PIERDEREA CALITĂŢII DE MEMBRU AL ASOCIAŢIEI "ANAP"
5 participanți
Pagina 1 din 1
Art. 21. Pierderea calităţii de membru al asociaţiei poate avea loc:
–1) prin renunţare expresă la calitatea de membru al asociaţiei;
–2) prin excludere pentru abateri grave de la prevederile Actului Constitutiv al ANAP şi prezentului Statut;
–3) prin excludere pentru atitudinea, comportamentul şi/sau declaraţii publice care produc prejudicii de imagine asociaţiei, organelor de conducere sau membrilor acestora;
–4) prin neplata cotizaţiei pe o perioadă mai mare de 6 luni consecutive;
–5) prin deces.
==================
Persoanei care nu a respectat alin. 4) al Art. 21,i-a incetat de drept orice raport juridic cu asociatia, fiind libera de orice obligatie,
Persoana, fosta membru al asociatiei, poate redeveni membru numai dupa depunerea unei noi cereri de adeziune.
Art. 21. Pierderea calităţii de membru al asociaţiei poate avea loc:
–1) prin renunţare expresă la calitatea de membru al asociaţiei;
–2) prin excludere pentru abateri grave de la prevederile Actului Constitutiv al ANAP şi prezentului Statut;
–3) prin excludere pentru atitudinea, comportamentul şi/sau declaraţii publice care produc prejudicii de imagine asociaţiei, organelor de conducere sau membrilor acestora;
–4) prin neplata cotizaţiei pe o perioadă mai mare de 6 luni consecutive;
–5) prin deces.
==================
Persoanei care nu a respectat alin. 4) al Art. 21,i-a incetat de drept orice raport juridic cu asociatia, fiind libera de orice obligatie,
Persoana, fosta membru al asociatiei, poate redeveni membru numai dupa depunerea unei noi cereri de adeziune.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 7 Noi - 10:25, editata de 2 ori
Re: PIERDEREA CALITĂŢII DE MEMBRU AL ASOCIAŢIEI "ANAP"
Stiam regulamentul...m-am considerat exclusa prin art.21/4...si,totusi am primit tel de la un reprezentant ANAP ,cum ca,ar trebui sa fac cerere "de excludere"...mi s-a parut o aberatie....asa cum,mi se pare o aberatie sa platesti in continuare pentru niste servicii care nu au fost onorate !!! Eu ,personal,am facut sacrificii sa pot achita onorariile unor avocati care ne-au promis din prima ca vor castiga....n-a fost sa fie asa ...de ce sa mai platesc cotizatie,cand,si la actuala lege votata si care asteapta sa fie promulgata ,nu s-a tinut cont de toate categoriile de personal navigant ??!!?? ANAP-ul a negociat numai ptr piloti,,,,insotitorii,fiind "reprezentati "de persoane care nu aveau cum sa ne sustina...au avut o intelegere "oculta"si complice cu "sefii"ANAP...noi,insotitorii de bord nu castigam mai nimic...asa-zisa pensie de serviciu va fi sensibil apropiata de pensia publica....ce-am castigat ???!!!!??? Praf in ochi...si asta si din cauza conducerii ANAP...deci,,,,considerati-ma EXCLUSA ...imi pare rau de banii dati de pomana si,mai ales de sperantele pe care le-am avut initial in anumiti colegi de-ai mei,care,cica,voiau dreptate ptr.toti,nu numai ptr ei....ar trebui sa le fie rusine ca au dezamagit atatia oameni care au crezut in ei !!!
Lili Codreanu- Mesaje : 9
Data de inscriere : 05/04/2011
Bunul simt i-mi spune ca fenomenul de a plati din perioada in perioada cotizatia, si mai ales cu depasirea celor sase luni de gratie, este unul de masa. Rezultatul? Foarte multi membri ANAP s-au pierdut calitatea de membru. In schimb ANAP a incasat cotizatii de la multi NE membri, cotizatii ilegale care ar trebui returnate, in lipsa unei noi cereri de a redeveni membru ANAP dupa depasirea fiecarei perioade de sase luni de neplata.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 28 Dec - 11:38, editata de 2 ori
D-l Admin, va sugerez sa abandonati rapid acest subiect, nu de alta, dar mai sunt colegi care au procese pe rol si pot fi afectati. Totodata cei care sunt reprezentati de ANAP in procese, este necesar sa fie cu cotizatia la zi pentru ca ANAP-ul sa ii poata reprezenta in continuare, pana la treminarea litigiilor pe rol. Nu sunt de parere ca focul se stinge cu gaz.
SPEEDY G.- Mesaje : 126
Data de inscriere : 01/05/2011
Tu,speedy,mai bine taci.....Din cauza ta si a altora , cativa ca tine,legea 223 nu a fost promulgata...Va-ti apucat voi sa faceti plangeri,reclamatii,sesizari,ca nu va convine....etc.Acum mai dai si sfaturi altora......
marsinel- Mesaje : 18
Data de inscriere : 07/05/2014
"TU, speedy" ??? DOMNULE (...) marsinel, total gresit in ce ma priveste. Oricum, legea SE VA promulga.
SPEEDY G.- Mesaje : 126
Data de inscriere : 01/05/2011
Noi toti suntem responsabili de fericirea noastra:
Maxim- Mesaje : 36
Data de inscriere : 07/03/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum