53 indice2
+31
Calin
Ionescu D.
Gica U.
BMC
pitic dorian
ion radulescu
robi
Dan Grecu
DON CARLOS
ionescu maria
costel
G.G
topcamelia
Dragos
marsinel
Marcu A
cris
cornelia
tn55
Maxim
popescu nicolae jr
alecu t
Marian Preda
SPEEDY G.
Dan Voicu
fredz
viovioleta
Admin
Dan Bita
panchios
magduuu
35 participanți
Pagina 4 din 11
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: 53 indice2
Rezumarea primului mesaj :
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
alecu t- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014
Proces recurs Piperea
03.02.2015 |
Ora estimata: 09:00 Complet: 7R CIV Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: Având nevoie de timp mai îndelungat pentru studierea actelor şi lucrărilor dosarului, amână pronunţarea cauzei la data de 10.02.2015. Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 03.02.2015 |
Marcu A- Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014
Legea noastra, PLx-612, a trecut astazi de comisiile reunite de transporturi si munca fara niciun amendament.
==================
ERATA
Astazi s-a discutat si au fost respins un amendament din partea acelorasi "prieteni"mai putin Manolache, in comisia transporturi.
Informatia am primit-o din sala de comisie unde nu se puteau spune multe, asa se explica intelegerea gresita ca s-ar fi discutat si in prezenta comisiei de munca.
Informatia este corecta mai putin comisia de munca, asa cum se anuntase oficial.
==================
ERATA
Astazi s-a discutat si au fost respins un amendament din partea acelorasi "prieteni"mai putin Manolache, in comisia transporturi.
Informatia am primit-o din sala de comisie unde nu se puteau spune multe, asa se explica intelegerea gresita ca s-ar fi discutat si in prezenta comisiei de munca.
Informatia este corecta mai putin comisia de munca, asa cum se anuntase oficial.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 17 Feb - 16:05, editata de 2 ori
Mai exact, ce inseamna ca a trecut fara nici un amendament?
viovioleta- Mesaje : 22
Data de inscriere : 20/11/2013
Adica legea nu sufera nicio modificare fata de forma primita de la Senat si nu sufera vreo alta intarziere suplimentara.
Urmeaza votul in plen si se scapa de Parlament.
Urmeaza votul in plen si se scapa de Parlament.
Comentariu pe fb:
"Bratianu Marin In cadrul discutiilor in comisie, "academicienii " au reclamat ca au venituri mai mici comparativ cu insotitorii de bord. Raspunsul comisiei a fost ca acolo se discuta pensia, nu salarizarea, salarizarea facand obiectul altor legi. Comisia a mai spus ca, in cadrul discutiilor, se discuta daca se admite sau nu cererea de reexaminare a Presedintelui, nu modificarea legii. Au votat in unanimitate respingerea cererii Presedintelui. Dupa vot, "academicienii" au incercat sa mai comenteze si au fost poftiti afara."
Mi se pare de bun-simt comentariul. Legea fiind adoptata de Parlament, nu mai poate fi modificata decat in sensul cererii de reexaminare. In situatia in care cererea de reexaminare nu este admisa, legea nu mai poate fi modificata.
"Bratianu Marin In cadrul discutiilor in comisie, "academicienii " au reclamat ca au venituri mai mici comparativ cu insotitorii de bord. Raspunsul comisiei a fost ca acolo se discuta pensia, nu salarizarea, salarizarea facand obiectul altor legi. Comisia a mai spus ca, in cadrul discutiilor, se discuta daca se admite sau nu cererea de reexaminare a Presedintelui, nu modificarea legii. Au votat in unanimitate respingerea cererii Presedintelui. Dupa vot, "academicienii" au incercat sa mai comenteze si au fost poftiti afara."
Mi se pare de bun-simt comentariul. Legea fiind adoptata de Parlament, nu mai poate fi modificata decat in sensul cererii de reexaminare. In situatia in care cererea de reexaminare nu este admisa, legea nu mai poate fi modificata.
Marti 24.02.2015 trebuia sa se discute legea noastra in comisia de munca din camera deputatilor.
Nu apare!
======
Nu mai este Iordache sef la comisie. Acum sef este Solomon, fostul adjunct. (tot PSD )
Nu apare!
======
Nu mai este Iordache sef la comisie. Acum sef este Solomon, fostul adjunct. (tot PSD )
http://www.cdep.ro/co/sedinte.ordinezi?ids=11601
Se poate observa ca plx 612 nu este pe ordinea de zi de marti. Asteptam martea viitoare.
Miercurea si joia se lucreaza in plen, votindu-se ce s-a hottarit in comisiile de marti.
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista
Se poate observa ca plx 612 nu este pe ordinea de zi de marti. Asteptam martea viitoare.
Miercurea si joia se lucreaza in plen, votindu-se ce s-a hottarit in comisiile de marti.
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 26 Feb - 12:55, editata de 1 ori
...si tot asa.domnule admin...v-am spus mai demult ce se va intimpla si din pacate asa este...la anu' si la multi ani,dragilor!
Mai lasa-ne mai frate cu negativismele dumitale........Nu mai cobi tot timpul de parca faci parte din tabara adversa......
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
Sunt pe lume si persoane care pun raul inainte, ei crezand ca bucuria va fi mai mare daca nu se va intampla raul.
Eu cred ca, daca ai un optimism moderat si nu te lasi prada gandurilor negre, esti mai castigat, nu vei sta prea mult incruntat, iar cand raul nu se intampla, ai un motiv intemeiat sa tragi o betie.
Cu siguranta ne vom lua pensiile.
Eu cred ca, daca ai un optimism moderat si nu te lasi prada gandurilor negre, esti mai castigat, nu vei sta prea mult incruntat, iar cand raul nu se intampla, ai un motiv intemeiat sa tragi o betie.
Cu siguranta ne vom lua pensiile.
...frate Voicule,scuze dar stai prost cu logica,incearca cu sahul,poate...sau poate doresti numai ''traiasca si infloreasca,etc"? Opiniile sint libere aici,bade...of,sancta simplicitas...
Deci nu te lasi deloc.......mai si jignesti acum....Ma intreb ce o fi in familia dumitale cu atata "logica'' si speranta negativa....Acum incerci sa transmiti asta si colegilor de pe acest forum......Bravos....
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
Stimabile,erau simple deductii logice referitor la ce s-a intimplat de-a lungul timpului cu legea noastra,nu vad aici pesimism,doar fapte reale,matale te poti minti la nesfirsit,eu sint realist si atit! Este greu pt unii.....
Dl Alecu spune cum stau lucrurile concret , altii viseaza frumos fiind optimisti. Realitatea este ca se misca totul f incet .
o sa postez sa vedeti in 2014 cind a fost trimisa pt raport la comisia de munca si cins a venit raportul as dori sa nu fie la fel. dar...
o sa postez sa vedeti in 2014 cind a fost trimisa pt raport la comisia de munca si cins a venit raportul as dori sa nu fie la fel. dar...
24.02.2014 | trimis pentru raport la:
termen depunere amendamente: 04.02.2014 termen depunere raport: 17.02.2014 | ||||
14.04.2014 | primire aviz de la:
| ||||
15.04.2014 | trimis pentru aviz la:
| ||||
17.06.2014 | primire aviz de la:
| ||||
08.09.2014 | primire raport de la:
|
Corect,asta voiam sa semnalez:cum treneaza legea noastra si voi incerca niste link-uri spre lamurire...si nu stiu cit de vesel mai pot sa fiu,dar incerc! http://www.senat.ro/legis/lista.aspx?cod=17306 asta Senat si Cam Dep,este groaznic ce parcurs a avut legea si ce promisiuni au fost...judecati si voi!http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=13298
Dl admin spune in mesaj " ar trebui sa se discute pe 24-2-2015" si ca " nu apare" deci nu s-a aminat pentru ca nu a fost pe ordinea de zi
popescu nicolae jr- Mesaje : 124
Data de inscriere : 19/02/2014
DESTEPTAREA
Buna ziua
Nu mai are nimeni nici o informatie?
De ce se intirzie atit in recopierea rimului raport ar trebui sa fie acelasi atita timp cit nu s a schimbat nimic.(sau s a schimbat si nu stim)
Dl Admin sa stii ca nu ne intereseaa nici borsul si nici rovigneta , era site pt informatii despre aviatie si aviatori nu l transforma in "click" Poate ia cineva legatura cu reprezentantul aviatorilor dl Manolache sa stim daca ne mai repune cineva in drepturile taiata sau nu.
Vad ca e pauza totala sau toti s au resemnat . ar trebui sa mergem un grup mare de persoane la Ministerul Muncii la D na Plub sa ne facem auziti si prezenti, sa nu mai asteptam la cei care "ne au reprezentat" prost. Nu au rezolvat mai nimic decit o taraganeala a evenimentelor spre finalizare. CE PACAT CA NU AM AVUT SI NOI UN DOGARU SA NE REPREZINTE......
Nu mai are nimeni nici o informatie?
De ce se intirzie atit in recopierea rimului raport ar trebui sa fie acelasi atita timp cit nu s a schimbat nimic.(sau s a schimbat si nu stim)
Dl Admin sa stii ca nu ne intereseaa nici borsul si nici rovigneta , era site pt informatii despre aviatie si aviatori nu l transforma in "click" Poate ia cineva legatura cu reprezentantul aviatorilor dl Manolache sa stim daca ne mai repune cineva in drepturile taiata sau nu.
Vad ca e pauza totala sau toti s au resemnat . ar trebui sa mergem un grup mare de persoane la Ministerul Muncii la D na Plub sa ne facem auziti si prezenti, sa nu mai asteptam la cei care "ne au reprezentat" prost. Nu au rezolvat mai nimic decit o taraganeala a evenimentelor spre finalizare. CE PACAT CA NU AM AVUT SI NOI UN DOGARU SA NE REPREZINTE......
http://www.cdep.ro/co/sedinte.ordinezi?ids=11646. Nici martea asta, 03.03.2015, nu suntem pe ordinea de zi a Comisiei de munca. Gurile rele spun ca in 10 martie 2015 vom figura. Trebuie sa multumim "academicienilor" care ne-au impins in aceste vremuri tulburi. Inca o data spun: in Parlament se discuta o lege a pensiilor, despre salarii se discuta in legile salarizarii. Zvonurile spun ca si la Comisia de munca s-a incercat, din fericire fara succes, sa se depuna de aceasta data memorii, ca amendamente nu mai au voie. Presedintele ANAP neaga ca ar fi implicat, insa unul dintre autori este cumnatul sau.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 27 Feb - 18:53, editata de 1 ori
Pentru MARCU A.: "CE PACAT CA NU AM AVUT SI NOI UN DOGARU SA NE REPREZINTE......"
Locul e liber. Poti sa-l ocupi, nu cred ca-ti va pune careva piedica.
Cat despre bors, credeam ca unele persoane vor sa mai slabeasca, iar cei ce sunt campioni la ridicat pahare vor fi interesati.
Locul e liber. Poti sa-l ocupi, nu cred ca-ti va pune careva piedica.
Cat despre bors, credeam ca unele persoane vor sa mai slabeasca, iar cei ce sunt campioni la ridicat pahare vor fi interesati.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 27 Feb - 18:56, editata de 1 ori
Srimati " academicieni ,parasutiste si paprpantisti ",
CARE este problema voastra in fond ?!
Stiti proverbul acela romanesc " de unde nu e , nici D.zeu NU cere " , acestia sunteti voi .
Ce vreti de fapt ?!
Raspunsul este simplu = BANI MULTI =
Intrebarea mea este urmatoarea : PENTRU CE ?!
Cate ore de zbor ati avut intr-un an ?!
Care era norma VOASTRA pentru a vi se putea considera anul respectiv ca an de personal Navigant ?!
Cumva 6,7 sau chiar 800 de ore de zbor ?!
Cum trebuiau sa fie conditiile de zbor ?! Vant ,vizibilitate ,etc,adica " metarul "
La ce altitudine v-ati desfasurat activitatea ?!
Cum se numea categoria la care ati zburat ?!
Sa se fi numit a IV-a ?!
PAI se compara cu " PILOTII AUTOMATI "?!
Unii dintre voi habar n-aveti despre NAVIGATIE AERIANA...
Una este sa mergi cu masina in poligon ,unde nici dracu' nu te deranjaza si alta sa iesi cu ea pe sosea . NU ca de aia se dau examene .Apropo VOI de ce nu ati dat examene si NU ati invatat pentru a putea fi recunoscuti ca " AVIATORI AUTOMATI "?
Tot respectul pentru colegii nostri proveniti din randurile voastre, Dumnealor DE CE AU PUTUT si voi NU?!
Daca erati asa de bazati de ce nu ati cerut SALARIZARE corespunzatoare ?
DACA NU vreti sa fiti comparati ca si venit cu o STW ca remuneratie DE CE ati acceptat-o la vremea respectiva , NU CREDETI ca v-ati trezit mult prea tarziu ?
ACUM se discuta despre LEGEA PENSIEI care este in functie de VENIT , nimeni nu vorbeste despre SALARIZARE
Din ce vreti voi sa aveti 20.000 ?! Din 2000 NU se poate !!!
Ati incasat cumva BANI NEGRI ? Sa fiti sanatosi ! Unde nu-I minte vai de picioare !
NU se mai pot face inginerii ? Pai nu , de atata ati MUNCIT !
NU INTELEGETI ca nu se mai discuta despre nici-un AMENDAMENT ??De ce m-oi mira ca nu pricepeti ca doar de aceea nu ati promovat la linie ?
ACUM se discuta raportul lui basescu si al prietenilor lui , raport care a fost RESPINS de toate comisiile .
VOI nu trebuia sa fiti de la bun inceput in ac. lege , pt.ca asa cum ati recunoscut a fost conceputa de cei de la linie ,NU de voi .
TREBUIA sa va faceti legea voastra in functie de categoria voastra si de conditiile VOASTRE de zbor ,NU sa intrati pe usa din dos si acum emiteti pretentii . PENTRU CE ?!
Ati stat voi in teava si 12 si 16 si chiar 24 de ore , sa coborati din avion albi ca varul la fata si cu ochii dusi in fundul capului de oboseala si de stres ?
NU, cand oboseati puneati avionul pe miriste si trageati un pui de somn la vecina si-un gat de tuica , si-o ciozvarta de miel etc.
LINISTITI-VA , stiu muulte, multe despre voi si am sa dau tot, tot, aici sa vada toata lumea. NU ESTE amenintare , pur si simplu va informez .
STITI ceva, EU chiar am muncit pentru fiecare banut si nu mai VREAU sa fiu impiedicata de toti nefericitii sa-mi iau drepturile inapoi !!! Din cauza unora ca voi ni s-au desfiintat pensile , aveti ratiune si bun simt macar in al 12-lea ceas !
NU vedeti ca si cei din Guvern ,Minister si chiar Parlament s-au saturat de voi ,au vazut ce caracter aveti ?
Stiti discursurile lui Cicero cand l-a interpelat pe Catilina ( Catilina i-a fost elev )in Senat ? NU , am sa va spun eu " Pana cand Catilina vei abuza de increderea pe care ti-am acordat-o !" (Vestitele Catilinare ale lui Cicero , acolo sa cautati )
Inca o data ii asigur pe COLEGII mei de tot respectul si consideratia
Cornelia Popescu
P.S.
Astept contra argumente logice si pertinente NU insulte ( daca sunteti barbati adevarati )
CARE este problema voastra in fond ?!
Stiti proverbul acela romanesc " de unde nu e , nici D.zeu NU cere " , acestia sunteti voi .
Ce vreti de fapt ?!
Raspunsul este simplu = BANI MULTI =
Intrebarea mea este urmatoarea : PENTRU CE ?!
Cate ore de zbor ati avut intr-un an ?!
Care era norma VOASTRA pentru a vi se putea considera anul respectiv ca an de personal Navigant ?!
Cumva 6,7 sau chiar 800 de ore de zbor ?!
Cum trebuiau sa fie conditiile de zbor ?! Vant ,vizibilitate ,etc,adica " metarul "
La ce altitudine v-ati desfasurat activitatea ?!
Cum se numea categoria la care ati zburat ?!
Sa se fi numit a IV-a ?!
PAI se compara cu " PILOTII AUTOMATI "?!
Unii dintre voi habar n-aveti despre NAVIGATIE AERIANA...
Una este sa mergi cu masina in poligon ,unde nici dracu' nu te deranjaza si alta sa iesi cu ea pe sosea . NU ca de aia se dau examene .Apropo VOI de ce nu ati dat examene si NU ati invatat pentru a putea fi recunoscuti ca " AVIATORI AUTOMATI "?
Tot respectul pentru colegii nostri proveniti din randurile voastre, Dumnealor DE CE AU PUTUT si voi NU?!
Daca erati asa de bazati de ce nu ati cerut SALARIZARE corespunzatoare ?
DACA NU vreti sa fiti comparati ca si venit cu o STW ca remuneratie DE CE ati acceptat-o la vremea respectiva , NU CREDETI ca v-ati trezit mult prea tarziu ?
ACUM se discuta despre LEGEA PENSIEI care este in functie de VENIT , nimeni nu vorbeste despre SALARIZARE
Din ce vreti voi sa aveti 20.000 ?! Din 2000 NU se poate !!!
Ati incasat cumva BANI NEGRI ? Sa fiti sanatosi ! Unde nu-I minte vai de picioare !
NU se mai pot face inginerii ? Pai nu , de atata ati MUNCIT !
NU INTELEGETI ca nu se mai discuta despre nici-un AMENDAMENT ??De ce m-oi mira ca nu pricepeti ca doar de aceea nu ati promovat la linie ?
ACUM se discuta raportul lui basescu si al prietenilor lui , raport care a fost RESPINS de toate comisiile .
VOI nu trebuia sa fiti de la bun inceput in ac. lege , pt.ca asa cum ati recunoscut a fost conceputa de cei de la linie ,NU de voi .
TREBUIA sa va faceti legea voastra in functie de categoria voastra si de conditiile VOASTRE de zbor ,NU sa intrati pe usa din dos si acum emiteti pretentii . PENTRU CE ?!
Ati stat voi in teava si 12 si 16 si chiar 24 de ore , sa coborati din avion albi ca varul la fata si cu ochii dusi in fundul capului de oboseala si de stres ?
NU, cand oboseati puneati avionul pe miriste si trageati un pui de somn la vecina si-un gat de tuica , si-o ciozvarta de miel etc.
LINISTITI-VA , stiu muulte, multe despre voi si am sa dau tot, tot, aici sa vada toata lumea. NU ESTE amenintare , pur si simplu va informez .
STITI ceva, EU chiar am muncit pentru fiecare banut si nu mai VREAU sa fiu impiedicata de toti nefericitii sa-mi iau drepturile inapoi !!! Din cauza unora ca voi ni s-au desfiintat pensile , aveti ratiune si bun simt macar in al 12-lea ceas !
NU vedeti ca si cei din Guvern ,Minister si chiar Parlament s-au saturat de voi ,au vazut ce caracter aveti ?
Stiti discursurile lui Cicero cand l-a interpelat pe Catilina ( Catilina i-a fost elev )in Senat ? NU , am sa va spun eu " Pana cand Catilina vei abuza de increderea pe care ti-am acordat-o !" (Vestitele Catilinare ale lui Cicero , acolo sa cautati )
Inca o data ii asigur pe COLEGII mei de tot respectul si consideratia
Cornelia Popescu
P.S.
Astept contra argumente logice si pertinente NU insulte ( daca sunteti barbati adevarati )
cornelia- Mesaje : 97
Data de inscriere : 22/02/2011
Localizare : bucuresti
Buna seara dna. Cornelia,am citit postarea dvs.imi pare rau nu ne-am cunoscut si deaceea nu va inteleg de unde atitea jigniri? am iesit la pensie din functia de comandant de aeroclub,dar credeti-ma ca nu imi este deloc rusine ca am fost parasutista(intrebati pilotii care au fost la spotriva)cite medalii am adus in tara,citi campioni am scos,credeti-ma ca am terminat si eu o scoala,am vorbele la mine si notiunea termenilor pe care ii folosesc,nu imi propun o polemica cu dvs.dar nu ii bagati pe toti in aceeasi OALA,pentru cultura dvs. ieri am pierdut procesul la Alba Iulia si nu am facut nici vreo alta interventie nici inainte si nici acum,va doresc o seara linistita ca a mea.
ionescu maria- Mesaje : 3
Data de inscriere : 27/02/2015
Pentru ca sunt o persoana rationala si cu muult bun simt TREBUIE sa pun o ERATA la notificarea mea anterioara .
NU am dorit nici-o secunda sa amestec lucrurile .
TOT ce am scris este adresat acelor persoane care au spus asa intr-o postare anterioara :
"Daca NOI ( care noi ?) nu primim inapoi ce am avut in Aug 2010 ( de ce Aug 2010 ???!) am sa va arat ca nici voi nu veti primi nimic . Daca au fost corecti (?) de ce se incurca de o simpla ARITMETICA (?)
Deci epistola mea este adresata acelor " indivizi " ( nu pot sa-i numesc aviatori , a fi aviator nu inseamna doar o meserie sau carirera , a fi aviator inseamna in primul rand caracter , cinste , onestitate, determinare , curaj , fair-play ,as mai putea adauga "N " insusiri alaturi de cuvantul AVIATOR.
In concluzie d.na Maria Ionescu NU dv. sunteti peroana vizata .
Sorry pt.misunderstanting.
Cu acelasi respect pentru AVIATORII adevarati
Cornelia Popescu
NU am dorit nici-o secunda sa amestec lucrurile .
TOT ce am scris este adresat acelor persoane care au spus asa intr-o postare anterioara :
"Daca NOI ( care noi ?) nu primim inapoi ce am avut in Aug 2010 ( de ce Aug 2010 ???!) am sa va arat ca nici voi nu veti primi nimic . Daca au fost corecti (?) de ce se incurca de o simpla ARITMETICA (?)
Deci epistola mea este adresata acelor " indivizi " ( nu pot sa-i numesc aviatori , a fi aviator nu inseamna doar o meserie sau carirera , a fi aviator inseamna in primul rand caracter , cinste , onestitate, determinare , curaj , fair-play ,as mai putea adauga "N " insusiri alaturi de cuvantul AVIATOR.
In concluzie d.na Maria Ionescu NU dv. sunteti peroana vizata .
Sorry pt.misunderstanting.
Cu acelasi respect pentru AVIATORII adevarati
Cornelia Popescu
Pe acest subiect al piedicilor puse in legatura cu pensia, aveti multa dreptate. In schimb, sunt convins de faptul ca ati avut ocazia sa cunoasteti si AVIATORI adevarati care au zburat sau zboara categoria aIV-a.
DON CARLOS- Mesaje : 23
Data de inscriere : 14/02/2015
" VOI nu trebuia sa fiti de la bun inceput in ac. lege , pt.ca asa cum ati recunoscut a fost conceputa de cei de la linie ,NU de voi .
TREBUIA sa va faceti legea voastra in functie de categoria voastra si de conditiile VOASTRE de zbor ,NU sa intrati pe usa din dos si acum emiteti pretentii ". SA FEREASCA CEL DE SUS AVIATIA IN CARE LEGILE SUNT FACUTE DE STEWARDESE, NU DE CATRE AVIATORI. E adevarat ca marlania este un accesoriu unisex, dar unii chiar exagereaza. A debita orice enormitate cu tupeu nu poate fi o solutie. Unii chiar trebuie sa-si vada lungul nasului. Uneori chiar ma intreb daca insotitorii sunt "naviganti" sau "aeropurtati" caci ei nu navigheaza pe nimic, sunt doar purtati .... Eeh ? Cum va suna asta ? Revin si precizez, tupeul nu poate inlocui caracterul sau pregatirea. Asta daca nu suntem la usa cortului.
TREBUIA sa va faceti legea voastra in functie de categoria voastra si de conditiile VOASTRE de zbor ,NU sa intrati pe usa din dos si acum emiteti pretentii ". SA FEREASCA CEL DE SUS AVIATIA IN CARE LEGILE SUNT FACUTE DE STEWARDESE, NU DE CATRE AVIATORI. E adevarat ca marlania este un accesoriu unisex, dar unii chiar exagereaza. A debita orice enormitate cu tupeu nu poate fi o solutie. Unii chiar trebuie sa-si vada lungul nasului. Uneori chiar ma intreb daca insotitorii sunt "naviganti" sau "aeropurtati" caci ei nu navigheaza pe nimic, sunt doar purtati .... Eeh ? Cum va suna asta ? Revin si precizez, tupeul nu poate inlocui caracterul sau pregatirea. Asta daca nu suntem la usa cortului.
SPEEDY G.- Mesaje : 126
Data de inscriere : 01/05/2011
Apropo de ce scria d-na Cornelia mai sus...
https://istoriiregasite.wordpress.com/2010/03/21/vorbe-memorabile-cat-o-sa-ne-mai-pui-rabdarea-la-incercare-catilina/
"
Cât o să ne mai pui răbdarea la încercare, Catilina?"
O farama de rabdare si speranta acum, in al 12-lea ceas!
Sanatate multa!
https://istoriiregasite.wordpress.com/2010/03/21/vorbe-memorabile-cat-o-sa-ne-mai-pui-rabdarea-la-incercare-catilina/
"
Cât o să ne mai pui răbdarea la încercare, Catilina?"
O farama de rabdare si speranta acum, in al 12-lea ceas!
Sanatate multa!
Cine esti tu Speedy , asuma-ti , fii BARBAT si spune acum tare si clar ( ca la aviatie : loud and clear)
CUM te cheama ?.
De unde vii ?
Stewardesele au contribuit impreuna cu " pilotii automati "la aparitia Lg.223/2007, ca si acum de altfel , la aparitia actualei legi.
Am cerut argumente pertinente NU insulte , si tu ce faci ?
Ce inseamna ac. termeni : usa cortului, tupeu, aeropurtati , marlanie, lungul nasului ?
Dar,stii , ai ghicit n-am sa ma cobor la nivelul tau , vorba lui Creanga ,"pana la genunchiul broastei", si am sa-ti prezint urmatoarele ARGUMENTE in favoarea pozitiei noastre la bordul aeronavelor de pasageri.
De JAR-OPS ai auzit ?!
NU, sunt sigura ca nu, daca ai fi auzit macar , nu sa si studiezi capitolul care te intereseaza n-ai mai fi insultat pe nimeni fara motiv .
PERSONAL AERONAVIGANT suntem si datorita ac. " REQUIREMENT", si mai ales pentru simplul motiv ca am dat tot felul de examene medicale , la A.R.A.,simulatoare si la Buh, Zurich, Dubai , oare le-om fi trecut cu pile ?!
AVEM BREVET cu calificari si licente ANUALE !
Revenind "a notre moutons " Legea 223/2007 si cea de acum reprezinta si contributia STEWARDESELOR la aparitia lor,precum si a " pilotilor automati
DECI ,asa cum am spus 100% a celor de la TAROM , iar " academicienii" , etc,se lupta pe unde pot depunand tot soiul de amendamente si sesizari , chipurile , ca ar fi discriminati.
De ce sunteti discriminati ? ??
Se calculeaza la noi altfel decat la voi ??
NU se face media la fel ???
Adica pe 12 luni ?
Aaaa, ca voua va iese o medie mai mica decat cea a "pilotilor automati ", asta este altceva.
Invatati la fel ca ei , munciti la fel ca ei , in ac, conditii ca ei si apoi emiteti pretentii .
Nu va mai comparati cu salariul unui STW. ca nu ele sunt etalonul vostru , etalonul vostru TREBUIE sa fie un alt AVIATOR ADEVARAT.
Daca atat primiti ,inseamna ca de atata ati muncit .
In momentul de fata NU se discuta SALARIZARE se discuta legea PENSIEI, pensia este rezultatul SALARIZARII. = Acolo = la SALARIZARE ,este buba , NU la STW.
Rugamintea mea este sa va potoliti si NU mai puneti bête in roate , ca totul se plateste pe lumea asta NU in cer.
Cu deosebita stima si consideratie pentru AVIATORII ADEVARATI
Cornelia Popescu
P.S.
DACA nu stiati , va mai spun odata ACUM se discuta RAPORTUL presedentiei NU LEGEA in sine . Mai clar de atata NU stiu cum sa va spun . Adica ,daca se admite sau se respinge RAPORTUL . Legea RAMANE asa cum a fost !!!!
CUM te cheama ?.
De unde vii ?
Stewardesele au contribuit impreuna cu " pilotii automati "la aparitia Lg.223/2007, ca si acum de altfel , la aparitia actualei legi.
Am cerut argumente pertinente NU insulte , si tu ce faci ?
Ce inseamna ac. termeni : usa cortului, tupeu, aeropurtati , marlanie, lungul nasului ?
Dar,stii , ai ghicit n-am sa ma cobor la nivelul tau , vorba lui Creanga ,"pana la genunchiul broastei", si am sa-ti prezint urmatoarele ARGUMENTE in favoarea pozitiei noastre la bordul aeronavelor de pasageri.
De JAR-OPS ai auzit ?!
NU, sunt sigura ca nu, daca ai fi auzit macar , nu sa si studiezi capitolul care te intereseaza n-ai mai fi insultat pe nimeni fara motiv .
PERSONAL AERONAVIGANT suntem si datorita ac. " REQUIREMENT", si mai ales pentru simplul motiv ca am dat tot felul de examene medicale , la A.R.A.,simulatoare si la Buh, Zurich, Dubai , oare le-om fi trecut cu pile ?!
AVEM BREVET cu calificari si licente ANUALE !
Revenind "a notre moutons " Legea 223/2007 si cea de acum reprezinta si contributia STEWARDESELOR la aparitia lor,precum si a " pilotilor automati
DECI ,asa cum am spus 100% a celor de la TAROM , iar " academicienii" , etc,se lupta pe unde pot depunand tot soiul de amendamente si sesizari , chipurile , ca ar fi discriminati.
De ce sunteti discriminati ? ??
Se calculeaza la noi altfel decat la voi ??
NU se face media la fel ???
Adica pe 12 luni ?
Aaaa, ca voua va iese o medie mai mica decat cea a "pilotilor automati ", asta este altceva.
Invatati la fel ca ei , munciti la fel ca ei , in ac, conditii ca ei si apoi emiteti pretentii .
Nu va mai comparati cu salariul unui STW. ca nu ele sunt etalonul vostru , etalonul vostru TREBUIE sa fie un alt AVIATOR ADEVARAT.
Daca atat primiti ,inseamna ca de atata ati muncit .
In momentul de fata NU se discuta SALARIZARE se discuta legea PENSIEI, pensia este rezultatul SALARIZARII. = Acolo = la SALARIZARE ,este buba , NU la STW.
Rugamintea mea este sa va potoliti si NU mai puneti bête in roate , ca totul se plateste pe lumea asta NU in cer.
Cu deosebita stima si consideratie pentru AVIATORII ADEVARATI
Cornelia Popescu
P.S.
DACA nu stiati , va mai spun odata ACUM se discuta RAPORTUL presedentiei NU LEGEA in sine . Mai clar de atata NU stiu cum sa va spun . Adica ,daca se admite sau se respinge RAPORTUL . Legea RAMANE asa cum a fost !!!!
PT. DON CARLOS,
Aveti drepatate OAMENI ADEVARATI sunt peste tot in lume ,am mai spus, postarea mea are tinta acele personae care fac parte din randul celor pentru care eu am o stima si un respect deosebit , dar din pacate caracterul lasa de dorit.
Mai repet odata NU sunt vizati AVIATORII ( oameni cu caracter puternic, determinati , etc ), ci aceia care...se stiu ei bine care si pe deasupra mai sunt si lasi se ascund in spatele unor pseudonime.
Cu stima
Cornelia Popescu
Aveti drepatate OAMENI ADEVARATI sunt peste tot in lume ,am mai spus, postarea mea are tinta acele personae care fac parte din randul celor pentru care eu am o stima si un respect deosebit , dar din pacate caracterul lasa de dorit.
Mai repet odata NU sunt vizati AVIATORII ( oameni cu caracter puternic, determinati , etc ), ci aceia care...se stiu ei bine care si pe deasupra mai sunt si lasi se ascund in spatele unor pseudonime.
Cu stima
Cornelia Popescu
PT SPEEDY GONZALES
Ma gindesc ca multi intra si citesc aceste postari, stau si ma minunez ce cultura au unii respectiv ma refer la ACEST SPEEDY care se vede ca este un frustrat , are o ura excesiva impotriva femeilor mai ales impotriva stewardeselor.......Tonul mitocanesc ura impotriva unei categorii de munca . despre care habar nu ai . LA ACEASTA LEGE AU PARTICIPAT SI IB SI PILOTII, SINDICATUL PERSONALULUI NAVIGANT TAROM. Pentru cultura ta shmechere de 2 lei (care nu ai curajul sa te semnezi cu numele adevarat, asta denota tupeul verbal in spatele mascarii identitatii adevarate) da suntem Personal Navigant nu facuti de unii si altii, avem licente si brevete . traininguri in tara si strainatate cu diplome de atestare, Noi sunt la bordul avioanelor ptr safety STII ASTA MAI SPEEDY GONZALES..?.....lasa o moarta ca esti un Neica Nimeni caracter . Daca aveai ceva educatie si bun simt nu atacai pe altii sa ti rezolvi o nemultumire. Cere ti drepturile decent unde tebuie stiind ceea ce meriti si ce ti se cuvine, nu atacind pe altii, Mizeria verbala pe care ai scuipat o sa te plezneasca inapoi . Ai curaj sa te intinlesti cu noi stewardesele sa avem o explicatie? daca nu Plimba te si roaga te pt caracterul mizerabil de care dai dovada . Mi ar fi rusine sa ies in lime cu unul asa ca tine esti de risul lumii. Daca vrei polemica semneaza te sau Gheorghe Preda dorim sa stim cine este personajul sa stim cine ne ataca ( altfel esti partas la aceasta atitudine)
Ma gindesc ca multi intra si citesc aceste postari, stau si ma minunez ce cultura au unii respectiv ma refer la ACEST SPEEDY care se vede ca este un frustrat , are o ura excesiva impotriva femeilor mai ales impotriva stewardeselor.......Tonul mitocanesc ura impotriva unei categorii de munca . despre care habar nu ai . LA ACEASTA LEGE AU PARTICIPAT SI IB SI PILOTII, SINDICATUL PERSONALULUI NAVIGANT TAROM. Pentru cultura ta shmechere de 2 lei (care nu ai curajul sa te semnezi cu numele adevarat, asta denota tupeul verbal in spatele mascarii identitatii adevarate) da suntem Personal Navigant nu facuti de unii si altii, avem licente si brevete . traininguri in tara si strainatate cu diplome de atestare, Noi sunt la bordul avioanelor ptr safety STII ASTA MAI SPEEDY GONZALES..?.....lasa o moarta ca esti un Neica Nimeni caracter . Daca aveai ceva educatie si bun simt nu atacai pe altii sa ti rezolvi o nemultumire. Cere ti drepturile decent unde tebuie stiind ceea ce meriti si ce ti se cuvine, nu atacind pe altii, Mizeria verbala pe care ai scuipat o sa te plezneasca inapoi . Ai curaj sa te intinlesti cu noi stewardesele sa avem o explicatie? daca nu Plimba te si roaga te pt caracterul mizerabil de care dai dovada . Mi ar fi rusine sa ies in lime cu unul asa ca tine esti de risul lumii. Daca vrei polemica semneaza te sau Gheorghe Preda dorim sa stim cine este personajul sa stim cine ne ataca ( altfel esti partas la aceasta atitudine)
Normal ar fi sa opriti aceasta discutie. Nu face bine nimanui si nici nu are vreo importanta in momentul de fata. Dati-va intalnire in oras si porcaiti-va cat vreti daca aveti de ce, dar nu mai incarcati forumul asta cu discutii fara rost.
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
@Cris
Cris normal ar fi fost sa fi aparut cu un comentariu la adresa atacului lui Speedy . NU AM NIMIC PERSONAL CU ACEST PERSONAJ el isi permite atacuri si jigniri la adresa stewardeselor ( nu si stewarzilor vad), Eu am aparat categoria din care am facut parte siunde am muncit 32 de ani.
Forumul este incarcat cu porcarii ca asa ii place lui Preda Ghe. Ar fi trebuit sa l blocheze, nu a facut decit comentarii gen atac si jigniri mereu, la adresa unor college cu care Preda a zburat si ne cunoate munca . Ceilalti care va treziti comentind la adresa noastra e bine sa va abtineti ca nu cunoasteti in ce consta aceasta meserie si ce implica, Pilotii nu ar putea salva singuri viata pasagerilor fara noi... Asa ca ...... back off ..cu impacarea,(puteai spune sa si ceara scuze ) Nu are nici clasa nici educatie.
Cris normal ar fi fost sa fi aparut cu un comentariu la adresa atacului lui Speedy . NU AM NIMIC PERSONAL CU ACEST PERSONAJ el isi permite atacuri si jigniri la adresa stewardeselor ( nu si stewarzilor vad), Eu am aparat categoria din care am facut parte siunde am muncit 32 de ani.
Forumul este incarcat cu porcarii ca asa ii place lui Preda Ghe. Ar fi trebuit sa l blocheze, nu a facut decit comentarii gen atac si jigniri mereu, la adresa unor college cu care Preda a zburat si ne cunoate munca . Ceilalti care va treziti comentind la adresa noastra e bine sa va abtineti ca nu cunoasteti in ce consta aceasta meserie si ce implica, Pilotii nu ar putea salva singuri viata pasagerilor fara noi... Asa ca ...... back off ..cu impacarea,(puteai spune sa si ceara scuze ) Nu are nici clasa nici educatie.
Stimate doamne Cornelia si Aura,colegul si prietenul nostru Doru Varlan posta pe Facebook o vorba inteleapta,zic eu,"nu lasa i.....i sa-ti strice ziua" si cred ca e un sfat bun,nu cred ca trebuie sa-mi omor eu neuronii pentru ca oaresice "tovarasi"cauta sa mii distruga .
Cornelia si Aura ,dupa cate mai tin minte,aveti dreptate cu acest Speedy,din cate imi aduc aminte e ceva neam cu un personaj de la TAROM si ar fi zburat si el pe la sportiva ceva ore,daca nu ma insel,domnul preda poate sa confirme sau sa infirme.Dar nu aceasta e problema ,el este ca un purtator de cuvant a celor care nu au avut taria de a iesi la "batalie "alaturi de initiatorii legii 223 ,sa fi venit si ei cu idei ,propuneri si sustineri din partea lor ,dar de :cine ar mai fi incins gratarele ,vorba unora dintre ei .Au avut ocazia si au profitat de munca altora fara baremi sa multumeasca pentru asta ,de asta l-au atacat si au aruncat cu noroi in munca echipei de initiativa pentru legea 223 printr care si Costica Manolache ,care a depus o munca pentru care a primit numai suturi in c-r si de la fostii colegi de la sportiva ,mai ales ,cat si de la taromisti.
Legea 223 este rodul muncii unei echipe formate din AVITORI ,TAROM,SPORTIVA SI UTILITARA,iar cei care au sarit calul profitand de lege nu au fost cei de la TAROM,deci domnulei,cfare te ascunzi dupa un pseudonim las-o balta si vezi de treburile tale si nu te mai baga in seama daca nu esti in miezul problemei
Cornelia si Aura ,dupa cate mai tin minte,aveti dreptate cu acest Speedy,din cate imi aduc aminte e ceva neam cu un personaj de la TAROM si ar fi zburat si el pe la sportiva ceva ore,daca nu ma insel,domnul preda poate sa confirme sau sa infirme.Dar nu aceasta e problema ,el este ca un purtator de cuvant a celor care nu au avut taria de a iesi la "batalie "alaturi de initiatorii legii 223 ,sa fi venit si ei cu idei ,propuneri si sustineri din partea lor ,dar de :cine ar mai fi incins gratarele ,vorba unora dintre ei .Au avut ocazia si au profitat de munca altora fara baremi sa multumeasca pentru asta ,de asta l-au atacat si au aruncat cu noroi in munca echipei de initiativa pentru legea 223 printr care si Costica Manolache ,care a depus o munca pentru care a primit numai suturi in c-r si de la fostii colegi de la sportiva ,mai ales ,cat si de la taromisti.
Legea 223 este rodul muncii unei echipe formate din AVITORI ,TAROM,SPORTIVA SI UTILITARA,iar cei care au sarit calul profitand de lege nu au fost cei de la TAROM,deci domnulei,cfare te ascunzi dupa un pseudonim las-o balta si vezi de treburile tale si nu te mai baga in seama daca nu esti in miezul problemei
Dan Grecu- Mesaje : 20
Data de inscriere : 12/12/2012
Dna Marcu A. Aveti o parere si eu o respect. Respect parerea fiecaruia, doar nu putem fi toti asemenea. Doar ca nu sunt de acord (e punctul meu de vedere) sa ne improscam cu noroi in public. E urat si indiferent de ce crede unul sau altul, e si necivilizat. Ma refer la intregul discutiei, nu la cineva anume. Legea este aproape gata si nu vad ce rost mai au aceste discutii contradictorii acum. O zi de martisor minunata. No hate.
Cris, sorry pt.ac.apelativ , nu stiu daca esti d.na sau domn, multumim pt urare, dar in locul D.nei Marcu , am sa va raspund eu de la ce a pornit ac. polemica .
Aveti dreptate Legea este gata, dar sunt cativa ( academicieni) care au depus din nou sesizari la Cam.Dep. ,deci problema este ca este posibil ca lg.sa fie din nou intarziata.... asta era de fapt cuiul lui Pepelea.
Cu stima
Cornelia Popescu
Aveti dreptate Legea este gata, dar sunt cativa ( academicieni) care au depus din nou sesizari la Cam.Dep. ,deci problema este ca este posibil ca lg.sa fie din nou intarziata.... asta era de fapt cuiul lui Pepelea.
Cu stima
Cornelia Popescu
Tuturor doamnelor si domnisoarelor, le doresc acum, de 1 MARTIE,
O PRIMAVARA DE IMPLINIRI!
chiar am uitat?
La multi ani fetelor! ati uitat k trebuia sa luam pensia din 1 ianuarie? prin minciuni si acte false parasutele,academicienii,sportiva si prin grija cumnatului lui Manolache nu am luat nimic. dupa cum bine stiti cumnatul lui Manolache s-a erijat in lider sindical (0 minciuna)si cu un act fals de la Academie a dezinformat presidentia.sa nu uit,pilotul Speedy cu cite ore de zbor ai iesit la pensie?
robi- Mesaje : 50
Data de inscriere : 01/03/2015
Buna seara.
Multumesc domnilor ( Robi si Don Carlos ) pt felicitare. Chiar uitasem ca mai exista si oameni deosebiti in rindul nostru, ( Tarom)
Cam putin barbati totusi sa zica " La multi ani " de 1 Martie.....noroc ca s au gindit 2. Apreciez gestul.
Va multumesc. o seara placuta tuturor
ps
D na Plumb a spus ca in februarie termina cu legea "aviatorilor" ....asta e nu a fost sa fie, cine stie cind vom fi repusi in pensia de serviciu, nici un termen nu a fost adevarat.
Multumesc domnilor ( Robi si Don Carlos ) pt felicitare. Chiar uitasem ca mai exista si oameni deosebiti in rindul nostru, ( Tarom)
Cam putin barbati totusi sa zica " La multi ani " de 1 Martie.....noroc ca s au gindit 2. Apreciez gestul.
Va multumesc. o seara placuta tuturor
ps
D na Plumb a spus ca in februarie termina cu legea "aviatorilor" ....asta e nu a fost sa fie, cine stie cind vom fi repusi in pensia de serviciu, nici un termen nu a fost adevarat.
ADOPTARE (tacita?) PRIN DEPASIREA TERMENULUI - O FI ADEVARAT ?!...va rog, pareri de la cunoscatori in domeniu..
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.termene
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.termene
ion radulescu- Mesaje : 1
Data de inscriere : 07/09/2014
Din cate stiu eu, NU este posibil intrucat este lege organica ....
Cu stima
Cornelia Popescu
Cu stima
Cornelia Popescu
Am inteles ca la 20 00 va fi Rovana la Romania TV. se pot pune intrebari inainte de emisiune.
Mie mi se pare ca nu ne incadram in nici o situatie daca cititi bine. Camera Deputatilor nu e prima camera sesizata
Initiativele legislative înregistrate la Camera Deputatilor ca prima Camera sesizata la care expira termenele prevazute la art.75 alin.(2) din Constitutie în urmatoarele 10 zile | 0 | ||
Toate initiativele legislative înregistrate la Camera Deputatilor ca prima Camera sesizata pentru care decurg termenele prevazute la art.75 alin.(2) din Constitutie | 21 | ||
Initiative legislative înregistrate la Camera Deputatilor ca prima Camera sesizata si considerate adoptate ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.2 din Constitutie | 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 | ||
Initiative legislative înregistrate la Senat ca prima Camera sesizata si considerate adoptate ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.2 din Constitutie |
D na PLUMB
pina la PASTE SE APROBA SI LEGEA Personalului NAVIGANT
asta e ultima data......mentionata.
pina la PASTE SE APROBA SI LEGEA Personalului NAVIGANT
asta e ultima data......mentionata.
minutul 47 http://www.romaniatv.net/emisiune/ora-de-varf_836.html
costel- Mesaje : 16
Data de inscriere : 14/05/2014
Deschideti pdf-ul pentru a vizualiza punctul de vedere al Guvernului!
Sanda Visan
Sanda Visan
- Atașamente
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 5 Mar - 3:05, editata de 2 ori
popescu nicolae jr- Mesaje : 124
Data de inscriere : 19/02/2014
In sfirsit,a aparut pct-ul de vedere pozitiv al guvernului...intrebarea care urmeaza este cu schepsis:dupa com.de munca in cam dep,dupa votul final,dupa promulgare la pres.,dupa monit.oficial,ce urmeaza? Ei bine, NORMELE METODOLOGICE DE APLICARE A LEGII,care in mod normal ar merge cu termenul de 30 zile de la monit.oficial,insa avem si alte experiente triste din trecut cu aceste norme care se dau cu mare intirziere.Sa speram ca aceste norme fiind in curtea d-nei min Plumb,le va accelera la maximum si totodata ca nu vom avea alte surprize neplacute cu continutul acestor norme...ar mai fi ceva: la emisiunea de la Rom tv,nu s-a specificat care Paste 2015 sau 3015?
http://www.cdep.ro/co/sedinte.lista?tip=7&an=2015
Legea noastra NU intra nici pe data de 10 martie in comisia pentru munca si protectie sociala.
Legea noastra NU intra nici pe data de 10 martie in comisia pentru munca si protectie sociala.
Doamnelor domnilor e treaba politica. Termenele.... sa nu avem pretentia sa se respecte. Nu putem sa gindim nimic logic. Totul sta sub hazardul lor.
costel- Mesaje : 16
Data de inscriere : 14/05/2014
Guvernul s-a gandit sa foloseasca banii nostri pentru ceva chestii de imagine iar noi sa intram in plata dupa rectificarea bugetara din luna iunie .
fredz- Mesaje : 58
Data de inscriere : 04/12/2014
La ora 22 la Romania TV vine din nou D-na Ministru . Sa vedem
ce basme ne mai spune .
ce basme ne mai spune .
fredz- Mesaje : 58
Data de inscriere : 04/12/2014
Am transmis urmatorul mesaj:
"Pensionar aviator. Preda gheorghe. Doamna ministru este membra in comisia de munca. De ce legea aviatorilor se amina saptamina de saptamina de o luna si o saptamina de a fi luata in discutie. Presiunea in rindul aviatorilor este maxima." 0735901993 tel. Romania Tv
"Pensionar aviator. Preda gheorghe. Doamna ministru este membra in comisia de munca. De ce legea aviatorilor se amina saptamina de saptamina de o luna si o saptamina de a fi luata in discutie. Presiunea in rindul aviatorilor este maxima." 0735901993 tel. Romania Tv
Vor sa introduca impozitarea progresiva si ca urmare trebuie sa ne mai amane legea.
Admin are dreptate, este un joc politic si din aceasta cauza totul pare confuz si lipsit de logica.
Admin are dreptate, este un joc politic si din aceasta cauza totul pare confuz si lipsit de logica.
pitic dorian- Mesaje : 3
Data de inscriere : 21/01/2013
Varsta : 67
Poftim de vezi!!! Doamna ministru, ne-a telegrafiat in 2........3 saptamini.
Una intrebi si alta te telegrafiaza sa scape de tine. Cit de credibil poti fi?
Una intrebi si alta te telegrafiaza sa scape de tine. Cit de credibil poti fi?
Oameni buni,de ce sinteti atit de pesimisti? La urmatoarea aparitie va fi:analizam,calculam...numai minciuni,chiar nu va prindeti? Eu sint foarte optimist,mai ales cind vad ca tocmai com de munca din cam dep o lalaie,si apoi de unde au mai scos-o pe aia ca "se va mai adauga 4000lei"? In lege nu apare asa ceva,sa fie cumva iarasi o indemnizatie fixa? Este tulbure rau!
D-l ministru al finantelor spunea, zilele trecute, ca este imposibila impozitarea progresiva in urmatorii doi ani. Altele cred ca sunt motivele pentru care se intarzie.
4 000 RON inseamna media pensiei aviatori + grefieri. Trebuie sa ascultam cu atentie.
Legea 223/2007 modificata nu este in pericol. Acum nu este vorba de fondul legii, ci daca se admit sau nu parerile lui Basescu.
Ce ne tine in tensiune este TIMPUL.
Legea 223/2007 modificata nu este in pericol. Acum nu este vorba de fondul legii, ci daca se admit sau nu parerile lui Basescu.
Ce ne tine in tensiune este TIMPUL.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam 7 Mar - 3:47, editata de 1 ori
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Pagina 4 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum