taromistii

ALIMENTATIA DE INTARIRE

In jos

ALIMENTATIA DE INTARIRE Empty ALIMENTATIA DE INTARIRE

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 2 Feb - 10:19

LEGEA 223/2007
ART 42 alin (g
g) alimentatie de întărire si protectie a organ
ismului, pentru activitatea desfăsurată în mediul
aerian, la nivel de 5.500 cal./zi;

NORMA METODOLOGICA LA LEGEA 223/2007
Articolul 8
(1) Alimentatia de intarire si protectie a organismului, necesara desfasurarii activitatilor aeronautice civile in mediul aerian, se asigura de catre angajator, la nivelul caloric zilnic prevazut de Lege, prin masa/mese servita/servite la bordul aeronavei sau intr-o locatie stabilita de angajator, la locul de munca.
(2) In situatia in care masa/mesele nu poate/pot fi asigurata/asigurate in locatiile prevazute la alin. (1) sau nivelul caloric al acesteia/acestora nu acopera nivelul caloric zilnic prevazut de Lege, angajatorul va acorda alimente care sa asigure nivelul caloric zilnic prevazut de Lege sau care sa asigure completarea pana la nivelul caloric zilnic prevazut de Lege.
(3) Continutul caloric al alimentatiei acordate se stabileste, prin grija angajatorului, de catre nutritionisti specializati in domeniu, iar alimentele se stabilesc cu acordul personalului aeronavigant.
(4) Angajatorul poate acorda contravaloarea in tichete de masa a alimentelor prevazute la alin. (1), (2) si (3), cu acordul reprezentantilor personalului aeronavigant, situatie in care responsabilitatea procurarii alimentelor necesare si corespunzatoare desfasurarii activitatilor aeronautice civile in mediul aerian revine personalului aeronavigant.
---------------------------------------------------
Articolul 10
Angajatorii vor intocmi bugetul anual de venituri si cheltuieli tinand seama de sumele necesare acordarii tuturor drepturilor cuvenite personalului aeronavigant prevazute de Lege


Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 1 Iul - 8:27, editata de 2 ori

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

ALIMENTATIA DE INTARIRE Empty Re: ALIMENTATIA DE INTARIRE

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 2 Feb - 10:44

Alimentatia unui adult ce nu executa misiuni de zbor au nevoie de 2 800 calorii zilnic. Intrucit activitatea de zbor este solicitanta organismul uman are nevoie de 5 500 calorii zilnic. Conform studiilor medicale internationale.

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum