taromistii

Nesimtiti sau Psihopati ?

In jos

Nesimtiti sau Psihopati ? Empty Nesimtiti sau Psihopati ?

Mesaj Scris de Paul Bozga la data de Sam 10 Noi - 16:14

Nesimtiti sau Psihopati ?


Am citit pe site-ul ANAP o postare a domnului Adrian din care citez:

“ Psihopatia este o tulburare de personalitate, caracterizată, în general, prin emoții superficiale (în special frica redusă), toleranta la stres, empatie, lipsă de vinovăție, sânge rece, egocentrism, înclinație spre manipulare, iresponsabilitate, impulsivitate și comportamente antisociale...Stare de dezechilibru psihologic caracterizat prin tendinte asociale..
Eu cred ca studiul lor ar fi fost dat peste cap daca-si aruncau privirea si asupra aviatorilor.”

Daca fostul Prim Ministru Emil Boc, cunostea prea putin viata noastra de aviatori atunci cand ne-a facut nesimtiti, acum constat ca unul de-al nostru care a mancat aceasi paine cu noi ne face psihopati.
Nu stiu cine este acest domn Adrian, probabil este o personalitate in aviatie de care eu in ignoranta mea nu stiu prea multe, dar sincer ma simt jignit ca pe site-ul ANAP la care noi ” psihopatii” platitim cotizatie si alte sume pentru sustinere judiciara suntem facuti psihopati.
Vizitez zilnic cele doua site-uri ANAP si Taromistii si sunt la curent cu comentariile colegilor nostri.
Probabil ca domnul Adrian a fost deranjat de reprosul unor colegi ca ANAP nu are niciun fel de comunicare cu membrii sai.
Nu este nevoie de prea multe comentarii pentru a demonstra acest lucru.
Pe site ul ANAP la “informatii oficiale” ultima postare este din 12 Mai 2012.(de acum 6 luni)iar in rest nimic, eventual se poate citi anuntul cu decesul colegului nostru Make Paraschiv din 8 Aug 2012
Locuiesc in apropierea sediului ANAP si de cate ori am fost acolo nu am gasit decat pe cele doua secretare de la care prea multe informatii nu poti obtine
Aflam insa (nu de pe site-ul ANAP), ca cei ce ne recomanda unitate si discretie au renuntat la procesele de grup pentru pensie si si-au deschis procese individuale.
Daca au castigat bravo lor, nu am nici cea mai mica invidie ,intrebarea mea este : “Noi prostimea” care am cotizat la gramada ce facem??

Paul Bozga

===========================================================================
LA CE SE REFERA DOMNUL BOZGA
Adrian Totolici
Localizare: Iasi

Subiect: Profesiile ce produc persoane cu tendințe psihopatice. Ieri la 22:12

Business Insider a prezentat datele unui studiu conform căruia există o serie de profesii sau meserii unde sunt cele mai multe persoane cu probleme comportamentale, asociate cu psihopatia. Psihopatia este o tulburare de personalitate, caracterizată, în general, prin emoții superficiale (în special frica redusă), toleranta la stres, empatie, lipsă de vinovăție, sânge rece, egocentrism, înclinație spre manipulare, iresponsabilitate, impulsivitate și comportamente antisociale...Stare de dezechilibru psihologic caracterizat prin tendinte asociale...
Clasamentul job-urilor din rândul cărora se desprind cele mai multe astfel de persoane este următorul:

Director
Avocat
Reporter
Agent de vanzari
Chirurg
Jurnalist
Ofiter de politie
Personal cleric
Bucatar
Functionar public
Ultimii înclinați spre astfel de deviații comportamentale sunt persoanele care lucrează ca terapeuti, asistenti, stilisti, profesori, doctori sau contabili. Motivul este acela ca aceste profesii necesita un anumit nivel de interconectare, relationare si exprimare a emotiilor, lucruri la care oamenii cu tendinte psihopatice nu exceleaza.

Pe de alta parte, meseriile care au dat cel mai mare procent de psihopati presupun capacitatea persoanelor de a-si seta un scop si de a-l urma pana la capat, cat si luarea unor
decizii la rece.
Eu cred ca studiul lor ar fi fost dat peste cap daca-si aruncau privirea si asupra aviatorilor."


.

Paul Bozga

Mesaje : 45
Data de inscriere : 24/02/2011

Sus In jos

Nesimtiti sau Psihopati ? Empty Re: Nesimtiti sau Psihopati ?

Mesaj Scris de Admin la data de Mier 5 Dec - 10:45

O gresala principiala. " care sa contina contributiile noastre" Corect este- care sa contina contributiile celor in activitate la data iesiri la pensie. proportional cu contributia noastra.
Daca ai iesit la pensie ca personal navigant inseamna ca ai indeplinit conditia art.43 din legea 223/2007 care spune ca trebuie sa ai ca insotitor de bord 20 de ani de activitate pentru pensie intreaga sau minim 10 ani pentru o pensie cu penalizare de 2% pentru fieecare an in minus.Iesind de la sol ca baza de calcul se ia media pe trei luni a insotitorilor in functie cu functia avuta de tine. Daca adeverinta cantine venitul ultimilor trei luni de la sol este ilegal.
Din 2010 pensiile s-au diminuat trecindu-se la regulile legii sociale 19/2000, apoi 119/2010 apoi OUG 59/2011 si ultima 263/?

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Nesimtiti sau Psihopati ? Empty Re: Nesimtiti sau Psihopati ?

Mesaj Scris de Admin la data de Mier 5 Dec - 19:46

Nu ai gresit in exprimare ci in principiu..Pensia nu trebuie sa contina contributia ta ci contributia celor in functie la data cind ai iesit.
Pensia dupa 223 e simplu.
Adeverinta data de intreprindere cu media pe ultimele trei luni este baza de calcul. (la tine este ilegala fiind media ultimelor treiluni din salariu de la sol) si reprezinta 100%
Din 100% pensia este de 80%
La ea se adauga cite un procent pentru fiecare an peste 20 de ani (la tine 2 %
Din rezultat se scade impozitul si cass-ul care impreuna fac 22%.
Ce ramine este ce iei in mina.
Deci 80% din 100% +2% minus 22%= pensia neta (ce iei in mina)

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Nesimtiti sau Psihopati ? Empty Re: Nesimtiti sau Psihopati ?

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 6 Dec - 15:36

Adeverinta cu care poti face simulare este aceea pe care ai duso la casa pensiilor data oficial de TAROM. poti sa o controlezi pe aceea sa vezi daca e conforma ca personal navigant sau de la cargo. Apoi urmezi pasii pe care ii ai.
Din 2010 este valabila pensia sociala dupa alta lege 119/2010 unde e foarte greu de determinat pensia.

_________________
Preda
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1590
Data de inscriere : 15/02/2011

https://taromistii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Nesimtiti sau Psihopati ? Empty Re: Nesimtiti sau Psihopati ?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum