taromistii

SINT TARE REVOLTAT

In jos

SINT TARE REVOLTAT Empty SINT TARE REVOLTAT

Mesaj Scris de Admin la data de Dum 23 Feb - 20:59

SINT TARE REVOLTAT
Pina mai ieri succesul de a trece proiectul nostru ,al aviatorilor, era dependent de pozitia lui Ponta. Vointa lui era exprimata si in pozita guvernului in mod oficial, si s-a intimplat la senat. Acum situatia s-a mai schimbat, o data cu accidentul din Apuseni si cu lobiul facut de mai multe persoane nesocotind ordinele ANAP. S-au facut amendamente care au mai periat legea pensiilor aviatorilor, prin plafonarea pensiilor exagerate datorita scaparilor legii, si prin marirea perioadei de calcul a mediei veniturilor. Toate astea au dus la schimbarea opiniei celor care voteaza, cea ce a pus-o pe ministreasa M. Campeanu sa nu mai fie sigura ca proiectul va cadea. Atunci s-a gindit sa dea lovitura aviatorilor si a anuntat ca va depune amendamente care cu siguranta vor fi defavorabile personalului navigant profesionist din Romania. Aceasta doamna , sint convins ca uraste aviatorii, altfel nu pot intelege si nu pot crede ca nu stie ca noi aviatorii avem o contributivitate speciala (contributivitate inseamna cit se colecteaza de la angajat si angajator) si un numar pozitiv de salariati care contribuie pentru un singur pensionar, spre deosebire de TOATE celelalte categorii de salariati din Romania. Si mai stiu ca este convinsa ca acea contributie din trecut nu este corect adusa la zi prin anexele legii unice de pensionare pe care o clameaza tot timpul. Va trimite la parlament o formula de calcul artificiala care in citiva ani ne va intoarce in situatia actuala.


_________________
Preda

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

SINT TARE REVOLTAT Empty Re: SINT TARE REVOLTAT

Mesaj Scris de SPEEDY G. la data de Lun 24 Feb - 22:00

Colegul are dreptate. Desi nu am o simpatie fata de d-na in cauza, datorita mizeriei in care ne zbatem, ca si ultima ciuca a batailor, doresc, cu decenta si compasiune, sa o asiguram cu totii pe d-na Cmpeanu de gandurile noastre bune. La urma urmei, noi suntem piloti si jumatate din viata ne-o petrecem peste nori, cu mult deasupra mizeriilor si josniciei hienelor umane. Intr-adevar nu am putut crede ca polul josniciei s-a mutat la Cotroceni. Stiam ca pe-acolo nici iarba nu mai creste, stiam ca pana si istorica cucuvea, intr-o grava criza de depresie si-a bagat gheara-n gat si s-a sugrumat, dar mizeria ultimelor "iesiri" publice m-a blocat pur si simplu. ADICA, CHIAR IN HALUL ASTA ? Pur si simplu imi e rusine ca sunt conational cu asemenea - mult prea josnice fapturi - . Chiar ma simt jignit cand vad acolo atarnat steagul tarii. Si cine deschide gura ? Un puscariabil care a praduit 300 de vapoare (care in majoritate azi circula, inmatriculate in principal in China) si un alt consilier puscariabil pentru prea multele spagi si trafic de influenta, care bloca orice hartie pana nu-si primea pe cai ocolite "dreptul" ? Rau am ajuns. Fata de aceste josnicii de Guiness-Book, Cred ca trebuie sa o asiguram cu multa decenta pe doamna in cauza, ministru sau nu functie de starea medicala, de DEPLINA NOASTRA CONDESCENDENTA SI COMPASIUNE, si sa-i uram sa treaca cu maxim succes peste aceste nedrepte si crude incercari ale existentei. La urma urmei, printre piloti nu pot exista jeguri. Precum se spune, se va face odata lumina si pe strada noastra.

Multa, multa sanatate,

SPEEDY G.

Mesaje : 126
Data de inscriere : 01/05/2011

Sus In jos

SINT TARE REVOLTAT Empty Re: SINT TARE REVOLTAT

Mesaj Scris de aurel chetan la data de Lun 24 Feb - 22:12

Pe langa proiectul de care se tot face vorbire, mai exista o initiativa legislativa (din luna decembrie) care ar dori sa repuna in drepturi toate categoriile ce au ramas cu pensiile decimate (la propriu!). Aceasta a primit aviz negativ la senat (cu toate avizele, de la comisii/favorabile) si a fost trimisa la guvern pentru avizare. ACOLO, DEOCAMDATA, SE AFLA ACEEASI D-NA CAMPEANU !!! Dupa aceea va urma sa fie trimisa la Camera- forul decizional. Faceti lobby. Ajutati-va de deputati si senatori in functie, sau pensionari, pentru sa sunt direct interesati!!!

aurel chetan

Mesaje : 1
Data de inscriere : 30/05/2013

Sus In jos

SINT TARE REVOLTAT Empty Re: SINT TARE REVOLTAT

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum