53 indice2
+31
Calin
Ionescu D.
Gica U.
BMC
pitic dorian
ion radulescu
robi
Dan Grecu
DON CARLOS
ionescu maria
costel
G.G
topcamelia
Dragos
marsinel
Marcu A
cris
cornelia
tn55
Maxim
popescu nicolae jr
alecu t
Marian Preda
SPEEDY G.
Dan Voicu
fredz
viovioleta
Admin
Dan Bita
panchios
magduuu
35 participanți
Pagina 5 din 11
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: 53 indice2
Rezumarea primului mesaj :
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
alecu t- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014
Guvernul s-a gandit sa foloseasca banii nostri pentru ceva chestii de imagine iar noi sa intram in plata dupa rectificarea bugetara din luna iunie .
fredz- Mesaje : 58
Data de inscriere : 04/12/2014
La ora 22 la Romania TV vine din nou D-na Ministru . Sa vedem
ce basme ne mai spune .
ce basme ne mai spune .
Am transmis urmatorul mesaj:
"Pensionar aviator. Preda gheorghe. Doamna ministru este membra in comisia de munca. De ce legea aviatorilor se amina saptamina de saptamina de o luna si o saptamina de a fi luata in discutie. Presiunea in rindul aviatorilor este maxima." 0735901993 tel. Romania Tv
"Pensionar aviator. Preda gheorghe. Doamna ministru este membra in comisia de munca. De ce legea aviatorilor se amina saptamina de saptamina de o luna si o saptamina de a fi luata in discutie. Presiunea in rindul aviatorilor este maxima." 0735901993 tel. Romania Tv
Vor sa introduca impozitarea progresiva si ca urmare trebuie sa ne mai amane legea.
Admin are dreptate, este un joc politic si din aceasta cauza totul pare confuz si lipsit de logica.
Admin are dreptate, este un joc politic si din aceasta cauza totul pare confuz si lipsit de logica.
pitic dorian- Mesaje : 3
Data de inscriere : 21/01/2013
Poftim de vezi!!! Doamna ministru, ne-a telegrafiat in 2........3 saptamini.
Una intrebi si alta te telegrafiaza sa scape de tine. Cit de credibil poti fi?
Una intrebi si alta te telegrafiaza sa scape de tine. Cit de credibil poti fi?
Oameni buni,de ce sinteti atit de pesimisti? La urmatoarea aparitie va fi:analizam,calculam...numai minciuni,chiar nu va prindeti? Eu sint foarte optimist,mai ales cind vad ca tocmai com de munca din cam dep o lalaie,si apoi de unde au mai scos-o pe aia ca "se va mai adauga 4000lei"? In lege nu apare asa ceva,sa fie cumva iarasi o indemnizatie fixa? Este tulbure rau!
D-l ministru al finantelor spunea, zilele trecute, ca este imposibila impozitarea progresiva in urmatorii doi ani. Altele cred ca sunt motivele pentru care se intarzie.
DON CARLOS- Mesaje : 23
Data de inscriere : 14/02/2015
4 000 RON inseamna media pensiei aviatori + grefieri. Trebuie sa ascultam cu atentie.
Legea 223/2007 modificata nu este in pericol. Acum nu este vorba de fondul legii, ci daca se admit sau nu parerile lui Basescu.
Ce ne tine in tensiune este TIMPUL.
Legea 223/2007 modificata nu este in pericol. Acum nu este vorba de fondul legii, ci daca se admit sau nu parerile lui Basescu.
Ce ne tine in tensiune este TIMPUL.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam 7 Mar - 3:47, editata de 1 ori
Intr-adevar, impozitarea progresiva a fost abandonata. Chiar daca ar fi fost asa, impozitarea progresiva se intampla in sensul scaderii, nu al maririi.
Pe data de 4.03.2015 guvernul a trimes in Parlament avizul favorabil asupra legii
de completare a legii 223/2007 (Plx 612/2013 )
======
O mai punem o data
http://www.cdep.ro/proiecte/2013/600/10/2/pvg612.pdf
de completare a legii 223/2007 (Plx 612/2013 )
======
O mai punem o data
http://www.cdep.ro/proiecte/2013/600/10/2/pvg612.pdf
Astazi pentru maine la Comisia de munca nicio informatie. Orice sugestie pentru ce s-ar putea intreprinde e binevenita. Inactivitatea nu ne este de folos.
09.03.2015 LUNI
09.03.2015 LUNI
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 10 Mar - 10:10, editata de 2 ori
Nici macar onor.cdt ANAP,nu stie mai mult, oficial? Caci pe surse sint mai multe versiuni "incendiare,halucinante",etc,etc...nu se pot reproduce aici,din multe motive,insa intirzierea pune in lumina aceste versiuni neverosimile.Chiar nu avem si o versiune ANAP?
Nu mai sunt nici un fel de versiuni . Daca cititi punctul de vedere al guvernului
va lamuriti .
va lamuriti .
Aveti dreptate,totul este perfect,versiunile sint doar pe surse,guvernul este cu noi!!!! Mult si bine...
Cred ca legea noastra va astepta si celelalte legi speciale(grefieri,etc) sa vina din urma,sa ajunga toate odata la pres.Johannis pt promulgare(vedem noi si acolo ce va fi...),altfel nu gaseasc nici o explicatie de ce tocmai la com.de munca s-a impotmolit,unde d-na min.Plumb este membra...vor trece alte 2-3 saptamini ca si altele dinainte, fara ca nimic sa se intimple? Este jenant...
-AVIZUL COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR
ASUPRA Plx 404, CARE SE AFLA LA COMISIA DE MUNCA
A CAMEREI DEPUTATILOR.
http://www.cdep.ro/comisii/juridica/pdf/2014/av404.pdf
-LA COMISIA DE MUNCA SE AFLA SI Plx 612, LEGEA NOASTRA.
-L 724/2014, legea grefierilor, ESTE PLANIFICATA IN PLENUL SENATULUI PE 17 MARTIE. EA VA TRECE, INDIFERENT DE VOT, IN CAMERA DEPUTATILOR SI VA AJUNGE IN COMISIA DE MUNCA.Termen de trecere tacita 02 aprilie 2015.
BANII PT. Plx 404 NU SUNT PREVAZUTI IN BUGETUL ANULUI 2015 CI DOAR BANII PT. Plx 612 si L 724/2014.
A CAMEREI DEPUTATILOR.
-L 724/2014, legea grefierilor, ESTE PLANIFICATA IN PLENUL SENATULUI PE 17 MARTIE. EA VA TRECE, INDIFERENT DE VOT, IN CAMERA DEPUTATILOR SI VA AJUNGE IN COMISIA DE MUNCA.Termen de trecere tacita 02 aprilie 2015.
BANII PT. Plx 404 NU SUNT PREVAZUTI IN BUGETUL ANULUI 2015 CI DOAR BANII PT. Plx 612 si L 724/2014.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam 14 Mar - 9:08, editata de 4 ori
aici se afla Pl-x 612/16.12.2013 pozitia 21
speram ca intra pe ordinea de zii primele 21 de legi
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.lista?cam=2&std=F&com=7
===================
Aceasta este o lista de proiecte legislative pe anul 2015 ce au intrat in comisia de munca . Nu este o ordine de zi.
speram ca intra pe ordinea de zii primele 21 de legi
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.lista?cam=2&std=F&com=7
===================
Aceasta este o lista de proiecte legislative pe anul 2015 ce au intrat in comisia de munca . Nu este o ordine de zi.
popescu nicolae jr- Mesaje : 124
Data de inscriere : 19/02/2014
Pl-x 404/08.09.2014 pozitia 35
Nici una din cele doua legi nu este trecuta pe ordinea de zi la comisia de munca .
Cei care vreti sa reusim trimeteti un mail la Cam Deputatilor , comisia de munca
pe adresa cp07@cdep.ro si semnalati-le ca legea sta de o luna prin sertare fara a fi
discutata .
Cei care vreti sa reusim trimeteti un mail la Cam Deputatilor , comisia de munca
pe adresa cp07@cdep.ro si semnalati-le ca legea sta de o luna prin sertare fara a fi
discutata .
Ar putae dl Ponta sa treaca legea prin ordonanta de urgenta???
Nu l-am uita in 2016 si nu cred ca ne pune cineva la indoiala cuvantul
Mingia e pe punctul cu var,cine bate penalty?
Nu l-am uita in 2016 si nu cred ca ne pune cineva la indoiala cuvantul
Mingia e pe punctul cu var,cine bate penalty?
Este lege organica, deci nu cred ca se poate. Si nici n-ar fi bine, ar sarii opozitia in sus. Oricum legea sta pe loc pentru ca asa vrea Ponta. De ce, nu stiu, dar sa nu uitam ca atunci cind s-a miscat, a fost numai cu acordul lui. Sa speram ca n-are de gind sa o tina pina inainte de alegerile din 2016 !
BMC- Mesaje : 14
Data de inscriere : 30/12/2014
Buna ziua
Dl Fredz am trimis eu un e mail la Presedintele Comisiei de Munca de aprox 25 de zile....nu am nici un raspuns. \trimite ti mai multi sau mergeti la ei , atita pasivitate in reactii nu ajuta, trebuie aratat ca ne intereseaza nu numai sa vorbim pe net. STIE CE FACE REPREZENTANTUL ANAP ? NU SE INTERESEAZA SA AFLE DE CE TOCMAI D NA PLUMB CARE NE TOT AMINA PRIN PROMISIUNI NU REZOLVA SITUATIA?
cineva a postat unde e legea PLX 612/2013. stiam , credeam ca a pus ceva nou cind se discuta/
Dl Fredz am trimis eu un e mail la Presedintele Comisiei de Munca de aprox 25 de zile....nu am nici un raspuns. \trimite ti mai multi sau mergeti la ei , atita pasivitate in reactii nu ajuta, trebuie aratat ca ne intereseaza nu numai sa vorbim pe net. STIE CE FACE REPREZENTANTUL ANAP ? NU SE INTERESEAZA SA AFLE DE CE TOCMAI D NA PLUMB CARE NE TOT AMINA PRIN PROMISIUNI NU REZOLVA SITUATIA?
cineva a postat unde e legea PLX 612/2013. stiam , credeam ca a pus ceva nou cind se discuta/
Marcu A- Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014
Daca intrau in ordine era ceva nou
Astazi 13.03.2015 20:33:45 am transmis la adresa sugerata de FREDZ urmatorul text.
""Pensionar aviator. Preda Gheorghe. Domnule Presedinte al comisiei de munca din Camera Deputatilor De ce legea aviatorilor PLX 612 se amina saptamina de saptamina de o luna si o saptamina de a fi luata in discutie. Presiunea in rindul pensionarilor aviatori este maxima. Lipsa informatiei creaza agitatie atit in rindul nostru cit si in rindul opiniei publice interesata. Stim ca punctul de vedera al guvernului este "favorabil".""
""Pensionar aviator. Preda Gheorghe. Domnule Presedinte al comisiei de munca din Camera Deputatilor De ce legea aviatorilor PLX 612 se amina saptamina de saptamina de o luna si o saptamina de a fi luata in discutie. Presiunea in rindul pensionarilor aviatori este maxima. Lipsa informatiei creaza agitatie atit in rindul nostru cit si in rindul opiniei publice interesata. Stim ca punctul de vedera al guvernului este "favorabil".""
Singurul deputat de la comisia de munca care are birou parlamentar in Buc este
Ludovic Orban .Am sunat astazi pt o audienta dar nu raspunde nimeni .
Mai incerc.
La comisia de munca mai activeaza si deputatul PNL Cristina Ancuta Pocora
care ne sustine . I se pot trimete mesaje pe Facebook .
Ludovic Orban .Am sunat astazi pt o audienta dar nu raspunde nimeni .
Mai incerc.
La comisia de munca mai activeaza si deputatul PNL Cristina Ancuta Pocora
care ne sustine . I se pot trimete mesaje pe Facebook .
pentru a trimite mesaj dlui Ponta
https://www.facebook.com/Ecelmaitarepresedinte
https://www.facebook.com/Ecelmaitarepresedinte
eu am postat acest mesaj
"Buna seara domnule presedinte !
Ma numesc Popescu Nicolaie,fost aviator in prezent pensionar.
Avem promisiunea dumneavoastra si a doamnei ministru ca Pl-x nr. 612/2013 va trece in cel mai scurt timp.
Va rog sa ne scurtati asteptarea care devine din ce in ce mai greu de suportat.
Va multumesc anticipat!"
"Buna seara domnule presedinte !
Ma numesc Popescu Nicolaie,fost aviator in prezent pensionar.
Avem promisiunea dumneavoastra si a doamnei ministru ca Pl-x nr. 612/2013 va trece in cel mai scurt timp.
Va rog sa ne scurtati asteptarea care devine din ce in ce mai greu de suportat.
Va multumesc anticipat!"
D-le popescu mesajul nu apare la primul ministru . Poate l=ati trimes mesaj privat.
Da
Apasati pe mesaj ar trebui sa va deschida o fereastra noua
Daca ati scris la " postare" cred ca apare pe pagina lui mesajul
Apasati pe mesaj ar trebui sa va deschida o fereastra noua
Daca ati scris la " postare" cred ca apare pe pagina lui mesajul
-AVIZUL COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR
A CAMEREI DEPUTATILOR.
===========================
PE SURSE:
PE SURSE:
Se urmareste sa ajunga si L 724 in comisia de munca din camera deputatilor.
L 724 este la senat programat pe 18 martie pentru vot in plen. L724 indiferent de vot va trece in camera decizionala Camera Deputatilor. Mai mult L 724 are termen de trecere tacita 02 aprilie.
O data ajunse cele trei legi in comisia de munca a camerei decizionale se va lua o decizie despre ce se va intimpla cu cele trei legi.
A CAMEREI DEPUTATILOR.
===========================
PE SURSE:
PE SURSE:
L 724 este la senat programat pe 18 martie pentru vot in plen. L724 indiferent de vot va trece in camera decizionala Camera Deputatilor. Mai mult L 724 are termen de trecere tacita 02 aprilie.
O data ajunse cele trei legi in comisia de munca a camerei decizionale se va lua o decizie despre ce se va intimpla cu cele trei legi.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 17 Mar - 21:28, editata de 1 ori
Cel mai bine cred ca este sa trimetem mesaje deputatilor din comisia de munca din Camera dar care sa apara direct pe wall nu mesaje in privat.
Sint de acord cu dl fredz
La rtv ultima data cand a participat dna ministru realezatoarea a spus ca a primit foarte multe mesaje de la aviatori
Poate reusim sa punem o minima presiune pe comisie ...
La rtv ultima data cand a participat dna ministru realezatoarea a spus ca a primit foarte multe mesaje de la aviatori
Poate reusim sa punem o minima presiune pe comisie ...
bucuria parasutelor,academicieni,sportiva si cumnatul lui manolache
din surse se pare k mai avem de asteptat mult si bine.parlamentarii vor sa se lipeasca de noi si de grefieri si nu vor sa dea drumul la lege.
robi- Mesaje : 50
Data de inscriere : 01/03/2015
Vai ce pesimisti sinteti! Eu v-am zis demult ca-i putreda treaba,si ati sarit in sus,ei iaca ca se adevereste! Din pacate pt noi toti,chiar ma intreb daca va mai fi vreo lege 223 pusa in aplicare...aseara la Topeasca am avut alta mostra de idiotenie ...pai cam asa va fi si la noi...nu uitati ca ne aburesc de vreo 3,5ani cu multa maiestrie,insa eu m-am prins,acum si voi! Este foarte bine sa facem presiuni,oricum nu mai avem nimic de pierdut! Aici nu merge cu obraz fin,ci cu bita,asta e!
ATENTIE! La ora 20.00 vine la Rom TV d-na Plumb...haideti sa pariem ce va zice:analizam,calculam sau 2-3 saptamini? Sau ziceti voi ce mai poate inventa sa fenteze masele largi de piloti...ha,ha,ha,este jenant pt unii cu functii,pacat de ei....
cp07@cdep.ro
Adresa de email a comisiei pt munca
Eu o sa trimit si la rtv mesaj
Trebuie sa incepem sa facem ceva
Adresa de email a comisiei pt munca
Eu o sa trimit si la rtv mesaj
Trebuie sa incepem sa facem ceva
"pensionarii aviatori asteapta de 3 ani dreptatea. Tensiunea este maxima in urma promisiunilor repetate. Sa mai speram sau sa renuntam?"
Am trimis la 0735 901 993
admin.
Am trimis la 0735 901 993
admin.
eu am postat pe facebook
https://www.facebook.com/rtvcambodia
(sub butonul Fotografii este "Postare" )
https://www.facebook.com/rtvcambodia
(sub butonul Fotografii este "Postare" )
....d-na Plumb a zis ca a facut TOT CEEA CE A PROMIS! CA A RETROCEDAT TOATE PENSIILE TAIATE...FOARTE JENANT! NICI MACAR NU A MAI DAT VREUN TERMEN,CRED CA ESTE CLAR! PLUS CA ERA FOARTE IRITATA! EU NU MAI SPER NIMIC,ESTE INUTIL SA MA MINT...poate voi aveti alta parere...o voi respecta!
D - na Ministru nu a fost în direct. Era o înregistrare mai veche.
DON CARLOS- Mesaje : 23
Data de inscriere : 14/02/2015
Ponta la B1:legea cu pensia aviatorilor e la promulgare la presedinte.Oare?
Gica U.- Mesaje : 4
Data de inscriere : 19/01/2015
MINTE CU NERUSINARE!!!! Pai cind a trecut de com de munca si de plenul cam dep? Este bataie de joc,si cred ca va lua drumul lui Hrebe,Valcov,Sova,ne-a mintit destul si asta,nu mai pupa functii in stat de la alegatori!
Credeti ca mai stie Ponta unde este fiecare lege in balamucul de acum.El ne da semnalul ca este pe finala si probabil ca este tinuta ca sa treaca o data cu Pl 404 in care intra tot corpul tehnic de la DNA si celelalte parchete adica grefieri , criminalisti , experti, cei care fac ascultari etc.
LUI alecu t,
.....si esti invidios pe asteptarea noastra ?!
Am observat ca atunci cand nu mai ai nici-o informatie te apuci sa ne zgandari, doar, doar s-o ivi vre-un fraier sa-ti mai dea ceva informatii.
De data asta sa ai tu ASTEPTARE PLACUTA !!!
.....si esti invidios pe asteptarea noastra ?!
Am observat ca atunci cand nu mai ai nici-o informatie te apuci sa ne zgandari, doar, doar s-o ivi vre-un fraier sa-ti mai dea ceva informatii.
De data asta sa ai tu ASTEPTARE PLACUTA !!!
cornelia- Mesaje : 97
Data de inscriere : 22/02/2011
Localizare : bucuresti
Maine se judeca fosta grupa Costiniu
Cine stie...
Cine stie...
tanti cornelia,scuze noi vorbeam despre altceva,matale ai picat ca musca in zer,sa nu zic altundeva!
Rog sa ne respectam intre noi. Sa respectam traditia de a respecta doamnele,putem sa atacam ideile dar nu persoanele.
===
Atac la persoana inseamna adresarea directa cu injurii, amenintari,jigniri. Atacarea unei persoane care ea a atacat o intreaga masa a unui intreg grup, nu se considera atac la persoana.
===
Atac la persoana inseamna adresarea directa cu injurii, amenintari,jigniri. Atacarea unei persoane care ea a atacat o intreaga masa a unui intreg grup, nu se considera atac la persoana.
Când oamenii vor să atace persoana, trec de la discuţiile făcute asupra subiectului, adică lasă într-o parte ideile, pentru că nu au suficiente argumente şi caută orice pot găsi pentru a ataca persoana, cu toate că aceasta nu are a face cu ideea.
''Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui; dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.''
''Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui; dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.''
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
Nestiute sint caile Domnului....Ponta. Oricum, nu se va face nimic decit cu voia sa. Ce nu pot eu sa inteleg este vehementa impotriva lui Manolache care, fie vorba intre noi, a fost cel care a condus actiunile si pentru aparitia legii personalului navigant si acum pentru revenirea la pensiile
oneste. Si daca nu a putut obtine revenirea la pensiile din 2010, trebuie sa intelegem ca "atit s-a putut " si ca, tocmai cei care au "sarit calul" au provocat aceasta decizie. Un pic de decenta nu strica. Astept injuraturile....
oneste. Si daca nu a putut obtine revenirea la pensiile din 2010, trebuie sa intelegem ca "atit s-a putut " si ca, tocmai cei care au "sarit calul" au provocat aceasta decizie. Un pic de decenta nu strica. Astept injuraturile....
BMC- Mesaje : 14
Data de inscriere : 30/12/2014
Procesul lotului Costiniu a fost amanat pentru 19 Mai 2015 din lipsa de procedura.......
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
Au decedat 4 pensionari parte in proces si mostenitorii trebuie sa depuna imputerniciri avocatilor pentru reprezentare......
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
ALTA SURSA 'Solomon"
PE SURSE:
PE SURSE:
PE SURSE:
PE SURSE:
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier 18 Mar - 13:08, editata de 1 ori
online@gov.ro
Departamentul pentru servicii online si design
Departamentul pentru servicii online si design
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Pagina 5 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum