53 indice2
+31
Calin
Ionescu D.
Gica U.
BMC
pitic dorian
ion radulescu
robi
Dan Grecu
DON CARLOS
ionescu maria
costel
G.G
topcamelia
Dragos
marsinel
Marcu A
cris
cornelia
tn55
Maxim
popescu nicolae jr
alecu t
Marian Preda
SPEEDY G.
Dan Voicu
fredz
viovioleta
Admin
Dan Bita
panchios
magduuu
35 participanți
Pagina 7 din 11
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: 53 indice2
Rezumarea primului mesaj :
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
Va dura reaprobarea ei? Sau legea in sine va dainui secole? Ma intreb cit isi vor mai bate joc de noi...poate pina vine iar boc sa taie,macar sa aiba ce...
alecu t- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014
Scris de bratosin ion Astazi la 16:20Nu se poate descarca
=======
O sa incerc sa-l scriu eu, insa mai dureaza ca eu scriu cu un deget.
Ba se descarca! Dati click pe 223.pdf, apoi pe Open, apoi pe OK, ca sa-l vizualizati; ca sa-l descarcati, dati click pe 223.pdf, apoi pe Save File, apoi pe OK (si vi-l salvati pe desktop sau altundeva).
Dl Presedinte .ADRIAN SOLOMON
PRESEDINTELE COMISIEI DE MUNCA
După adoptarea Legii nr. 119/2010, pensiile de serviciu pentru personalului aeronautic civil navigant profesionist s-au redus drastic, deși întreaga lor activitate s-a desfășurat în condiții de muncă deosebit de grele și periculoase, a arătat Gabriela Firea.
Condițiile de desfășurare a activității și-au pus amprenta asupra sănătății acestor persoane, speranța medie de viață fiind de 58-59 de ani în cazul lor, cu 10 ani mai mică decât speranța medie de viață din România. Potrivit studiilor medicale efectuate, în cazul personalului civil navigant, în primii ani după ieșirea la pensie rata îmbolnăvirilor grave atinge 90%, iar cea a mortalității depășește 40%
Multi dintre noi au varsta de peste 60 de ani
PRESEDINTELE COMISIEI DE MUNCA
După adoptarea Legii nr. 119/2010, pensiile de serviciu pentru personalului aeronautic civil navigant profesionist s-au redus drastic, deși întreaga lor activitate s-a desfășurat în condiții de muncă deosebit de grele și periculoase, a arătat Gabriela Firea.
Condițiile de desfășurare a activității și-au pus amprenta asupra sănătății acestor persoane, speranța medie de viață fiind de 58-59 de ani în cazul lor, cu 10 ani mai mică decât speranța medie de viață din România. Potrivit studiilor medicale efectuate, în cazul personalului civil navigant, în primii ani după ieșirea la pensie rata îmbolnăvirilor grave atinge 90%, iar cea a mortalității depășește 40%
Multi dintre noi au varsta de peste 60 de ani
popescu nicolae jr- Mesaje : 124
Data de inscriere : 19/02/2014
Dl. Admin, link-ul catre documentul 223.pdf nu functioneaza(vedeti imaginea de mai sus). Posibil ca dmv. ca si admin sa aveti permisiuni dar noi nefiind administratori nu avem permisiuni la accesare. Multumim.
Floooooder- Mesaje : 5
Data de inscriere : 23/03/2015
Si anume ce surpriza?
======
E posibil ca mobilizarea de ieri de a trimite mail-uri sa rodeasca. sapam
======
E posibil ca mobilizarea de ieri de a trimite mail-uri sa rodeasca. sapam
Plx-612 (Legea 223/2007) a fost discutat in Comisia de munca SI A TRECUT.
Mobilizarea se pare ca a dat roade. Informatia este facuta de catre familia VISAN, care a participat la lucrari.
Mobilizarea se pare ca a dat roade. Informatia este facuta de catre familia VISAN, care a participat la lucrari.
O mare parte din reusita i-o datoram dlui Marcu A
El a propus sa-i bombardam cu mesaje
Sper sa fie corest ce am scris si sa nu supar pe nimeni
El a propus sa-i bombardam cu mesaje
Sper sa fie corest ce am scris si sa nu supar pe nimeni
COMISIILE CAMEREI DEPUTAŢILOR
Documentele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială din anul 2015
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_com.lista
Daca e adevarat ce se spune, ar trebui sa fi fost discutata...nu doresc decat sa inteleg cum a putut sa treaca.
Documentele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială din anul 2015
Comisia: | Comisia pentru muncă şi protecţie socială |
Documente: | din anul 2015 |
Daca e adevarat ce se spune, ar trebui sa fi fost discutata...nu doresc decat sa inteleg cum a putut sa treaca.
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Mar 24 Mar - 18:08, editata de 2 ori
Ionescu D.- Mesaje : 45
Data de inscriere : 01/08/2014
Care ar fi urmatorul hop?
Camera deputatilor?
====
Cum care? Votul in plenul Camerei Deputatilor, inainte de a se merge la Presedinte.
Camera deputatilor?
====
Cum care? Votul in plenul Camerei Deputatilor, inainte de a se merge la Presedinte.
Ma alatur aprecierilor facute de D-l Popescu jr. la adresa D-nei Marcu Aura.
Este nevoie de mobilizare si unitate pana la capat.
Este nevoie de mobilizare si unitate pana la capat.
DON CARLOS- Mesaje : 23
Data de inscriere : 14/02/2015
Buna dimineata,
Va multumesc pt aprecieri,
M am gindit mereu la toti sa facem o actiune comuna asta e TEAM WORK in aviatie.
Daca citeati mesajele mele si actionam de mai multa vreme poate nu mai asteptam atita. Noi nu am iesit cu nimic in fata sa aratam ca suntem nemultumiti si dorim drepturile noastre pe care ni le meritam . Am fost furati la salarii si acum la pensii. Nu au grila de calculul pensiei . pt munca noastra .(Nu se vrea si nici nu si bat capul asa ca ne a bagat la comun cu toti/simplu)
Oricum va multumesc si retineti pt o cauza comuna trebuie sa fim uniti .
p s
Poate cineva din cei platitori la ANAP ar face ca un "decont" pt Manolache ce a facut in cei 4 ani APRILIE 2011/2015. sau DEBEBRIEFING dupa misiune...
A spus unde merge ce spune, cum au decurs intinlirile? ERA REPREZENTANTUL AVIATORILOR , ANAP ISTI SI NE (eu nu am avut incredere si nu m am inscris) dar m am luptat singura,,,,,( nu e acelasi lucru ca in grup)
A fost platit si trebuie sa raspunda.
Dl Gica Preda spune bine nu a facut nimic nici la Sindicatul Tarom.......intrebarea mea e DE CE ATI PUS TOT PE EL REPREZENTANT STIIND CE A FACUT SI PROBLEMELE DE COMUNICARE SI EXPRIMARE PE CARE LE ARE. ?
Sa urmarim cum decurge procesul legii si sa fim atenti nu mai astepam ani doamnelor si domnilor NU MAI AVEM TIMP. pt noi ticaie ceasul.....mereu "cade cite unul. "
sa auzim de bine si sa fim sanatosi sa ne vedem rezolvati.
D na
.Rica Marcu
Va multumesc pt aprecieri,
M am gindit mereu la toti sa facem o actiune comuna asta e TEAM WORK in aviatie.
Daca citeati mesajele mele si actionam de mai multa vreme poate nu mai asteptam atita. Noi nu am iesit cu nimic in fata sa aratam ca suntem nemultumiti si dorim drepturile noastre pe care ni le meritam . Am fost furati la salarii si acum la pensii. Nu au grila de calculul pensiei . pt munca noastra .(Nu se vrea si nici nu si bat capul asa ca ne a bagat la comun cu toti/simplu)
Oricum va multumesc si retineti pt o cauza comuna trebuie sa fim uniti .
p s
Poate cineva din cei platitori la ANAP ar face ca un "decont" pt Manolache ce a facut in cei 4 ani APRILIE 2011/2015. sau DEBEBRIEFING dupa misiune...
A spus unde merge ce spune, cum au decurs intinlirile? ERA REPREZENTANTUL AVIATORILOR , ANAP ISTI SI NE (eu nu am avut incredere si nu m am inscris) dar m am luptat singura,,,,,( nu e acelasi lucru ca in grup)
A fost platit si trebuie sa raspunda.
Dl Gica Preda spune bine nu a facut nimic nici la Sindicatul Tarom.......intrebarea mea e DE CE ATI PUS TOT PE EL REPREZENTANT STIIND CE A FACUT SI PROBLEMELE DE COMUNICARE SI EXPRIMARE PE CARE LE ARE. ?
Sa urmarim cum decurge procesul legii si sa fim atenti nu mai astepam ani doamnelor si domnilor NU MAI AVEM TIMP. pt noi ticaie ceasul.....mereu "cade cite unul. "
sa auzim de bine si sa fim sanatosi sa ne vedem rezolvati.
D na
.Rica Marcu
Marcu A- Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014
Ieri dimineata la comisia de munca au fost si reprezentantii ANAP, in ciuda a ceea ce spun unii ca nu ne reprezinta, ca nu se ocupa...
Interventia lor la actualul si fostul presedinte al comisiei a facut ca legea sa fie discutata ieri.
Multumesc colegilor care au intervenit!
=====
Nu stiam ca ANAP si-a creat serviciu de postaci. Spuneti cu nume si prenume si o sa deveniti credibil.
Interventia lor la actualul si fostul presedinte al comisiei a facut ca legea sa fie discutata ieri.
Multumesc colegilor care au intervenit!
=====
Nu stiam ca ANAP si-a creat serviciu de postaci. Spuneti cu nume si prenume si o sa deveniti credibil.
Maxim- Mesaje : 36
Data de inscriere : 07/03/2011
Si cand se voteaza in Camera Deputatilor???
==========
Nu exista o informatie sigura. speram cit mai curind. (o saptamina doua )
==========
Nu exista o informatie sigura. speram cit mai curind. (o saptamina doua )
Dan Voicu- Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013
In Camera deputatilor, asa cum am fost informat de un reprezentant ANAP, legea va fi trecuta pe ordinea de zi saptamana viitoare.
======
Nume. Sau este sub acoperire? (ca e la moda )
======
Nume. Sau este sub acoperire? (ca e la moda )
Maxim- Mesaje : 36
Data de inscriere : 07/03/2011
POSTARE MUTATA LA DIVERSE
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Joi 26 Mar - 15:29, editata de 1 ori
CINE NE DEZINFORMEAZA SI LANSEAZA ZVONURI ?
Admin ai spus ieri ca stii ca s a semnat legea cum? S a discuta unde la o cafea? Ce inseamna asta atita timp cit nu figureaza ca intra in discutie la nici o data?
Cred ca ar fi bine sa nu mai se lanseze astfel de zvonuri, SUNTEM LA FEL CA ALALTAIERI nu? adica nimic unii au primit niste promisiuni si gata au zis mai primim si banii deja.
Multa neseriozitate. CIND O SA VEDETI CA A APARUT RAPORTUL SI E PE ODINEA DE ZI mai discutam..... de ieri mi s a parut ca era o cacialma sa stam relaxati si sa asteptam nemurirea.
Admin ai spus ieri ca stii ca s a semnat legea cum? S a discuta unde la o cafea? Ce inseamna asta atita timp cit nu figureaza ca intra in discutie la nici o data?
Cred ca ar fi bine sa nu mai se lanseze astfel de zvonuri, SUNTEM LA FEL CA ALALTAIERI nu? adica nimic unii au primit niste promisiuni si gata au zis mai primim si banii deja.
Multa neseriozitate. CIND O SA VEDETI CA A APARUT RAPORTUL SI E PE ODINEA DE ZI mai discutam..... de ieri mi s a parut ca era o cacialma sa stam relaxati si sa asteptam nemurirea.
urmariti aici si vedeti daca se modifica ceva pina atunci nimic.
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=13298
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=13298
Marcu A. gindeste inainte sa scrii. Esti urmarita de cel putin 1 000 de persoane, multe din stainatate.
Tensiunea este mare si nu este bine sa te joci cu nervi colegilor nostri. Daca se intimpla ceva cu vreun coleg?
Mai multa responsabilitate nu strica. Informeaza-te din mai multe surse. Manolache, Maxim,TV-prima care a dat si imagini aseara, si altele.
Tensiunea este mare si nu este bine sa te joci cu nervi colegilor nostri. Daca se intimpla ceva cu vreun coleg?
Mai multa responsabilitate nu strica. Informeaza-te din mai multe surse. Manolache, Maxim,TV-prima care a dat si imagini aseara, si altele.
Preda Ghe. sa stii ca gindesc cind scriu si dupa cum vezi ar fi o logica in ceea ce spun , Decit sa mi spui de unde pot lua informatii si sa ma acuzi ca ma joc cu nervii cuiva POTI DA TU INFORMATIILE DE ULTIMA ORA CA NU STAU SA URMARESC TOATE CANALELE DE TV DOAR DOAR O ZICE CINEVA CEVA DE AVIATORI ... DACA STII CONCRET CEVA SPUNE .
Sa fac cercetare la sursele sus mentionate ?
Ai facut site ul sa informezi despre pensii si aviatori sau era vorba doar de bors si sanatate..
Se pare ca ai o problema cu receptia mesajelor in sensul ca le intelegi invers. .....
Putina seriozitate si lasa atacurile daca poti. Pina acum tu ziceai despre Manolache ceva ....acum da informatii?
Sa fac cercetare la sursele sus mentionate ?
Ai facut site ul sa informezi despre pensii si aviatori sau era vorba doar de bors si sanatate..
Se pare ca ai o problema cu receptia mesajelor in sensul ca le intelegi invers. .....
Putina seriozitate si lasa atacurile daca poti. Pina acum tu ziceai despre Manolache ceva ....acum da informatii?
Iti multumesc Preda Ghe,
se poate sa fim si civilizati,
E bine sa avem o comunicare decenta si fara atacuri
Apreciez raspunsul tau promt.
A Marcu.
se poate sa fim si civilizati,
E bine sa avem o comunicare decenta si fara atacuri
Apreciez raspunsul tau promt.
A Marcu.
Camera Deputaților
Președinte Valeriu Zgonea PSD, din 2012 zgonea@cdep.ro
Vicepreședinți Florin Iordache (PSD), fiordache@cdep.ro;
iordachepflorin@yahoo.com
Gabriel Vlase (PSD), gabriel.vlase@cdep.ro
Rodica Nassar (PSD), rodica_nassar@cdep.ro;
Dan Motreanu (PNL) cabinet.danmotreanu@gmail.com
acum la ei este mingia noastra
Președinte Valeriu Zgonea PSD, din 2012 zgonea@cdep.ro
Vicepreședinți Florin Iordache (PSD), fiordache@cdep.ro;
iordachepflorin@yahoo.com
Gabriel Vlase (PSD), gabriel.vlase@cdep.ro
Rodica Nassar (PSD), rodica_nassar@cdep.ro;
Dan Motreanu (PNL) cabinet.danmotreanu@gmail.com
acum la ei este mingia noastra
catre adersea: zgonea@cdep.ro, fiordache@cdep.ro;
iordachepflorin@yahoo.com,gabriel.vlase@cdep.ro,rodica_nassar@cdep.ro; cabinet.danmotreanu@gmail.com
Buna seara!
Ma numesc Popescu Nicolaie,in varsta de 69 ani,pilot pensionar.
Va rog sa urgentati punerea pe ordinea de zii a camerei deputatilor
a Plx 612 ''Propunere legislativă de modificare şi completare a Legii nr.223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România''
Pentru mine si pentru multi dintre colegii mei asteptarea a devenit insupotrabila.
Va multumesc anticipat
iordachepflorin@yahoo.com,gabriel.vlase@cdep.ro,rodica_nassar@cdep.ro; cabinet.danmotreanu@gmail.com
Buna seara!
Ma numesc Popescu Nicolaie,in varsta de 69 ani,pilot pensionar.
Va rog sa urgentati punerea pe ordinea de zii a camerei deputatilor
a Plx 612 ''Propunere legislativă de modificare şi completare a Legii nr.223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România''
Pentru mine si pentru multi dintre colegii mei asteptarea a devenit insupotrabila.
Va multumesc anticipat
Eu nu am nici un motiv sa intru in conflict cu vreo persoana, dar nici nu primesc ordine sa postez informatii.
Nu am dat si nu voi da cuiva ordine, dar nici nu primesc ordine, si nici nu accept sa fiu criticat ca dau informatii mincinoase.
De azi am luat hotarirea sa nu mai postez nimic din ce aflu.
Nu am dat si nu voi da cuiva ordine, dar nici nu primesc ordine, si nici nu accept sa fiu criticat ca dau informatii mincinoase.
O lege speciala asteptata de toti! Responsabilitate din partea ANAP
M-am uitat pe site-ul ANAP si e liniste, tacere;sunt 305 membrii ( forum), se mai pune cate o intrebare, la care nu raspunde nimeni.
In mod normal, macar din bun simt, daca nu din responsabilitatea pe care si-au asumat-o, ar fi trebuit sa comunice modul in care legea parcurge procesul legislativ. Aceasta este cauza pentru care toate intrebarile si discutiile s-au mutat aici, impreuna cu tensiunea care creste tocmai din cauza unei lipse de comunicare.
Si atunci ce facem, scriem fiecare guvernantilor?Ati facut bine ca v-ati ocupat si ati dat informatii.Cei care scriu aici sau dau informatii trebuie sa-si dea numele.
Forumul este urmarit, dupa cum bine ati spus, si trebuie ca informatiile sa fie confirmate oficial.
Raspunsul primit de dvs. de la Presedintele Comisiei de munca era echivoc, neconcret, desi legea era acolo, cel putin din spusele Min.Muncii.
Apoi, vazand ca exista o activitate de informare aici, pe forum, au inceput sa se precipite lucrurile, imediat s-au dus reprezentatii nostri ( cei care si-au asumat ), au discutat la Comisia de Munca si totul a intrat in normal.Pana la urma, noi ce sa credem.Dorim o confirmare oficiala.
Sa mai vorbesc de seriozitatea lor, de responsabilitatea pe care si-au asumat-o?E inutil.Toti am spus ca suntem reprezentati si ca nu putem, fiind vorba de o lege, sa incepem sa punem, pe rand, intrebari politicienilor.
Ceea ce ar trebui sa inteleaga toti, este ca nu suntem in doua tabere, ci suntem in asteptarea unei legi speciale pentru care si-au asumat raspunderea , cei care au fost delegati.
In mod normal, macar din bun simt, daca nu din responsabilitatea pe care si-au asumat-o, ar fi trebuit sa comunice modul in care legea parcurge procesul legislativ. Aceasta este cauza pentru care toate intrebarile si discutiile s-au mutat aici, impreuna cu tensiunea care creste tocmai din cauza unei lipse de comunicare.
Si atunci ce facem, scriem fiecare guvernantilor?Ati facut bine ca v-ati ocupat si ati dat informatii.Cei care scriu aici sau dau informatii trebuie sa-si dea numele.
Forumul este urmarit, dupa cum bine ati spus, si trebuie ca informatiile sa fie confirmate oficial.
Raspunsul primit de dvs. de la Presedintele Comisiei de munca era echivoc, neconcret, desi legea era acolo, cel putin din spusele Min.Muncii.
Apoi, vazand ca exista o activitate de informare aici, pe forum, au inceput sa se precipite lucrurile, imediat s-au dus reprezentatii nostri ( cei care si-au asumat ), au discutat la Comisia de Munca si totul a intrat in normal.Pana la urma, noi ce sa credem.Dorim o confirmare oficiala.
Sa mai vorbesc de seriozitatea lor, de responsabilitatea pe care si-au asumat-o?E inutil.Toti am spus ca suntem reprezentati si ca nu putem, fiind vorba de o lege, sa incepem sa punem, pe rand, intrebari politicienilor.
Ceea ce ar trebui sa inteleaga toti, este ca nu suntem in doua tabere, ci suntem in asteptarea unei legi speciale pentru care si-au asumat raspunderea , cei care au fost delegati.
Inca o data iti spun ca nu intelegi mesajele nici chiar dupa ce ti se multumeste.Admin a scris:Eu nu am nici un motiv sa intru in conflict cu vreo persoana, dar nici nu primesc ordine sa postez informatii.
NU MAI DA DRAGA INFORMATII , DE CE AI MAI FACUT SITE UL.? o sa fie la fel ca cel de la ANAP. De aceea au venit toti sa ia . informatii despre pensii, stai linistit ca informatiile de cum sa traim sanatos cautam in alta parte.
Eu va spun LA REVEDERE tuturor celor care m au criticat si celor care au avut cuvinte frumoase de spus, celor cunoscuti si necunoscuti va doresc succes si sa va primiti pensiile , sa fiti sanatosi .
Pe acest site eu nu mai am ce face si nici nu mai am de ce in fond. INFORMATII AVEM cu TOTI POSIBILITATEA SA NE LUAM dar nu le mai dam , asta e nu uitati ca suntem romani {toti } si rautatile sunt la cote maxime...... nu ne am comportat ca niste persoane care doream acelasi lucru. Cei care s au dus si ne au reprezentat au avut o armata (noi) de aviatori si in numele lor au vorbit, DECI MIE NU MI SE PARE CORECT SA DAM INFORMATIILE PE SURSE.......secret. sau mai rau cum spune Preda GHE. nu mai spun nimic din ce stiu.
Intelegeti ce vreti fiecare. unii chiar ati fost folositi de ANAP.
Marcu A., te rogam sa ne lasi linistea in pace si sa iti vezi de problemele d-tale unde vrei, dar nu aici pe forum.... Ar fi frumos sa iti ceri si scuze Admin-ului.....
Eu regret ca se ajunge mereu intr-un pas de cumpana.
Era un moment benefic pentru ca PSD are majoritate in Parlament si dincolo de orice discutie in contradictoriu, scopul era ca "legea", asa cum a fost conceputa (intoarsa sau stationara din diferite motive: amendament, reclamatii, etc.) sa poate trece si sa vedem rezultatele.
Fiind atat de mult comentata ( legea), ar fi trebuit mai multa grija, sprijin si o transparenta pentru cei la care se refera.
Era un moment benefic pentru ca PSD are majoritate in Parlament si dincolo de orice discutie in contradictoriu, scopul era ca "legea", asa cum a fost conceputa (intoarsa sau stationara din diferite motive: amendament, reclamatii, etc.) sa poate trece si sa vedem rezultatele.
Fiind atat de mult comentata ( legea), ar fi trebuit mai multa grija, sprijin si o transparenta pentru cei la care se refera.
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Joi 26 Mar - 19:20, editata de 1 ori
Inca odata, multumim Admin pentru informatiile care ni le furnizati pe surse si care tot timpul s-au dovedit a fi adevarate!
Roportul de ieri de la comisia de munca il puteti vedea aici:
http://www.cdep.ro/comisii/munca/pdf/2015/re612_13.pdf
Totodata tin sa precizez ca propunerea legislativa PLX612/2013 nu apare pe ordinea de zi de la urmatoarea sedinta si anume in data de 01.04.2015 (ordinea de zi pentru sedinta din 01.04.2015 a fost aprobata in data de 25.03.2015, data la care nu era intocmit/trimis raportul). Speram ca vom regasi legea pe ordinea de zi la urmatoarea sedinta a plenului (08.04.2015).
Ordinea de zi a plenului pentru sedinta din data de 01.04.2015:
http://www.cdep.ro/pls/caseta/dap?p_file=F-403576868/oz20150401dep.pdf
O zi buna tuturor!
Roportul de ieri de la comisia de munca il puteti vedea aici:
http://www.cdep.ro/comisii/munca/pdf/2015/re612_13.pdf
Totodata tin sa precizez ca propunerea legislativa PLX612/2013 nu apare pe ordinea de zi de la urmatoarea sedinta si anume in data de 01.04.2015 (ordinea de zi pentru sedinta din 01.04.2015 a fost aprobata in data de 25.03.2015, data la care nu era intocmit/trimis raportul). Speram ca vom regasi legea pe ordinea de zi la urmatoarea sedinta a plenului (08.04.2015).
Ordinea de zi a plenului pentru sedinta din data de 01.04.2015:
http://www.cdep.ro/pls/caseta/dap?p_file=F-403576868/oz20150401dep.pdf
O zi buna tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Floooooder in Joi 26 Mar - 10:42, editata de 3 ori
În urma finalizării dezbaterilor, membrii celor două comisii au hotărât, cu unanimitate de voturi, respingerea Cererii de reexaminare şi adoptarea Legii pentru completarea Legii nr.223/2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România cu un amendament, în sensul eliminării amendamentului propus de Senat şi păstrarea formei iniţiale a legii, astfel cum a fost adoptată de Parlament în 9 septembrie 2014.
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
Stimati colegi,din cate stiu eu daca nu aparea acel amandamant introdus la Senat de un reprezentant ANAP legea noastra trecea doar prin comisii . La reexaminare in plen se voteaza numai amaendamantele .
In situatia actuala sunt 228 de legi trecute in plen pe 1 aprilie 2015 dar doar vreo 10 au recomandare de admitere. Cred ca ar fi bine sa fim mai vocali lucru care s-a probat in aceasta saptamana .Printre cei care au initiat legea Plx612/2013 a fost si d-na deputat
Alina Gorghiu presedinte PNL. Am putea respectos sa o rugam sa faca o interpelare
la Guvern sau la Camera Deputatilor pentru urgentare votului in plen.
In situatia actuala sunt 228 de legi trecute in plen pe 1 aprilie 2015 dar doar vreo 10 au recomandare de admitere. Cred ca ar fi bine sa fim mai vocali lucru care s-a probat in aceasta saptamana .Printre cei care au initiat legea Plx612/2013 a fost si d-na deputat
Alina Gorghiu presedinte PNL. Am putea respectos sa o rugam sa faca o interpelare
la Guvern sau la Camera Deputatilor pentru urgentare votului in plen.
fredz- Mesaje : 58
Data de inscriere : 04/12/2014
Sunt de acord cu dnl fredz
Domnule Admin daca nu va razganditi in decizia de a nu mai posta informatii sigur sunt destui care se bucura deja
Ati spus-o chiar d- voastra ca vi s-a cerut sa inchideti forumul.
Si chiar daca doamna Marcu v- a suparat nu cred va se numara printre aceea
90% din mess lui admin sunt informatii
10% comentarii
Ati spus-o chiar d- voastra ca vi s-a cerut sa inchideti forumul.
Si chiar daca doamna Marcu v- a suparat nu cred va se numara printre aceea
90% din mess lui admin sunt informatii
10% comentarii
Pl-x nr. 612/2013
Initiator: 16 deputati+senatori
ovidiu.iane@cdep.ro,carmen.moldovan@cdep.ro,victor.dobre@cdep.ro;alina.gorghiu@cdep.ro,daniel.iane@cdep.ro
diana.tusa@cdep.ro,diana.tusa@cdep.ro,erdei@cdep.ro,kelemenhunor@cdep.ro,
dep.kerekes47@gmail.com,gabriela.firea@senat.ro,victor.ciorbea@senat.ro,
tariceanucalin.liberal@gmail.com; tariceanu@tariceanu.ro
acest mesaj l-am trimis eu initiatorilor:
Buna ziua!
Ma numesc Popescu Nicolae,sunt pensionar aviator
Stiu ca sunteti unul dintre initiatorii Pl-x nr. 612/2013
Va rog sa sustineti in continuare legea si sa incercati sa urgentati
punerea ei pe ordinea de zii a camerei deputatilor
Va multumesc!
Initiator: 16 deputati+senatori
ovidiu.iane@cdep.ro,carmen.moldovan@cdep.ro,victor.dobre@cdep.ro;alina.gorghiu@cdep.ro,daniel.iane@cdep.ro
diana.tusa@cdep.ro,diana.tusa@cdep.ro,erdei@cdep.ro,kelemenhunor@cdep.ro,
dep.kerekes47@gmail.com,gabriela.firea@senat.ro,victor.ciorbea@senat.ro,
tariceanucalin.liberal@gmail.com; tariceanu@tariceanu.ro
acest mesaj l-am trimis eu initiatorilor:
Buna ziua!
Ma numesc Popescu Nicolae,sunt pensionar aviator
Stiu ca sunteti unul dintre initiatorii Pl-x nr. 612/2013
Va rog sa sustineti in continuare legea si sa incercati sa urgentati
punerea ei pe ordinea de zii a camerei deputatilor
Va multumesc!
Este pacat spun eu,sa-l suparam asa tare pe d-nul Admin care a incercat din rasputeri alaturi de noi toti sa afle ceva,fie si din surse,ca sa poata spune mai departe tuturor,indiferent daca sursa a fost credibila sau nu...ne-a adus adesea speranta in suflet asa cum a putut,nu este perfect,cu totii avem acea uzura a mii de ore de zbor si poate nu o recunoastem...acum cind sintem aproape de un final cit de cit favorabil noua,trebuie sa-i multumim d-nului Admin cit si tuturor colegilor care s-au zbatut in fel si chip sa reusim cumva.Eu personal indiferent de rezultat multumesc tuturor pentru efortul enorm depus zi de zi!
Dacă există cvorum legal, proiectul de lege sau propunerea legislativă în ansamblu se supune Camerei spre adoptare în forma rezultată din dezbaterea pe articole. Proiectele sau propunerile de revizuire a Constituţiei se adoptă cu majoritate de cel puţin 2/3 din numărul membrilor fiecărei Camere. Legile organice se adoptă cu votul majorităţii membrilor fiecărei Camere. Legile ordinare se adoptă cu votul majorităţii membrilor prezenţi din fiecare Cameră.
(Ne trebuie 206+1 VOTURI)
=========
Politica altor țări •
Acest cadru: v [size=7]• d • m[/size]Această listă descrie componența Camerei Deputaților din România în legislatura 2012-2016, alcătuită din 412 de deputați.
========
Legea adoptată de Camera Deputaţilor cu privire la care Senatul s-a pronunţat ca primă Cameră sesizată ori, după caz, în calitate de Cameră decizională pentru unele prevederi, semnată de preşedintele Camerei Deputaţilor şi de preşedintele Senatului, se comunică, cu 5 zile înainte de a fi trimisă spre promulgare (trimisa la presedinte), Guvernului, Înaltei satelitţi de Casaţie şi Justiţie, precum şi Avocatului Poporului şi se depune la secretarul general al Camerei Deputaţilor şi la secretarul general al Senatului, în vederea exercitării dreptului de sesizare a satelitţii Constituţionale.
================
Promulgarea legii se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei satelitţii Constituţionale, prin care i s-a confirmat constituţionalitatea.
========
( cred ca""satelitţii""se pote traduce = curte )
(Ne trebuie 206+1 VOTURI)
=========
Politica altor țări •
Acest cadru: v [size=7]• d • m[/size]Această listă descrie componența Camerei Deputaților din România în legislatura 2012-2016, alcătuită din 412 de deputați.
========
Legea adoptată de Camera Deputaţilor cu privire la care Senatul s-a pronunţat ca primă Cameră sesizată ori, după caz, în calitate de Cameră decizională pentru unele prevederi, semnată de preşedintele Camerei Deputaţilor şi de preşedintele Senatului, se comunică, cu 5 zile înainte de a fi trimisă spre promulgare (trimisa la presedinte), Guvernului, Înaltei satelitţi de Casaţie şi Justiţie, precum şi Avocatului Poporului şi se depune la secretarul general al Camerei Deputaţilor şi la secretarul general al Senatului, în vederea exercitării dreptului de sesizare a satelitţii Constituţionale.
================
Promulgarea legii se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei satelitţii Constituţionale, prin care i s-a confirmat constituţionalitatea.
========
( cred ca""satelitţii""se pote traduce = curte )
Va rog fiti atenti ce informatii dati pe site.dusmanul asculta si inca ne mai pote face mult rau.
=====
Cred ca toti sintem interesati. Ceva concret avem? ca la modul general nu stim unde sa actionam.
=====
Cred ca toti sintem interesati. Ceva concret avem? ca la modul general nu stim unde sa actionam.
robi- Mesaje : 50
Data de inscriere : 01/03/2015
Dle Admin, cred ca ar fi foarte bine daca nu a-ti mai permite unor persoane care posteaza pe site sa foloseasca asemenea ton si epitete cand se refera la colegii nostri, care chiar daca au avut actiuni pe care unii dintre noi le considera gresite, altii corecte, nu pot fi jigniti si numiti DUSMANI. Sper din tot sufletul ca dl. Robi a scris acest mesaj pana sa-si bea cafeaua si sa-si limpezeasca mintea. No hate.
PS. Poate ne traduce si epitetele pe care le-a scris mai sus. In ceea ce priveste cumnatul e foarte clar, insa nu am inteles cine sunt parasutele, academicienii si mai ales sportiva.
PS. Poate ne traduce si epitetele pe care le-a scris mai sus. In ceea ce priveste cumnatul e foarte clar, insa nu am inteles cine sunt parasutele, academicienii si mai ales sportiva.
cris- Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011
dusmanul=parasutele care si-au bagat toate salturile de pe 1an in 3luni si au luat pensii de 30 000 lei,dusmanul=pilotii de la sportiva care si-au bagat 24 de ore de zbor pe zi si au luat pensii de 30 000 lei dusmanul=cumnatulu lui manolache care cu antetul academiei ca lider sindical(fals) a dezinformat Presidentia k legea este neconstitutionala(fals) si toti aceea care ne comunica k daca nu luati voi pensia nu o vom lua nici noi.
=====
Acestea sint banuieli pe care le stim cu totii,ele trebuiesc si probate undeva oficial. cea cu liderul nu este de prea mare importanta deoarece orice persoana fizica putea sa faca acelasi lucru.
Insa f. important este faptul ca actioneaza inca. Vrem sa stim in ce mod si unde, altfel sinetm legati de miini si de picioare.
Parerea mea este ca in aceasta faza nu mai reprezinta pericol. Repet este o parere nu o cetitudine.
Iar ca dusmanul se poate folosi de informatii de pe forum ,este ideea ANAP-ului pentru a manipula membrii in necunostinta de cauza.
=====
Acestea sint banuieli pe care le stim cu totii,ele trebuiesc si probate undeva oficial. cea cu liderul nu este de prea mare importanta deoarece orice persoana fizica putea sa faca acelasi lucru.
Insa f. important este faptul ca actioneaza inca. Vrem sa stim in ce mod si unde, altfel sinetm legati de miini si de picioare.
Parerea mea este ca in aceasta faza nu mai reprezinta pericol. Repet este o parere nu o cetitudine.
Iar ca dusmanul se poate folosi de informatii de pe forum ,este ideea ANAP-ului pentru a manipula membrii in necunostinta de cauza.
robi- Mesaje : 50
Data de inscriere : 01/03/2015
Buna ziua,tuturor mai putin dl.robi(l-am citat),imi pare foarte rau ca nici acum la pensie nu are habar ce este aceea o parasuta,am sa ii explic pe intelesul lui.- parasuta= curva,in limbajul unui consumator de parasute parasuta=aparat(aeronava cu YR.) mai grea decit aerul care te aduce in conditii optime de la avion la sol)[(ASTA NUMAI DACA STII FOARTE BINE AERODINAMICA ARIPII.Pentru cultura generala a dvs. o singura persoana are acea pensie(P.V.)nu accept sa ma jigniti,deoarece nu ne cunoastem si tot pentru cultura dvs. am sa postez si cuponul de pensie vechi si cel nou pentru a va cere scuze(imi fac iluzii) dupa 30 de ani traiesc impreuna cu mama din 900 lei,si nu mi-am jignit colegii care au sarit calul,nu am fost si nu voi fi de partea lor moral(IAR LEGAL)......daca au constinta bine ,daca nu asta este.Tot pentru cultura generala azi 27 aprilie 2015 mi-am vandut apartamentul si locuiesc tot de azi intr-o garsoniera de 27 mp.cu familia ,dar de suparare tot nu imi jicnesc fostii colegi,va doresc din tot sUfletul o zi la fel de buna ca a mea( FARA CASA LA BATRINETE ) la ora 16.00 la notar.ce zici dl.pilot...????
ionescu maria- Mesaje : 3
Data de inscriere : 27/02/2015
Pai si in situatia asta, Curtea de Conturi ce pazeste ? Sa-i ia domnule frumusel, sa verifice prestatia reala in perioada legal considerata, sa-i puna la plata daca e cazul si sa ramana baza de calcul a pensiei la cotele prestatiei REALE. Asta e solutia corecta, altfel avem parte de barfe, mincinuni si manipulari si in final paranoia. Altfel de discutie pe acest subiect nu poate exista. Duplicitatea trebuie eliminata. Ori e laie, ori e balaie.
SPEEDY G.- Mesaje : 126
Data de inscriere : 01/05/2011
Respect!
Cand am citit si eu multe dintre mesajele de aici,am vazut ca sunt foarte multe jigniri si ca le place, in continuare, sub acoperirea anonimatului sa provoace, sa atate discordia, sa jigneasca.
Imi pare rau cand aud prin cate trec multi colegi, aflati la pensie sau la varste, la care nu mai pot munci sau au alte probleme deosebite asa cum ne-ati spus si Dvs., D-na Ionescu Maria.
Uneori, tacem toti sau ne vedem de treburile noastre pentru ca discutiile, de aici, au deviat de la motivul principal, legea pensiilor de serviciu pentru toate categoriile de personal aeronautic civil.Daca ne-am fi respectat intre noi si cei care ne-au reprezentat ( cu acord sau fara acord) ar fi facut o larga consultare, estimare,consecinte, nu am mai fi fost acum in aceasta situatie. In plus, au dat guvernantilor impresia de necunoastere a problemelor celor pe care ii reprezentau.
Asa ca mi se pare firesc, cand se fac aprecieri, sa dati exemple concrete si sa va dati numele, sa stim si noi cine jigneste.
Parca spunea Dl.Preda ca forumul este urmarit de peste 1000 de persoane, de colegi,de fosti colegi din strainatate, de alte persoane din afara grupului.Ma intreb ce impresie le-ati lasat, domnilor? Dar cand jigniti femei, categorii de personal? Lasati impresia, ca si altii, ca sunteti unicii detinatori ai adevarului si posesori de drepturi legitime in privinta pensiilor.
Profesional nu avem ce sa discutam.Poate despre caracter?!
Poate reusiti sa va cereti scuze!Macar atat!
Sa va aduc aminte ca forumul se numeste: taromistii
Imi pare rau cand aud prin cate trec multi colegi, aflati la pensie sau la varste, la care nu mai pot munci sau au alte probleme deosebite asa cum ne-ati spus si Dvs., D-na Ionescu Maria.
Uneori, tacem toti sau ne vedem de treburile noastre pentru ca discutiile, de aici, au deviat de la motivul principal, legea pensiilor de serviciu pentru toate categoriile de personal aeronautic civil.Daca ne-am fi respectat intre noi si cei care ne-au reprezentat ( cu acord sau fara acord) ar fi facut o larga consultare, estimare,consecinte, nu am mai fi fost acum in aceasta situatie. In plus, au dat guvernantilor impresia de necunoastere a problemelor celor pe care ii reprezentau.
Asa ca mi se pare firesc, cand se fac aprecieri, sa dati exemple concrete si sa va dati numele, sa stim si noi cine jigneste.
Parca spunea Dl.Preda ca forumul este urmarit de peste 1000 de persoane, de colegi,de fosti colegi din strainatate, de alte persoane din afara grupului.Ma intreb ce impresie le-ati lasat, domnilor? Dar cand jigniti femei, categorii de personal? Lasati impresia, ca si altii, ca sunteti unicii detinatori ai adevarului si posesori de drepturi legitime in privinta pensiilor.
Profesional nu avem ce sa discutam.Poate despre caracter?!
Poate reusiti sa va cereti scuze!Macar atat!
Sa va aduc aminte ca forumul se numeste: taromistii
Forumul pilotilor,insotitorilor de bord si pensionarilor din tarom
Multumim d-le Admin pt corectele dvs informatii,speram ca legea sa treaca,sa ne mai putem bucura de ceva in plus la pensie.Sint foarte multi colegi care va apreciaza pe dvs cit si informatiile pe care le aflati si ni le spuneti.Restul sint aiureli,angoase,depresii (tot este la moda) pe care nu le baga in seama cei cu fisa medicala ok,deci asteptam cu interes in continuare informatiile dvs! MULTUMIM!
26.03.2015 | primire raport de reexaminare de la:
|
Cf. Art.77 alin 3 din Constitutie, se poate cere reexaminarea de catre Presedinte ori verificarea constitutionalitatii. Asa ca dupa adoptare la Camera Deputatilor, nu cred ca mai poate fi vorba de Curtea Constitutionala. Ori una, ori alta.
Sunt sigur ca se poate trimite o singura data LA reexaminare si dupa care se poate trimite LA curtea constitutionala.Presedintele prima data o poate time 20 de zile cand revine LA promulgare, cazul nostru duar 10 zile
Nu cred ca e cazul sa ne facem griji
Nu cred ca e cazul sa ne facem griji
Legea se trimite, spre promulgare, Preşedintelui României. Promulgarea se face în termen de cel mult 20 de zile de la primire. Înainte de promulgare, Preşedintele poate cere Parlamentului, o singură dată, reexaminarea legii. Dacă Preşedintele a cerut reexaminarea legii ori dacă s-a cerut verificarea constituţionalităţii ei, promulgarea se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei satelitţii Constituţionale, prin care i s-a confirmat constituţionalitatea. (Articolul 77 - Constituţia României)
www.drp.gov.ro
Adresa secretariatului Camerei Deputatilor, secretar general CRISTIAN-ADRIAN PANCIU.
Aici se fac planificarile proiectelor de legi.
Adresa secretariatului Camerei Deputatilor, secretar general CRISTIAN-ADRIAN PANCIU.
Aici se fac planificarile proiectelor de legi.
Ar fi bine sa ne mobilizam sa trimitem multe mesaje
Eu am trimis
Eu am trimis
O informatie de ultima ora planificarea proiectelor de lege pentru plen se face de catre BIROUL PERMANENT AL CAMEREI DEPUTATILOR . Nu ii stiu adresa.
Nu cred ca e rau sa trimitem si la secretariat.
Sugerez;
-5 ani de asteptare
-regulamentul camerei spune ca proiectul de lege trimis la reegzaminare trebuie sa revina la presedinte in 30 de zile
-tesiunea in rindul pensionarilor este maxima
- vine vacanta parlamentara pentru pasti care dureaza
-guvernul a promis ca pina in pasti se rezolva
-....s. a.........
Nu cred ca e rau sa trimitem si la secretariat.
Sugerez;
-5 ani de asteptare
-regulamentul camerei spune ca proiectul de lege trimis la reegzaminare trebuie sa revina la presedinte in 30 de zile
-tesiunea in rindul pensionarilor este maxima
- vine vacanta parlamentara pentru pasti care dureaza
-guvernul a promis ca pina in pasti se rezolva
-....s. a.........
31.03.2015 com. pentru munca, plx 612-pozitia 1. Nu inteleg cum a trecut legea nefiind pe ordinea de zi !!
pitic dorian- Mesaje : 3
Data de inscriere : 21/01/2013
Varsta : 67
Presedinte este Valeriu Zgonea.
Email. zgonea@cdep.ro
Email. zgonea@cdep.ro
Petitie online: "Repunerea in drepturi a pensiilor de serviciu"/20.03.2015
Despre petitie puteti citi aici:
http://www.petitieonline.net/petitie/21443144/comentarii#comentariu-44031746
http://www.petitieonline.net/petitie/21443144/comentarii#comentariu-44031746
Ultima editare efectuata de catre Ionescu D. in Mar 31 Mar - 10:11, editata de 4 ori
Im primit urmatorul mesaj,
""MIERCURI 01.04.2015 , LEGEA SE VA VOTA IN PLEN SI ARE POZITIA 4 PE ORDINEA DE ZI A PLENULUI .''
""MIERCURI 01.04.2015 , LEGEA SE VA VOTA IN PLEN SI ARE POZITIA 4 PE ORDINEA DE ZI A PLENULUI .''
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun 30 Mar - 20:23, editata de 2 ori
Multumim pentru veste.
PS
Sa ma opresc din trimis mesaje.
PS
Sa ma opresc din trimis mesaje.
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Pagina 7 din 11
Permisiunile acestui forum: