ANUNT F> IMPORTANT
3 participanți
Pagina 1 din 1
ANUNT F> IMPORTANT
PIPEREA este INVINCIBIL!Echipa de avocati a dl.profesor avocat PIPEREA a repurtat un nou succes in fataCPMB-dosar nr.5132/105/2014 din data de 27.DEC.2014,prin respingerea cererii de REVIZUIRE a CPMB.Stimati colegi,deoarece marea MAJORITATE, au absentat la APELUL NOMINAL cerut de PRESEDNTELE COMPLETULUI nr.4 al ICCJ,va solict ferm si respectos,ca la data de 04.DEC.2014 sa fiti prezenti la APELUL NOMONAL al CURTI DE APEL PLOIESTI unde se judeca RECURSUL la OUG nr.59(dosar nr.58004/3.2011).Este recursul CPMB de la care putem sa ramanem cu actuala PENSIE DE SERVICIU(conf.legii nr.223/2007) sau sa pierdem TOTUL ,cu consecinta RETURNARII SUMELOR INCASATE PANA IN PREZENT.Deplasarea la PLOIESTI ,pentru procesul din 04.DEC.2014 este asigurata si plecarea se va face din fata AEROPORTUULUI BANEASA ,la ora 0745.Pentru o prezenta cat mai numeroasa la proces,va rog sa contactati urmatorii colegi (pentru a calcula numarul de masini necesare deplasarii). Suntinvitai si colegii de la celelate grupe ( CIORBEA si URECHE)
CONSTANTIN EMIL.-0728.328.488,/COSMA GHEORGHE-0721.889.375./ CALINESCU HORIA-0722.638.916./VOINEA GHEORGHE-0723.674.270.Va multumesc,stimati colegi, Cosma Gheorghe.
================================================
Am participat personal la INALTA CURTE unde a pledat PIPEREA.
Dupa cum a pledat ca nesiutor am realizat ca colegii nostri vor avea cistig de cauza. Asa sa intimplat 138 de pensionari au intrat in plata pe legea 223/2007 cu toate drepturile ,si cele din urma,cistigate.
Dupa sedinta PIPEREA a afirmat ca important este RECURSUL care are loc la Curtea de Apel Ploiesti.
Domnul Cosma Gheorghe invita pe toti acei ce s-au luat drepurile din 2010 la zi sa dea curs invitatiei la recurs.
SE PNE LA DISPOZITIE AUTOBUZ GRATUIT. Plecarea de la aeroportul BANEASA pe 4 decembrie ora 7:45
CONSTANTIN EMIL.-0728.328.488,/COSMA GHEORGHE-0721.889.375./ CALINESCU HORIA-0722.638.916./VOINEA GHEORGHE-0723.674.270.Va multumesc,stimati colegi, Cosma Gheorghe.
================================================
Am participat personal la INALTA CURTE unde a pledat PIPEREA.
Dupa cum a pledat ca nesiutor am realizat ca colegii nostri vor avea cistig de cauza. Asa sa intimplat 138 de pensionari au intrat in plata pe legea 223/2007 cu toate drepturile ,si cele din urma,cistigate.
Dupa sedinta PIPEREA a afirmat ca important este RECURSUL care are loc la Curtea de Apel Ploiesti.
Domnul Cosma Gheorghe invita pe toti acei ce s-au luat drepurile din 2010 la zi sa dea curs invitatiei la recurs.
SE PNE LA DISPOZITIE AUTOBUZ GRATUIT. Plecarea de la aeroportul BANEASA pe 4 decembrie ora 7:45
Re: ANUNT F> IMPORTANT
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru a se îndeplini legal procedura de citare, amână cauza la 29 ianuarie 2015, sala 2. Pronunţată în şedinţă publică, azi 4 decembrie 2014.
Document: Încheiere de şedinţă 04.12.2014
Solutia pe scurt: Pentru a se îndeplini legal procedura de citare, amână cauza la 29 ianuarie 2015, sala 2. Pronunţată în şedinţă publică, azi 4 decembrie 2014.
Document: Încheiere de şedinţă 04.12.2014
Dragos- Mesaje : 23
Data de inscriere : 22/02/2011
Re: ANUNT F> IMPORTANT
Pai de ce vreti sa castigati in acest proces daca in alt mesaj sustineti ca intoarcerea la pensia din 2010 este discriminatorie?
Citesc pe acest forum o aberatie care se vrea a fi "scrisoare deschisa". Adminul nu permite acolo nici un fel de comentarii, de dialog... si de aceea postez aici, doar, doar s-o indura cineva sa stearga acea prostie de acolo.
Sunt absolut sigur ca nu este scrisa de dl. Preda.
Mai greseste si dl. Preda din cand in cand dar aceasta scrisoare este scrisa de cineva care nu stie ce vrea, nu stie sa se exprime, face greseli logice, greseli de exprimare, de ortografie... Amintiti-va de scrisoarea facuta de cei de la "academia de aviatie", adica de academicieni frate nu de un piloti.
Stiti ca acestia cereau ca fiecare pilot sa primeasca drept pensie de serrviciu 7-8 lei/an?
Iata scrisoarea si va rog sa fiti atenti la cate greseli si aberatii contine:
De altfel multi colegi de-ai nostri au primit deja aceasta pensie prin justitie, au primit banii pe intreaga perioada si vor primi in continuare pensia conform L223/2007. Iar acum in parlament se incearca a se elimina aceasta discriminare si sa primeasca toti pensia din august 2010, nu numai cei care au castigat prin procese.
Sunt sigur ca multi colegi inteleg asta.
Dar, asa cum s-a mai intamplat, sunt sigur ca dl. Preda va sterge acest mesaj. De ce? Nu pot intelege mai ales ca-mi amintesc de participarea d-lui Preda la ultima adunare generala ANAP cand a ridicat mana, a aplaudat si-a apreciat cu glas tare hotararea adunarii generale de a lupta pana la revenirea la pensiile de serviciu taiate.
Acum ce se intampla? Ati trecut de partea diversionistilor? Vreti sa bulversati si sa pierdem si ultima speranta?
Citesc pe acest forum o aberatie care se vrea a fi "scrisoare deschisa". Adminul nu permite acolo nici un fel de comentarii, de dialog... si de aceea postez aici, doar, doar s-o indura cineva sa stearga acea prostie de acolo.
Sunt absolut sigur ca nu este scrisa de dl. Preda.
Mai greseste si dl. Preda din cand in cand dar aceasta scrisoare este scrisa de cineva care nu stie ce vrea, nu stie sa se exprime, face greseli logice, greseli de exprimare, de ortografie... Amintiti-va de scrisoarea facuta de cei de la "academia de aviatie", adica de academicieni frate nu de un piloti.
Stiti ca acestia cereau ca fiecare pilot sa primeasca drept pensie de serrviciu 7-8 lei/an?
Iata scrisoarea si va rog sa fiti atenti la cate greseli si aberatii contine:
SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTELUI SENATULUI ROMANIEI
Scris de Admin la data de Vin 5 Dec 2014 - 20:46Trecand peste greselile subliniate, peste virgulele asezate aiurea, peste colegialiltatea cu care va bateti pe umar cu al doilea om in stat..., eu stiu ca toti cei care au fost pensionari pe L223/2007 vor sa fie repusi in plata cu pensiile pe care le-au avut inainte de taierea prin L119/2010, adica pensia din august 2010.Domnule Presedinte,al Senatului
Va adresez acest mesaj sa va spun ca acum sint pensionar iesit de la Boeing 737, si de patru ani si patru luni, impreuna cu inca aproximativ o mie de colegi ne zbatem sa revenim la vechile pensii, taiate neconstitutional si nedrept. Cind cu mari eforturi am ajuns aproape de mal, ne-am trezit loviti de presedintele statului, dupa cum stiti. Am reluat zbaterile si ne-am trezit cu alta lovitura, de data aceasta, din partea citorva colegi de breazla, de pe la aviatia sportiva si parasutism. Acestia sint putini, cei iesiti la pensie de la aparitia legii 223/2007 pina la abrogarea ei in 2010. Acestia neesind pe media veniturilor tuturor celorlalti colegi au avut posibilitatea sa profite de o inperfectiune a legii 223/2007 care spunea ca poti iesi la pensie pe media veniturilor de pe trei luni Acestia s-au planificat la zbor de asa natura ca au realizat pensii dublu triplu sau mai mult decit venitul salarial.
Proiectul noii legi care a fost adoptat de parlament a corectat aceasta posibilitate si este asteptata cu sufletul la gura fiind o lege echilibrata, si agreeata de 80-90% dintre noi. Toti asteptam ca in aceasta luna sa putem sa depunem cererile la casa de pensii, si sa si scapam de eticheta de pensionari "nesimtiti"
Noi v-am urmarit cu interes, si am apreciat efortul dumneavoastra considerindu-va un bun coleg, insa ultimele evenimente pe majoritatea ne-au dezamagit,si ne-au facut sa ne indoim ca vom mai vedea inapoi ce ni se cuvine.
Pe plan constitutional acest articol 53 indice 2 creaza discriminare intre actualii pensionari si viitori pensionari care ar dorii si ei sa iasa la pensie pe media a trei luni. Deci legea poate fi respinsa ca neconstitutionala.
Ar fi pacat ca din cauza citorva profitori sa sufere cel putin o mie de pensionari aviatori.
Cu stima si respect
De altfel multi colegi de-ai nostri au primit deja aceasta pensie prin justitie, au primit banii pe intreaga perioada si vor primi in continuare pensia conform L223/2007. Iar acum in parlament se incearca a se elimina aceasta discriminare si sa primeasca toti pensia din august 2010, nu numai cei care au castigat prin procese.
Sunt sigur ca multi colegi inteleg asta.
Dar, asa cum s-a mai intamplat, sunt sigur ca dl. Preda va sterge acest mesaj. De ce? Nu pot intelege mai ales ca-mi amintesc de participarea d-lui Preda la ultima adunare generala ANAP cand a ridicat mana, a aplaudat si-a apreciat cu glas tare hotararea adunarii generale de a lupta pana la revenirea la pensiile de serviciu taiate.
Acum ce se intampla? Ati trecut de partea diversionistilor? Vreti sa bulversati si sa pierdem si ultima speranta?
Maxim- Mesaje : 36
Data de inscriere : 07/03/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum