Cabina AN 24
3 participanți
Pagina 1 din 1
Cabina AN 24
cine l-a zburat sa ne povesteasca
george- Mesaje : 23
Data de inscriere : 19/02/2011
Varsta : 75
Localizare : bucuresti dorobanti
Joburi/Distractii : orice qwe4444
Re: Cabina AN 24
Am fost tatal av. AN24 la tehnic. La un incident petrecut la Kiev cu un AN 24 al TAROM AM FACUT PARTE IMPREUNA CU CONU DRAGHICI SI CU UN COLEG DE LA DECODIFICARE ,AIR DATA RECORDING am fost la o ancheta in care YR- BMJ nu a putu sa decoleze din cauza blocari profundorului Eu mi-am dat seama de aceasta dupa MSRP si am demonstrat comisie de ancheta acest lucru in cabina de pilotaj inainte de demonstratie. Am spus domnilor eu sant cel mai bun mecanic de AN24 din sudestul Europei. Aceasta erea la Kiev. AM DEMONSTRAT SI TOTI MI AU DAT DREPTATE.
=======================================================
RASPUNS
Noi stim ce profesionisti avem in aviatie. Le multumim ca am fost ajutati sa avem zboruri fara prea multe peripetii. Va mai asteptam printre noi ca doar facem parte din aceasi familie.
Cu respect!
Preda
=======================================================
RASPUNS
Noi stim ce profesionisti avem in aviatie. Le multumim ca am fost ajutati sa avem zboruri fara prea multe peripetii. Va mai asteptam printre noi ca doar facem parte din aceasi familie.
Cu respect!
Preda
Gogu Velisaru- Mesaje : 7
Data de inscriere : 09/04/2012
Re: Cabina AN 24
Am sa mai fac comentarii legate de intamplari cu AN 24 si nu numai ptr colegi mei mai tineri.
Gogu Velisaru- Mesaje : 7
Data de inscriere : 09/04/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum