taromistii

Convocare Adunare Generala ANAP 2020

In jos

Convocare Adunare Generala ANAP 2020 Empty Convocare Adunare Generala ANAP 2020

Mesaj Scris de Maxim la data de Mar 18 Feb - 21:48

În atenția tuturor membrilor ANAP 
Conform deciziei Comitetului Director, membrii Asociației Naționale a Aviatorilor Pensionari sunt convocați pentru data de 12.03.2020 ora 10:00 să participe la Adunarea Generală anuală a Asociației.
Adunarea Generală va avea loc la sediul asociației din București, Sectorul 1, str. Carol Knappe, nr. 14, bl. A, parter, ap. 1.
Ordinea de zi propusă este următoarea:
1) - prezentarea raportul Comisiei de Cenzori a ANAP, privind activitatea financiară a asociației desfășurată în anul 2019;
2) - aprobarea raportului Comisiei de Cenzori prin vot și descărcarea de gestiune a persoanelor implicate în gestionarea fondurilor asociației, pentru anul 2019;
3) - prezentarea activității asociației desfășurată în cursul anului 2019;
4) – alegeri generale: alegerea Președintelui și a membrilor Comitetului Director;
5) – diverse.
Comitetul Director solicită tuturor membrilor asociației să fie prezenți la această Adunare Generală la data, ora și locul stabilit.
De asemenea, membrii asociației care accesează site-ul nostru sunt rugați să sprijine asociația și să anunțe evenimentul și altor colegi pe care îi pot contacta, astfel încât să reușim să fim prezenți cât mai mulți membri.
Membrii asociației care, din motive obiective, nu pot participa la Adunarea Generală sunt rugați să mandateze un alt membru care va fi prezent la ședință. Mandatarea se face, conform cerințelor legale, numai prin „PROCURĂ NOTARIALĂ” dată în acest sens.
Reamintim că, în conformitate cu STATUTUL ANAP, un membru nu poate reprezenta și vota, prin PROCURĂ, pentru mai mult de 5 membrii.
Pentru a accesa conținutul textului PROCURII apăsați aici.
ESTE IMPERIOS NECESAR SĂ PARTICIPAȚI LA ADUNAREA GENERALĂ SAU SĂ MANDATAȚI PRIN PROCURĂ UN ALT COLEG SĂ VĂ REPREZINTE ȘI SĂ VOTEZE PENTRU ȘI ÎN NUMELE DUMNEAVOASTRĂ.
Vă mulțumim anticipat pentru prezența dumneavoastră.
Comitetul Director ANAP

Maxim

Mesaje : 35
Data de inscriere : 07/03/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum