taromistii

O dezamagire personala

In jos

O dezamagire personala Empty O dezamagire personala

Mesaj Scris de Simi la data de Mier 20 Feb - 2:12

Dezamagire.

Din comentariile si reportajele aparute in mass media, personal (si sper tare mult, sa ma insel) nu s-a hotarat nimic. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni dar sunt satul de atata vorbaraie si aruncarea pisicii moarte in curtea vecinului. Ramane ca’n gara. Asa cum am fost batjocoriti de BB (bocbsescu) asa vom fi si de acum inainte.

Asta ca urmare a neparticiparii in cadrul acelei comisiei parlamentare a unei persoane care sa ne reprezinte si care sa solicite direct si la obiect revenirea la pensiile anterioare in baza legii fundamentale a tarii - Constitutia Romaniei Art.15, alin 2 care spune: “Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile”. Nu sunt jurist, dar aici scrie clar, negru pe alb, punct si la obiect, fara loc de interpretarii. Asa trebuiau prezentate obiectiile nostre in cadrul comisiei. REINSTALAREA PENSIILOR REDUSE ABUZIV. Ce vor face de aici incolo este treaba lor....

Ce spune doamna ministru sau catre cine se adreseaza, ce declara primul ministru Ponta (care nu se poate abate de la coabitarea cu cotrocenistul prin prizma conditionarii ca este mentinut premier numai daca va continua deciziile impuse de pitipoc) sunt vorbe goale, promisiuni desarte, este apa de ploaie.... Asa a promis si Ponta la alegeri... revenirea la “normalitate”, “indreptarea faradelegilor” facute de bocbsescu. Si acum vedem urmarile... un zero taiat in patru. Concret, boala lunga...moarte sigura.

Deocamdata am obtinut (iarasi) numai promisiuni ca intotdeauna si care se pare ca nu se vor mai materializa vreodata. Incerc sa-mi imaginez cum actualii guvernanti isi freaca maiinile de bucurie ca altii au taiat in carne vie si ei vin cu scuze si tanguieli ca nu se poate face nimic. Ca vor incerca, bla...bla...bla...

Aceasta este o parere personala nu vreau sa dezamagesc pe nimeni si nici sa deschid o portita catre un dialog sau comentarii nesfarsite pe aceasta tema.

Totusi sa nu ne pierdem sparanta si sa continuam lupta.

Simi

Mesaje : 35
Data de inscriere : 15/05/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum