsul comisiei a fost ca acolo se discuta pensia, nu salarizarea, salarizarea facand obiectul altor legi. Comisia a mai spus ca, in cadrul discutiilor, se discuta daca se admite sau nu cererea de reexaminare a Presedintelui, nu modificarea legii. Au votat in unanimitate respingerea cererii Presedintelui. Dupa vot, "academicienii" au incercat sa mai comenteze si au fost poftiti afara."
Mi se pare de bun-simt comentariul. Legea fiind adoptata de Parlament, nu mai poate fi modificata decat in sensul cererii de reexaminare. In situatia in care cererea de reexaminare nu este admisa, legea nu mai poate fi modificata.
"Bratianu Marin In cadrul discutiilor in comisie, "academicienii " au reclamat ca au venituri mai mici comparativ cu insotitorii de bord. Raspunsul comisiei a fost ca acolo se discuta pensia, nu salarizarea, salarizarea facand obiectul altor legi. Comisia a mai spus ca, in cadrul discutiilor, se discuta daca se admite sau nu cererea de reexaminare a Presedintelui, nu modificarea legii. Au votat in unanimitate respingerea cererii Presedintelui. Dupa vot, "academicienii" au incercat sa mai comenteze si au fost poftiti afara."
Mi se pare de bun-simt comentariul. Legea fiind adoptata de Parlament, nu mai poate fi modificata decat in sensul cererii de reexaminare. In situatia in care cererea de reexaminare nu este admisa, legea nu mai poate fi modificata.
Marti 24.02.2015 trebuia sa se discute legea noastra in comisia de munca din camera deputatilor.
Nu apare!
======
Nu mai este Iordache sef la comisie. Acum sef este Solomon, fostul adjunct. (tot PSD )
Nu apare!
======
Nu mai este Iordache sef la comisie. Acum sef este Solomon, fostul adjunct. (tot PSD )
http://www.cdep.ro/co/sedinte.ordinezi?ids=11601
Se poate observa ca plx 612 nu este pe ordinea de zi de marti. Asteptam martea viitoare.
Miercurea si joia se lucreaza in plen, votindu-se ce s-a hottarit in comisiile de marti.
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista
Se poate observa ca plx 612 nu este pe ordinea de zi de marti. Asteptam martea viitoare.
Miercurea si joia se lucreaza in plen, votindu-se ce s-a hottarit in comisiile de marti.
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 26 Feb - 12:55, editata de 1 ori
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Pagina 3 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum