taromistii

semnare Cotroceni

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Admin la data de Vin 26 Sept - 18:49

Rezumarea primului mesaj :

Astazi 26 septembrie 2014 s-a luat legatura la telefon cu palatul Cotroceni. A raspuns un consilier. Acesta a afirmat ca au primit niste inscrisuri din partea unor colegi cu rugamintea sa nu se semneze legea pentru completarea legii 223/2007 (lasind sa se inteleaga, de catre autor, ca nu este constitutionala).
Legea, s-a spus, este pe masa presedintelui, dar va fi semnata dupa analiza inscrisurilor primite in intervalul de 20 de zile de la primire, a legii.
Nu se cunoaste continutul inscrisului si nici autorul, aplicindu-se principiul Manolache, adica secretomania.

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos


semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Mihai la data de Vin 24 Oct - 9:53

Domnule Preda,
De data asta ati scapat si-ati dat motive de liniste si bucurie unor colegi care au drept crez "sa moara capra vecinului".
Aveti grija sa nu care cumva sa vi se mareasca pensia (indiferent cum) ca nu o sa mai aveti liniste aici pe forum.
Cred ca educatia dinainte de '89 nu permite nimanui nici macar sa intentioneze sa iasa deasupra, sa-i fie mai bine si sa-i ajute si pe altii, pentru ca imediat este tras la fund de ceilalti si tinut strasnic in cazanul cu smoala.

Mihai
Admin

Mesaje : 7
Data de inscriere : 23/04/2011

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Marcu A la data de Vin 24 Oct - 10:47

@ Mihai  Admin

 Ai facut un comentariu  sa  te  trezesti scriind.  Comentariul  de  mai sus  era  despre faptul ca  nu mai  spune   nimeni  de  situatia legii noastre,
 
Cine  a  cistigat f  bine   ( poate fi  de  ajutor  pt  ceilalti care nu au cistigat intr o actiune   viitoare)
Cu capra    ar  fi bine   sa  o plimbi putin, ...... aici nu e  vorba  de  invidie  si rautate  dar  se  pare  ca aveti nevoie  de  translator  sa  intelegeti  bine  mesajele  si  intelesul cuvintelor.

O lege     e  pentru  toti   cei  despre   care vorbim  "Personalul Navigant"
( mai tineti minte  cind  ANAP lansa  ideea  ca vor  lua pensile  speciale  numai cei inscrisi in ANAP? ) 

Ok   sper  ca   s a  inteles

 Daca tot esti  ADMIN  poate  te  interesezi  sa vezi stadiul  in care  ne aflam si actiunile  celor   care ne  au adus  aici  la  sfirsitul anului fara nimic.

study
Ca  Admin trebuie  sa  tii pagina  activa   nu  cu  reprosuri si comentarii  "low speech"
===========================

10-10-2014 Înregistrat la Senat pentru reexaminare cu nr.L403

                                  SENAT


1L403/2013
Propunere legislativă de modificare şi completare a Legii nr.223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România


Inițiatori: Ciorbea Victor - senator PNL; Firea Gabriela - senator PSD; Frătean Petru-Alexandru - senator PSD; Greblă Toni - senator PSD; Paşca Liviu-Titus - senator PNL; Popescu-Tăriceanu Călin-Constantin-Anton - senator PNL; Dobre Victor Paul - deputat PNL; Erdei-Dolóczki István - deputat UDMR; Gorghiu Alina-Ştefania - deputat PNL; Iane Daniel - deputat PNL; Iane Ovidiu-Cristian - deputat PSD; Kelemen Hunor - deputat UDMR; Kerekes Károly - deputat UDMR; Moldovan Carmen Ileana - deputat PSD; Tuşa Adriana Diana - deputat PNL; Varga Vasile - deputat PNL
în reexaminare

Marcu A

Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Sam 25 Oct - 18:21

Multumim domule Admin,pt info,va cred ca nici dvs.nu aveti chef sa ne anuntati mai mereu vesti proaste,cu totii ne-am saturat de aminari,dezinfirmari,etc,asa ca rogu-va mai iertati micile noastre iesiri mai dure,majoritatea dintre noi am trecut prin multe,cu mii si mii de ore de zbor in palmele noastre,cu timplele noastre albite,acum cu suferintele noastre fizice...si poate ati vazut si auzit astazi de Ziua Armatei,discursuri sforaitoare si in fond ii doare undeva de noi! Zic sa incercam un pic de normalitate,ar trebui dupa 10 ani de groaza si pierzanie...La multi ani tuturor,dragilor!!

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Admin la data de Dum 26 Oct - 12:03


Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Dum 26 Oct - 17:37

.....sa insemne oare reintroducerea de catre CCR,a Art.53/2,cel scos neconstitutional din proiect? Este posibil atita timp cit hotaririle judecatoresti de revenire a pensiei avute in aug.2010,sint constitutionale,pt colegii ce au cistigat in instante,altfel chiar este discriminare clara! Eu am mai spus,am deplina incredere in domnul Zegrean de la Curte,este posibil sa ne faca dreptate la toti!...speram...

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Admin la data de Mar 28 Oct - 23:42

In aceasta seara, 28 octombrie 2014 ,Ponta si Rovana au amintit din nou da pensiile aviatorilor.
S-a spus ca se va face de asa natura incit de la 01 ianuarie 2015 sa se poata aplica legea pe care a intors-o Basescu de la promulgare.

Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Mier 29 Oct - 7:19

....intr-adevar,se respecta cu sfintenie termenele!!! Putem crede orice,nimic despre normele de aplicare,amendamente,si cite si mai cite,doar ca se va aplica legea de la 1ian 2015...Ati avut curiozitatea sa numarati cite promisiuni sint facute de la 1ian 2015? Sint foarte multe!...si la anul este virful platilor datoriilor la FMI,BM,CE...aseara mi s-a parut ceva SF,si dupa toate aminarile,sincer ma tem de un mare bluff...sper sa NUam dreptate!

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Dan Voicu la data de Lun 3 Noi - 20:52

Domnule Admin,circula un zvon prin Tarom ca Legea 223,trecuta din nou prin comisii, a ajuns din nou la promulgare la Basescu.Stiti ceva cumva ?? Puteti verifica...??

Dan Voicu

Mesaje : 39
Data de inscriere : 07/12/2013

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de cris la data de Lun 3 Noi - 22:27

Asta a fost speech-ul lui Presedintele cand a trimis legea inapoi.


Mai am un ultim subiect. Este vorba de legea specială legată de pensionarea personalului aeronautic. Aşa cum arată Guvernul, care este împotriva adoptării acestei legi, care vine prin iniţiativă legislativă, legea creează o mare discriminare între transportatori şi vă citesc din scrisoarea semnată de domnul Victor-Viorel Ponta adresată Parlamentului, în care spune aşa: «Totodată, semnalăm că soluţiile legislative preconizate prin această iniţiativă legislativă ar determina în aplicare o situaţie dezavantajoasă pentru celelalte categorii profesionale care au fost integrate în sistemul unitar de pensii publice, reglementat prin Legea 263/2010, şi, în consecinţă, nu mai beneficiază de pensii speciale, ceea ce ar crea premisele unei situaţii discriminatorii, contrară principiilor egalităţii, consacrat de prevederile art.16 din legea fundamentală, din Constituţie». Deci, în scrisoarea Guvernului, care vorbeşte de multe altele, iniţiativa legislativă, dă un aviz negativ. Guvernul nu susţine adoptarea acestei iniţiative legislative. Este clar că ea este discriminatorie, însă ţin cont de punctul de vedere al Guvernului care în scrisoare arată şi faptul că, prin Constituţie, este obligatoriu să se nominalieze sursele de finanţare ceea ce, de asemenea, iniţiatorii legii n-au făcut. Ca atare, retrimit legea înapoi la Parlament, dând două variante: 1 - Guvernul să anunţe sursele din care poate fi finanţată această lege; 2 - să elimine caracterul discriminator şi atunci toţi cei care primesc diurne să li se considere şi diurnele parte a venitului, în ultimele 12 luni, sau să fie lăsată legea aşa pentru a nu încălca nici Constituţia, nici principiile echităţii. Deci, retrimit această lege la Parlament, ţinând cont în mod imperativ pe solicitarea Guvernului. Sigur, toţi ne aducem aminte că Guvernul deşi a dat aviz negativ, domnul Victor Ponta mulţumea Parlamentului că a aprobat legea, dar acesta este Victor Ponta, care este cei doi: când este în Parlament este una, când este la Palatul Victoria, este alta sau altul. Încerc şi eu să înţeleg ce a vrut: când s-a bucurat în Parlament sau când a scris oficial Parlamentului că e inechitate, că nu sunt surse. Am rugămintea să intraţi pe site-ul Senatului sau al Camerei Deputaţilor, pe site-ul Camerei, să vedeţi această scrisoare pentru că vorbeşte atât de frumos de măsurile luate în 2009-2010 arată cât de corecte au fost măsurile de redresare şi ar fi păcat să nu aveţi un asemenea spectacol semnat de Victor-Viorel Ponta. Ar fi păcat! Că el se apropie de sfârşitul campaniei electorale şi trebuie definit exact aşa cum este omul acesta. Luaţi şi speech-ul lui de după votarea legii în Parlament, când ştia că trimisese aviz negativ. Să vedeţi cum mulţumea Parlamentului că a dres o inechitate. Dacă o primesc înapoi cu aviz pozitiv de la Guvern, ceea ce înseamnă că vor asigura resursa financiară, eu o promulg, fără să o trimit la Curtea Constituţională. 

cris

Mesaje : 69
Data de inscriere : 23/02/2011

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Mier 5 Noi - 8:48

Speram cu totii ca D-nul TARICEANU sa ne readuca, in legea 223 pe care dinsul a facut-o in 2007,ART 53/2,asa cum a fost initial proiectul,si asa cum l-a sustinut chiar dinsul de curind in senat(cind a fost respinsa stim noi de cine...).Eu personal am sperat ca dinsul sa revina prim-ministru,si iata este posibil sa se adevereasca....pacat ca multi au uitat de el,si de faptul ca 223 i se datoreaza lui si multe altele...Sa-i dorim bafta pt misiunea lui si sa speram sa faca dreptate pina la capat!!!! Mult respect din partea mea!!!

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty dupa alegeri.

Mesaj Scris de Marcu A la data de Dum 16 Noi - 23:20

deci  a  cistigat IOHANNIS. ce  credeti  ca   se  mai intimpla  cu legea? 

Mai are  cineva  treaba cu noi?

nu imi dau cu parerea  ci  astept  parerile voastre 

vom  mai avea  niste  ani cu Basescu  care  nu ne  agreeaza. What a Face
Marcu A
Marcu A

Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 17 Noi - 0:18

Deci!
Ponta va ramine prim-ministru si va trebui sa faca bugetul. Bugetul trebuie facut cu legea noastra promulgata si inscrisa in Monitorul oficial.
Tericeanu, ramine presedintele senatului si isi va lua rolul in serios nemaiavind un rol activ in urmatoarele batalii politice. El a initiat proiectul legii si a sustinut-o in senat cind a fost respinsa de psd.cind altcineva era presedinte de senat.
Asteptam saptamina aceasta sa vina din teritoriu parlamentul.
Pe Basescu nu cred ca-l mai intereseaza sa se foloseasca politic de lege si o va trimite la promulgare fara alte comentarii.

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Lun 17 Noi - 6:28

....Lasati voi orice speranta...adio lege dragii mei,probabil ca poporul nostru este masochist,si isi merita soarta care va urma,stiti voi care,asa ca nu va mai imbatati cu apa chioara.Pe surse se aude ca sa vor taia si cele cistigate in instante,ale noastre,profesori,etc,etc,deci e foarte bine!!!!!

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty o cugetare

Mesaj Scris de Marcu A la data de Lun 17 Noi - 6:49

Dl Alecu T   cred  ca  are   dreptate,   parca   ziceam  ceva   de  legea   asta prin  septembrie......
Ginditi ca  legea   merge  iar  la  BASESCU  care  a  taiat pensiile  Pers. Navigant.  Vom   avea  curind  pe  toti apropiatii  lui Basescu  la butoane. Iohannis  a  fost  doar  un paravan  restul  o  sa  fie  toti  din 2009.
   Cine  poate vota  o  persoana   ridicata in 6 luni  si  habar  nu ai cine  e.  Dar  asta e  poporul  si   avem  si   colegi  care  au  si ei pensile taiate, procese  pierdute  dar  sunt  sustinatori  cu Basescu   Ce puteti  spune.....? ASTIA  SUNT   ROMANII  GIDIRE MAI PUTINA  CA  NE  CADE  PARUL.

bom bom bom cherry   asta  e  pt  legea  noastra.
Marcu A
Marcu A

Mesaje : 174
Data de inscriere : 23/08/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Lun 17 Noi - 8:58

....si se mai pare ca Ponta va pierde si majoritatea parlamentara,deci nu va mai avea sprijin,de aici motiuni de cenzura si poate pica oricind,deja au inceput tradarile in coalitia lui Ponta...va dati seama ce poate urma...nici nu vreau sa fac un tablou complet al posibilitatilor nasoale ce pot urma,mai ales ca se zvoneste de un congres psd,si ce credeti ca va fi acolo?...stiti voi...deci SUMBRU pt noi,si as dori din tot sufletul sa nu fie asa,dar o lgica simpla ne spune ca:atunci cind lupul alfa e pe duca haita il sfisie...apropo de congresul psd...

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Lun 17 Noi - 14:21

...si inca o ipoteza personala:Basescu este posibil sa-l dea jos pe Johannis prin ANI (treaba aia cu incompabilitatea) care nu este rezolvata nici acum,sa-l declare incompatibil,deci nu poate ocupa functia de pres.si sa se repete alegerile prezidentiale,in asa fel ca Udrea sa mai aiba o sansa...pai sa nu aiba ea o jucarie asa mare?.Udrea a stat 8 ore in ploaie la Paris sa organizeze balamucul pt Johannis? Ma indoiesc....au vrut sa iasa Johannis ca sa-l poata da jos mai usor decit pe Ponta care nu are procese. Base l-a avertizat pe Johannis sa-si rezolve cu ANI inainte de alegeri,nu intimplator,acum il poate da jos Base,care vrea sa-i ofere lui Udrea poseta suprema:o tara intreaga!...ei,ce ziceti de asta,este o parere personala,iar noi vom ramine doar cu gura cascata...

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Victor Ponta la data de Lun 17 Noi - 17:02

Auzi Marcule, 

Iti permiti tu oare sa judeci un popor pentru ce a votat,

Cat despre tine Alecule,

De ce nu ne scutesti pe toti cu mizeriile de presupuneri


Afla ca eu, personal, mi-am recuperat toate drepturile din 2011 incoace irevocabil si deja ma bucur de ele. TU personal, probabil nu o sa primesti nimic,Amandoi mergeti la RECICLARE!
=================================
Domnule VICTOR PONTA in mod normal ar trebui sa sterg contul dumneavoastra, intrucit domnia voastra incalca legea tacita a acestui forum. Aici se dezbat idei si se emit pareri (bune sau mai putin bune).Partea politica se atinge in  limita afectarii drepturilor aviatorilor.Poate reusiti sa inlocuiti jignirile personale sau colective cu idei si solutii.
Felicitari pentru reusita dumneavostra de a avea pensia conform legii 223/2007,insa acest succes nu va face superior in fata celor ce inca nu o au. Si mai tineti cont ca aviatorii nu sint scribi, aviatorii au alte calitati,pe care nicio alta categorie nu le are.

Victor Ponta

Mesaje : 1
Data de inscriere : 17/11/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de alecu t la data de Lun 17 Noi - 17:25

Hei,old man,(vp)you are lost in space,bade!!!!!!! Asa este d-le Admin,ati scris corect,insa unii nu au ce sa exprime si nici idei, drunken pt ca nu au cu ce.....

alecu t

Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/05/2014

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Dan Bita la data de Lun 17 Noi - 21:04

D-le Admin sustineti ca "LEGEA" va fi promulgata, dar vad ca datele, date de dumneavoastra au trecut si probabil multi dintre noi asteptam ,fara sa avem ceva concret, zi de zi. D- le Admin daca aveti posibilitatea sa intrati in legatura cu conducerea ANAP sa aflam concret (bineinteles daca cineva stie si se poate) cit va mai sta, legea la Senat? daca se poate sa se ia legatura cu domnul Tariceanu?, in legatura cu aceasta, daca de mai duce la Camera Deputatilor si cit va mai sta si acolo?
D- le Admin cred ca este in interesul majoritati, daca se poate sa aflam date concrete si ultima intrebare, pentru ca se vehiculizeaza asta, daca legea o data votata poate fi respinsa definitiv, la Senat sau la Camera Deputatilor, dar numai daca stiti, multumesc anticipat DAN.

Dan Bita

Mesaje : 8
Data de inscriere : 23/06/2011

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 17 Noi - 21:40

" LEGEA"nu poate fi respinsa definitiv intrucit a fost adoptata de parlament  . Ea a fost retrimisa la parlament pentru a fi corectata dupa placul presedintelui.Ea, legea, poate fi modificata in parlament sau nu,si retrimisa presedintelui. Presedintele nu mai poate sa refuze semnarea ei.
Termenele de care spuneti ca au fost depasite, se datoreaza inactivitatii parlamentului in perioada campaniei alegerilor presedentiale.
Informatii concrete despre evolutia legii nu posed si din cite stiu eu nici asociatia. De altfel de la asociatie nu va pot spune exact nicio informatie intrucit nu mi-am platit cotizatia de mai bine de sase luni, si dupa cum stiti daca nu platesti cotizatia la timp nu mai poti fi membru in conformitate cu statutul.


Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 1 Ian - 18:41, editata de 1 ori

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 1 Ian - 18:26

ANUL 2015!!!!

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

semnare Cotroceni - Pagina 2 Empty Re: semnare Cotroceni

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum