taromistii

In atentia.....

In jos

In atentia..... Empty In atentia.....

Mesaj Scris de Simi la data de Joi 8 Noi - 4:02

Marian Marin posted in ZburatoriMarian Marin

In atentia dlui premier VICTOR PONTAIN CAZUL IN CARE SERVICIILE II TRIMIT INFORMARI DE PE FACEBOOK SAU SOTIA SA INTRA IN POSESIA ACESTEI SOLICITARITIN SA-I AMINTESC CA In anul 2010, Guvernul Boc a incalcat cele mai elementare norme pentru respectarea Drepturilor Omului, a incalcat Constitutia Romaniei (fapte recunoscute si infierate de Excelenta voastra), a schimbat regula in timpul jocului, si-a batut joc de un numar restrans de beneficiari ai unor legi speciale, prin adoptarea HG 735- recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor si HG 737-privind metodologia de recalculare a categoriilor de pensii de serviciu ale: personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea; personalului diplomatic si consular; functionarilor publici parlamentari; deputatilor si senatorilor; personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila; personalului Curtii de Conturi.

Domnule prim-ministru Ponta, la venirea dvs la carma actualului guvern ati promis ca veti reveni la pensiile din 2010. Observ cu bucurie ca pentru circa 30.000 de confrati din armata ati gasit modalitati de a le readuce pensiile la parametrii initiali. Dar nu observ domnule Victor Ponta ca aveti aceleasi sentimente si pentru un numar relativ mic de pensioari, aceia afectati de HG 737.

Dle premier, chiar si Curtea Constitutionala a concluzionat ca natura profesiei constituie motivul acordarii anumitor privilegii. Dumneavoastra , initiator al unor legi cu caracter special , mai vreti sa indreptati in totalitate faradelegile savarsite de Boc si AI LUI?

Domnule premier, un paradox s-a intamplat in Romania, unde judecatori sunt cetateni romani, scoliti la facultatile de drept din Romania, dupa legile Statului Roman, de profesori eminenti tot cetateni romani, si totusi... cautand dreptatea la Justitia nostra incoruptibila... la instantele bucurestene s-a castigat, la curtile de apel Galati, Constanta sau Iasi s-a pierdut, la Timisoara s-a castigat, la Ploiesti s-a pierdut …

Ce sa credem ? Ca justitia in Romania se face dupa orientarea geografica sau dupa cum bate vantul ?

Nu va transmit aceste randuri ca sa cersim ceva, nici ca sa va impresionam ci pur si simplu sa va reamintim ca suntem o categorie profesionala care si-a castigat respectul oamenilor prin munca lor si vrem sa primim respectul cuvenit, inclusiv prin pensia de serviciu! Pensia la care va rugam sa reveniti printr-o abrogarea legilor asumate de Boc si revnirea la Legea 223/2007 cu eventuale modificari functie de niste criterii discutabile cu reprezentantii aviatorilor din Romania!

Dvs. vreti sa respectati Contractul Social incheiat cu Consiliul National al Societatii Civile ? Ce-i drept noi, vreo 1200 de aviatori si vreo 4300 alti fosti beneficiari de pensii speciale, din categoria “restul” nu putem aduce prea multe voturi USL-ului in campanie, dar nu cred ca acesta ar fi motivul “uitarii” noastre in categoria “si altii” ci a fost doar o simpla omitere nevinovata iar eu, fost aviator in aceasta tara, cu studii asemanatoare colegilor mei din armata, cu ore de zbor executate in conditii la fel de vitrege ca si ei, zburand cu aeronave la fel de vechi si periculoase ca si ei, imi fac datoria sa va reamintesc faptul ca MAI EXISTAM !https://www.facebook.com/l/DAQHZzldt/cnsc-2012.blogspot.ro/2012/04/miercuri-18042012-intalnire-la-varf.html

Simi

Mesaje : 35
Data de inscriere : 15/05/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum