taromistii

ULTIMA PERLA A LUI BASESCU.

In jos

ULTIMA PERLA A LUI BASESCU. Empty ULTIMA PERLA A LUI BASESCU.

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 15 Noi - 4:42

Ieri 14 noiembrie a aparut un comunicat in care FMI isi exprima dezacordul in privinta reveniri la mormal a pensiilor de serviciu.FMI argumenteaza ca pensiile speciale nu au contributori si in consecinta sa fie acordata pensia minima pe economie de 350 RON. Aceasta se intimpla dupa vizita FMI la cotroceni. Ultima perla a lui Basescu.
In ce ne priveste nu numai ca avem contributori dar avem chiar prea multi in ce priveste pensiile noastre de serviciu. 2,3 activi contribuie pentru un pensionar. Groso modo un activ aduce la fondul de pensii cam 10 000 RON, fiind 2,3 inseamna ca un pensionar isi trage pensia din 23 ooo RON. Acesta este argumentul de baza care trebuie promovat de conducerea ANAP. Sintem singura categorie in aceasta situatie. Armata nu are contributori. agricultorii nu au contributori revolutionarii nu au contributori, profesorii universitari nu au suficienti contributori sint un activ la patru pensionari. asta ce stiu eu. Toate aceste pensii ca sint sociale ca sint de serviciu se alimenteaza in parte din fondurile colectate de la aviatorii civili.

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

ULTIMA PERLA A LUI BASESCU. Empty La noi, FMI n-are ce comenta ! Noi ii hranim si pe altii.

Mesaj Scris de SPEEDY G. la data de Joi 15 Noi - 11:09

Asta-i si culmea tupeului. Adica noi din contributiile noastre hranim pe altii in timp ce suntem incet impinsi sub linia de subzistenta. Numai la romani se poate intampla asta ! Poate mai zboara vre-un fraer cu contracte la romani. Sa-si faca contractele pe-afara, unde se mai si platesc obligatiile ce decurg din acele contracte. E timpul sa se termine cu bataia de joc !

SPEEDY G.

Mesaje : 126
Data de inscriere : 01/05/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum